alex2150 Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Are cineva detector Beltronics 995? Stiti cum pot sa fac sa imi afiseze frecventa pe care se emite? Link to comment
Zetics Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Tocmai mi-am luat un Beltronics 955. Nu ma prea pricep, l-am pus putin aseara pe drum. Mi-a enumerat benzinariile, toate in K, dar pe Virtutii mi-a tras intr-un loc vreo doua X-uri care n-am inteles ce inseamna, ca nu pareau sa fie benzinarii pe acolo. Era pus pe Autoscan. Link to comment
Satori Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Opreste X-ul. Nu numai benzinariile au usi cu senzori Link to comment
Razv Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Vreau sa'mi achizitionez saptamana asta un Cobra XRS 9775... am alte variante mai bune ( ma ajunge la 3 mil ) ?... Mai are cineva 9775? Link to comment
cristi80 Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Vreau si eu sa-mi achizitionez unul, ce ma sfatuiti sa aleg? Link to comment
ccris Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Salutare, am cumparat de la cineva un Beltronics Express 795 dar nu gasesc pe nicaieri un manual. Mi-a zis fostul proprietar ceva cu power OFF, tinut butonul CITY si apasat PWR/VOL dar nu prea imi dau seama care-s optiunile. Imi poate da cineva un link pentru manual? E de ajuns daca las doar banda K activa pentru radarele din Romania? Momentan imi da alarme in ca pe la benzinarii, banci si magazine. Din experienta voastra...pot lasa detectorul direct pe bord la baza parbrizului sau are mai mare eficienta cad este montat mai sus pe parbriz? I-am pus banda adeziva cu arici si il fixez asa de bord, il scot imediat de acolo cand plec din masina. merci Link to comment
Zerro Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 @Razv ... am un 9775 de mai bine de 2 ani ... merge impecabil si nu am "furat" nici o amenda pe viteza ... vede tot ce misca si e mai fiabil decat un beltronics (nu stiu sa-ti spun modelul - parca 956 - dar e ceva foarte sensibil care si la o usa de benzinarie iti da semnal de nivel 3 - 4) ... 9775 e foarte silentios ... o liniuta - usi, camerele de pe DN1, etc, la 2 liniute e suspiciune de radar ... de la 3 liniute in sus e radar SIGUR ... mie unul mi s-a parut facut mai "cu cap" decat un beltronics din aceiasi clasa ... ca am avut si d'ala ... Toate cele bune! Link to comment
laurentziu83 Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 ccris said: Salutare, am cumparat de la cineva un Beltronics Express 795 dar nu gasesc pe nicaieri un manual. Mi-a zis fostul proprietar ceva cu power OFF, tinut butonul CITY si apasat PWR/VOL dar nu prea imi dau seama care-s optiunile. Imi poate da cineva un link pentru manual? E de ajuns daca las doar banda K activa pentru radarele din Romania? Momentan imi da alarme in ca pe la benzinarii, banci si magazine. Din experienta voastra...pot lasa detectorul direct pe bord la baza parbrizului sau are mai mare eficienta cad este montat mai sus pe parbriz? I-am pus banda adeziva cu arici si il fixez asa de bord, il scot imediat de acolo cand plec din masina. merci La Bel 795 nu ai optiune de inchidere a benzilor. Nu ai prea multe optiuni la el, dar ai cam asa: Apesi butonul mute, bipaie odata: in caz de alarma, va incepe tare, apoi va bipai incet. Apesi inca odata: va urla tare pana la disparitia alertei. Daca tii apasat butonul mute, ori cresti, ori descresti volumul detectorului, vei vedea dupa cum se aprind sau se sting ledurile rosii pe el. Eu il tin la maxim. Butonul mute iti foloseste cand vrei sa inchizi alerta sonora (de exemplu te apropii de un radar si nu vrei sa te innebuneasca de cap) Butonul Brighness: ai 3 moduri de iluminare a ledurilor: -full: adica sunt aprinse la maxim -jumatate: la intensitate mai mica (bun noaptea, nu te deranjeaza la condus) -doar ledul power(intensitate mica): in caz de alerta nu se aprinde nici un led, ai doar alerta sonora. Butonul City: cica reduce alarmele false. Aiurea, erau la fel, ba inca intra direct in mod instant in unele situatii. Asa ca, si prin oras, il tin in modul normal, unde e sa ma streseze, ma va stresa. Eficienta maxima a detectorului pentru toate benzile (exceptand Laser), o ai cu detectorul montat cat mai sus pe parbriz, eu i-am lipit ventuzele sus, chiar deasupra oglinzii retrovizoare si i-am dat curent de la plafoniera. Pe bord e bun doar daca mergi in tari unde se foloseste laserul, deoarece politistul va orienta pistolul spre numarul de inmatriculare al unei masini, deci destul de jos. In rest e un detector destul de bun, nu exceleaza el la distanta de detectie, la drum drept simte radarul de la 1000-1500 de metri (n-am prins radar pe autostrada, insa), NU TE STRESEAZA CU ALARME FALSE in extraurban, cel mult mai ai alerte in ca de la altii cu detectoare. Atentie insa, pentru Bel 795 prioritara e banda ca, eu am patit odata la un drum sa inceapa sa bipaie in K (stiam ca era radar, ii asteptam) si dupa 2-3 secunde a inceput sa bipaie in ca, deoarece venea altul pe contrasens cu alt detector. Cat timp a bipait in ca, alertele in K au incetat, dupa ce a trecut respectivul, a intrat direct in mod instant pe K (a inceput sa sune urat). Asadar atentie cand mergi cu viteza mare pe afara si bipaie in ca, atunci detectorul nu iti arata si alte alerte. Link to comment
