tolin Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 dar batirii ai luat sau mergi doar pe soare ? Link to comment
Elfu Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Duminica vin cu review-uri cat de obiective se poate Stiam ca nu sunt prea multe date pe net despre el, am cautat si eu inainte, dar am zis sa ma risc. Stiam si ca nu are detectie vg2 si laser si _Ka Tommy, daca ai drum pe la Cosereni sa ne zici si noua de la cati metrii iti detecteaza camerele alea. Link to comment
Tommy Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 (edited) La Cosereni e ciudat, radaru e orientat in jos, nu prea stiu daca e posibil sa il prinda de la distanta.. Ok, zic cand ma intorc. dar batirii ai luat sau mergi doar pe soare ? Are acumulatori, se incarca de la bricheta Edited June 15, 2007 by Tommy Link to comment
Elfu Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 (edited) Nu e chiar asa ciudat, dar stiu ca decat Valentine 1 si Bel 995 ti le detecteaza suficient de devreme incat sa poti frana daca nu cunosti zona. LE aca ai bafta sa prinzi pe traseu, acceasi intrebare cu distanta de detectie si la TRAFFIPAX SpeedoPhot radarele alea puse in spatele numarului de inmatriculare. Edited June 15, 2007 by Night Elf Link to comment
Satori Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Depinde ce viteza ai. 995 nu te salveaza daca ai mai mult de 70kmh. Link to comment
Tommy Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 (edited) Hai ca eram dator cu impresii. Intr-adevar distanta de detectare pentru Maruhama 8889 e cu adevarat impresionanta, a luat cateva de la 1 km si unul de 1.4 km, si foarte foarte multe de la peste 500 de metri, inclusiv in curbe sau pante. da, la Cosereni il detecteaza cu cateva zeci de metrii mai repede decat whistlerul, nu mai vorbesc de cobra aia jalnica ce am avut-o inainte. E misto ca e mic si usor si nu te mai incurca cablul de alimentare, in schimb nu e foarte clara schimbarea de sunet, ca sa iti dai seama de distanta trebuie sa te uiti pe leduri, si da semnale false mai multe decat whistlerul, la ala ma obisnuisem perfect cand sunt false, la asta sunt ceva mai lungi, probabil datorita sensibilitatii mai mari. So, e bataie de joc deja, E85 e plin, da plin de radare, in unele sate si cate doua echipaje, cel putin Focsani-Buzau a fost prapad, sat de sat aproape. Sunt pusi zdravan pe amenzi, asa ca .. ochiu mare. Am si muscat un instant la 73kmh intr-un varf de panta, am platit o mica amenda "rapida". Edited June 17, 2007 by Tommy Link to comment
tolin Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 (edited) ... So, e bataie de joc deja, E85 e plin, da plin de radare, in unele sate si cate doua echipaje, cel putin Focsani-Buzau a fost prapad, sat de sat aproape... Acum, pe bune, unde-i satisfactia mai mare la militienii astia, cand isi amendeaza consatenii, nu ? Daca ai zis Buzau sau Focsani, ai spus totul. Edited June 17, 2007 by tolin Link to comment
Elfu Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 (edited) Hai ca eram dator cu impresii. Intr-adevar distanta de detectare pentru Maruhama 8889 e cu adevarat impresionanta, a luat cateva de la 1 km si unul de 1.4 km, si foarte foarte multe de la peste 500 de metri, inclusiv in curbe sau pante. da, la Cosereni il detecteaza cu cateva zeci de metrii mai repede decat whistlerul, nu mai vorbesc de cobra aia jalnica ce am avut-o inainte. E misto ca e mic si usor si nu te mai incurca cablul de alimentare, in schimb nu e foarte clara schimbarea de sunet, ca sa iti dai seama de distanta trebuie sa te uiti pe leduri, si da semnale false mai multe decat whistlerul, la ala ma obisnuisem perfect cand sunt false, la asta sunt ceva mai lungi, probabil datorita sensibilitatii mai mari. So, e bataie de joc deja, E85 e plin, da plin de radare, in unele sate si cate doua echipaje, cel putin Focsani-Buzau a fost prapad, sat de sat aproape. Sunt pusi zdravan pe amenzi, asa ca .. ochiu mare. Am si muscat un instant la 73kmh intr-un varf de panta, am platit o mica amenda "rapida". Si pe litoral e la fel. Localitatea si radarul. E foame mare frate. Tommy, per ansambu esti multumit de detector sau regreti ca nu ai luat altceva cam la aceiasi bani, sa zicem un Bel 965 care se comporta relativ ok? Edited June 19, 2007 by Night Elf Link to comment