ccris Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 (edited) merci mult pentru informatii! Daca montez detectorul cu fundu-n sus, lipit de plafoniera invers incat sa am acces la butoane, pierd din calitatea receptiei? Intreb pt cazul in care aparatul are un anumit unghi de receptie care va fi aiurea daca ii inversez pozitia. Edited December 12, 2007 by ccris Link to comment
puchi Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 salut.Stie cineva,parbrizele de chevrolet` aveo ,inpiedica detectarea radarelor?.Chiar si cu antiradare,performante.Nu de alta ,dar am un cobra 12 benzi atentionare vocala.Si detecteaza radarul tarziu.Mersii Link to comment
Esperatul Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 puchi said: ...12 benzi atentionare vocala. 12 benzi de atentionare vocala?!? Probabil e modelul soacra. Link to comment
EM!L Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 puchi said: salut.Stie cineva,parbrizele de chevrolet` aveo ,inpiedica detectarea radarelor?.Chiar si cu antiradare,performante. Nu impiedica! Ce model de Corba ai? Link to comment
_escu Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Folosesc de o saptamana un Yupiteru Super Cat SVE27R ("R" vine de la Romania, benzile sunt optimizate pentru tara noastra). Deocamdata sunt multumit... are doar benzile K si X - deci da foarte putine alarme false, care oricum sunt semnalizate astfel incat iti dai seama imediat ca nu e radar, nu are afisaj cu jdemii de informatii inutile, este cordless (acumulator inclus si panou solar pentru mentinere), cica ar trebui conectat la priza de 12v dupa aproximativ 50 de ore de functionare, este foarte mic si usor. Deocamdata nu pot spune nimic despre sensibilitatea lui. Inca nu am intalnit radar prin Bucuresti. Inainte am folosit un Cobra 9430 si ocazional un Cobra 9930. Mi-au scos peri albi cu alarmele false, indiferent de modul in care le setam. Cred ca detectau si telefoanele mobile ale soferilor din alte masini. As fi vrut sa imi pot permite un Bel Pro RX65 sau 55, dar din pacate... Oricum nu sar mult peste viteza legala si majoritatea drumurilor mele sunt in Bucuresti, unde in curand cred ca se vor scoate definitiv radarele pentru ca probabil va deveni frustrant pentru militieni sa li se afiseze pe ecran doar viteze de maxim 15-20 km/h. Link to comment
puchi Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 >.ESPERATUL<Modelul este Cobra XRS 9430 Link to comment
andrei_xxl Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 (edited) Desi sunt sofer de duba de "cursa lunga", ca sa zic asa , nu prea am chef sa ma scobesc prin buzunare pt o scula din asta, ma bazez tot pe flashuri si datul din maini la dubisti/tiristi/camionagii. Oricum pe traseu nu am decat unul singur (si ala constant in acelasi loc, nu s-or fi plictisit?) La masina personala chiar nu-mi trebuie (Tico ), oricum merg destul de calm si ies din oras foarte rar. Edited December 17, 2007 by andrei_ics_ics_el Link to comment
muscarul Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Cobra ESD 8200. E super, m-a scos din multe belele, desi il am de o luna si un pic, in care am facut insa cam 3000 de km Link to comment
dan_m Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Recent am achizitionat si eu un detector mai mult de moft, recunosc, dar oricum, l-am luat. Am tot citit pe forumuri ca la cei cu parbriz atermic (cum e cazul la Pejo) trebuie pus in dreptul zonei din spatele oglinzii (marcata cu negru + gaurele). Ei bine am incercat dar deoarece acea zona are un abtibild pe ea cu gaurele in relief ventuzele suportului nu stau lipite. Cei care au aplicat sfatul acesta cum l-ati fixat? Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 La Laguna l-am prins cu un suport manufacturat dintr-o tabla indoita prinsa in tavan. Tabla are forma suportului intial dar e putin mai lunga. Nu se vede ca e manufacturata. Link to comment
Tommy Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Toate care au zona aia au parbriz atermic? Ca si la mine o are, dar cred cred ca nu e atermic.. imi ia foarte bine de la nivelul bordului. Incearca totusi sa vezi cum lucra si montat mai jos. Inca ceva, pe linga ventuza am mai primit o chestie de prins la parasolar, nu ai? Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Daca ar fi atermic ai sti. Nu e chiar ieftin si producatorii se lauda cu asta. Link to comment
dan_m Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Tommy said: Toate care au zona aia au parbriz atermic? Ca si la mine o are, dar cred cred ca nu e atermic.. imi ia foarte bine de la nivelul bordului. Incearca totusi sa vezi cum lucra si montat mai jos. Inca ceva, pe linga ventuza am mai primit o chestie de prins la parasolar, nu ai? O sa incerc intai de la nivelul bordului desi e un pic incomod. La Pejo parbrizul este foarte inclinat si ca sa il prinzi cat mai jos (aproape de bord) trebuie sa te intinzi zdravan peste bord si mi-e greu sa fac chestia asta de cate ori in pun/scot. Cu traficul recent din Bucuresti nu am intalnit inca radare sa vad ce poate. Impreuna cu ventuza am primit un soi de patratel dublu adeziv de prins pe bord. Nimic de parasolar (se gasesc si separat asemenea gadget-uri?). Oricum trebuie sa fac ceva cu firul ca ma deranjeaza rau peste bord. Parbrizul este atermic pt. ca astia de pa Peugeot se lauda cu asta. Link to comment
puchi Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Baietii!,Parbrizul de chevrolet aveo ,este atermic.Inpiedica detectarea radar .Multumiri Link to comment
Recommended Posts