Tommy Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Sunt multumit de distanta de detectie, mi-ar fi placut sa dea mai putine semnale false, sau macar sa creasca sunetul in intensitate ceva mai pronuntat, la asta parca mai degraba creste frecventa bipaiturilor, eh probabil ca o s ama obisnuiesc, si la whistler ma deranjau la inceput 965 nu are banda Ku.. parca doar 995 are. Link to comment
Satori Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Nu exista detector bun, rapid si care sa detecteze devreme radarul si care sa nu dea alarme false. It's a fact. Restul e marketing. Link to comment
Elfu Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Pai nu ai nevoie decat de banda K si sa fie cat mai sensibil. http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=2754531 Te-am intrebat de distante de detectie pentru ca ma tenteaza si pe mine ideea de a nu avea cabluri pe bord, dar pe de alta parte ma intereseaza sa-si faca si treaba cat mai bine si sa nu ma trezesc ca ca ma anunta la Traffipax Speedophot exact cand sunt in dreptul lui. Nu sar de 80 la ora in localitati decat foarte rar (90), daca ma anunta cu cel putin 200 de metrii de radar e ok, am timp sa reduc la 60, daca nu... mai bine cu cabluri pe bord. La camerele Gatso e ok daca te anunta la minim 100 de metrii. Link to comment
Tommy Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Nu e exclus pe viitor sa avem si Ku, asa ca am zis sa iau unul sa aiba si banda asta. Ti-am zis.. mi-a luat unul de la 1.4 km, si a mai fost unul lung, a bipait si abia peste 1 km m-am intalnit cu masina politiei ce venea din sens opus, deci putea fi si doi, si mai mult si mai putin.. de asta nu m-am pronuntat. Majoritatea le-a luat de la 5-8 sute metri, au fost si de la 1 km vreo doua, dar nu ai cum sa stii in ce moment deschide sau inchide ala aparatu, si nu toate drumurile sunt drepte autostrazi Dar ai vazut ca am luat si un instant ) Ce nu am inteles de unde.. de vreo 3 ori a bipait foarte scurt si in Ku, banui ca erau alarme false, insa nu stiu de la ce or fi. Link to comment
Elfu Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 (edited) Ai dreq veiozari. E foame mare frate, nu si-au facut norma la amenzi, nu mai au bani de amante.. le doresc un frigider plin de salam de la toti pe care i-au ars. Cand mai ai posibilitatea sa iesi pe E85 vezi daca ai bafta de Traffipax Speedophot aproximeaza si tu distanta de la care detecteaza. Asta ma intereseaza in primul rand, locatiile camerelelor gatso poti sa le bagi in GPS asa ca nu ma stresez prea tare cu ele plus ca ajung destul de rar in zonele unde sunt gatso montate. Chiar ma tenteaza ideea de a nu avea cabluri pe bord. Uite la astea ma intereseaza de la cat le ia. http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=2797378 Astea sunt periculoase. LE: tot despre ele ceva detalii in plus http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=2799717 http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=2893516 Edited June 19, 2007 by Night Elf Link to comment
Satori Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Ai dreq veiozari. E foame mare frate, nu si-au facut norma la amenzi, nu mai au bani de amante.. le doresc un frigider plin de salam de la toti pe care i-au ars. Terminati cu injuraturile astea retarde! Data viitoare cand va vine sa injurati si generalizati asa, ganditi-va ca in vreun sat din ala aveti o ruda si o ia un "ingeras de baiat" cu "doar 80kmh" in bot!!! Link to comment
Elfu Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 (edited) Satori, nu am nimic cu politistii care isi fac meseria, dar Instant-on-ul e vanatoare. Asta ca sa nu mai zic ca nu ne garanteaza nimeni ca acel aparat la care s-a umblat aftermarket mai are aceleasi proprietati pentru care a primit omologare. Ei sunt pusi acolo sa previna nu sa vaneze. Din pacate ei stau sa-si faca planul de amenzi/spagi. Stii care e partea proasta ca nu cei cu masini cat de cat performante alearga prin sate, majoritatea ruleaza cu maxim 80 ci daciotii (berline papucuri, etc) Nu am vazut niciun politist sa se ia de taranul care se plimba cu caruta plina de lemne pe drum european pe langa masina de politie cum de asemenea nu am vazut niciun politist care sa amendeze scuteristii inconstienti care nu tin cont de nicio regula in localitati. Repet sunt de acord cu radarele, dar sa fie folosite legal. Nu intotdeauna viteza reprezinta cauza principala de producere a unui accident. "Art.9... Alin 2) In cazul in care modificarile aduse unui mijloc de masurare, caruia i s-a acordat aprobare de model, influenteaza ori ar putea influenta rezultatele masurarilor sau conditiile prevazute pentru utilizarea mijlocului de masurare, este necesar sa se solicite o noua evaluare pentru aprobarea acestor modificari. 3) Aprobarea modificarilor se acorda sub forma unei completari la certificatul aprobarii de model sau, dupa caz, a unei noi aprobari de model." Ce zici echipamentul de mai jos mai corespunde sau nu omologarii primite? Edited June 19, 2007 by Night Elf Link to comment
Satori Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Nu cred ca este corespunzator. De unde ai luat imaginea? Da, astia merita dati in gat. Pe de alta parte, nici eu nu am vazut VREODATA un scuterist luand amenda si chiar ma intrebam de ce naiba nu fac politistii asta. Asta pana cand omul pe care l-am angajat ca scuterist la firma nu si-a luat 2 amenzi in decurs de cca o saptamana. Hopa... deci daca nu vezi un lucru, nu inseamna ca nu exista! Sa iti mai zic ca niciun detector nu te va salva de aceste instant-on-uri? Sa iti mai zic ca daca totusi citesti cartea unui detector serios, scapi teoretic din 90% din instant-on-uri si nu datorita detectorului in sine? Link to comment
Elfu Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 (edited) Am luat poza de pe softpedia, vezi linkurile de mai sus. A fost postata de Speedo (supermoderator acolo), un adevarat maestru al radarelor ca sa zic asa. Nu e nicio problema ca am postat poza si lincurile din partea lor, Speedo chiar recomanda sa dam la toti cunoscutii link-urile de mai sus ca toata lumea sa fie corect informata despre metodele folosite de politisti, sper ca nu e nici din partea voastra nicio problema ca am dat lincuri de pe alt forum. Acuma sper ca ai inteles de ce m-am exprimat cum m-am exprimat la adresa politistilor. Oricum imi cer scuze pentru limbaj. Cititi informatiile din lincurile de mai sus. Sunt foarte utile. LE: Instant-on urile pot fi contestate. daca am timp maine sa caut explicatiile lui Speedo o sa vedeti cum si de ce. Edited June 19, 2007 by Night Elf Link to comment
Satori Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Toate amenzile pot fi contestate. Probabil voiai sa zici ca ai sanse mai mari de reusita. Link to comment
EM!L Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Ca sa poata fi acceptata ca proba incriminatorie, "poza" de pe radar sau inregistrarea trebuie sa aiba loc dupa ce aparatul isi face check-ul. Asta dureaza in jur de 10 sec . Asa ca sansele sunt extrem de mari! Link to comment
Mircea Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Exista radare pe care dispozitivele instant on sunt omologate. Nu cel de mai sus, evident! Asa ca atentie... Link to comment
Tommy Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Bun.. si eu de unde stiu ca e omologat sau nu instantul lui? Si cum ii dovedesc ca e instant.. ca doar nici ala nu o sa .. recunoasca asa cu una cu doua? Daca o musc, primul meu gand e cum sa scap fara puncte, nu sa ma cert cu ala Link to comment
Satori Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Semnezi si faci contestatie. Ar trebui sa nu se prezinte sau, in fine, sa se vada pe inregistrare ca a fost insant on. Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Exista radare pe care dispozitivele instant on sunt omologate. Nu cel de mai sus, evident!Asa ca atentie... Sursa? Link to comment
laurentziu83 Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 ...nu la noi, stai linistit. Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Eu stiu asta dar Mircea stie? Link to comment
Recommended Posts