mike.omega Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Salutare! E marti dupa-amiaza si nu invita nimeni lumea la intalnire... Anyway, a se observa ca de data asta am scris 2006 si tin sa precizez ca intalnirea se va tine la ora 14:00 tot acolo ca inca e frig Sper sa veniti cu mic, cu mare! Link to comment
dreamlike Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Am mari sanse sa vin pieton. Mai fac si eu o plimbare. Ar fi misto sa ninga. Link to comment
mike.omega Posted January 10, 2006 Author Share Posted January 10, 2006 Atat de mult dureaza sa-ti repare masina? Link to comment
Ghengy Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Incercam dar nu promitem` Link to comment
dreamlike Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Dureaza de pe o zi pe alta, dar nu am timp sa ma duc asa ca o las pana luni. In consecinta sambata la 14.00, eu si al meu Tizulake suntem prezenti la locatia stabilita. Link to comment
ToPser Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Eu nu garantez ca pot ajunge ! dar totusi o sa incerc Link to comment
test_driver Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Eu sper sa ajung, ca mie dor de voi baieti. Nu v-am mai vazut din'ainte de Craciun. Si se pare ca pt. ultima oara vin cu Esperache. Link to comment
ovidiu51 Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Imi pare rau, dar sambata asta lucrez, o data pe luna, asta e programu. Sper sa ne vedem la urmatoarea intalnire "> . Link to comment
paul_marines Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Duty Call!! ("> Poate saptamana next. Link to comment
VECTOR Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 pana la urma vine cineva sigur ,in afara de mike? sau fiecare spera sa ajunga... si eu sper sa ajung;poate fac o pauza de invatat. Link to comment
paul_marines Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Si Mike.Omega tre' sa mearga la scoala, nu-i asa Mikey??? Link to comment
mike.omega Posted January 13, 2006 Author Share Posted January 13, 2006 Nu nu! 1. Maine nu recuperez ca au profii nu stiu ce activitate de care mie nu-mi pasa 2. Si daca recuperam, pana la 12:00 terminam cu scoala deci puteam sa ajung )"> Asa ca sa veniti voi ca eu vin no matter what! Link to comment
dreamlike Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Si eu vin. Cine mai semneaza? Link to comment
MCojo Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Nu sunt sigur daca apar azi... e incerta prezenta mea... Link to comment
mike.omega Posted January 14, 2006 Author Share Posted January 14, 2006 (edited) Se vede ca nu mai e lumea in concediu, am fost doar 4 azi si nu am stat prea mult, fiecare avea treburile lui Ce mi-a placut a fost faptul ca a venit o tanti sa ne ia taxa de parcare, si mergem acolo de atata timp! dar pana acum cica ii era lene Oricum am platit 10.000 rol pt 4 masini ) PS: in mod miraculos barja lui Test Driver era curata Edited January 14, 2006 by mike.omega Link to comment
dreamlike Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Intalnire scurta dar am bifat reuniunea saptamanala a dwcc ceea ce e foare bine. Ne-am salutat am schimbat 2-3 vorbe, am platit parcarea (de fapt cine a platit???) si am plecat. Ne vedem saptamana viitoare. Cum ramane cu intalnirea aia de matiji? Link to comment
VECTOR Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 eu am venit cu matizul de data asta...chiar daca este accidentat,dupa cum se observa si din poza. data viitoare poate il si spal,daca nu ploua. Link to comment
mike.omega Posted January 14, 2006 Author Share Posted January 14, 2006 Imi dati voie sa fac pe carcotashu?! Ambele matizuri erau accidentate! cum reusiti nu stiu! Link to comment
paul_marines Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 (edited) Felicitari celor ambitiosi, pareri de rau din partea celor care nu au ajuns la intalnire si promisiuni pentru cele viitoare. Mike.Omega pastreaza biletul de parcare care va atesta documentar intalnirea peste milenii. Edited January 14, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted January 14, 2006 Author Share Posted January 14, 2006 N-am platit eu Ci Vector, eram si eu cu banii in mana dar tanti aia a crezut ca suntem toti cu o singura masina )"> Link to comment
paul_marines Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 (edited) Cam suspecta afirmatia prin care tanti a inteles ca sunteti cu o singura masina. Ce.., ati fost la intalnirea SUV-urilor, mertzanelor si hai sa fim seriosi nici Kalosii nu fura prezenti. Sunt de acord ca 3 Matizache (din care 2 zipati) si un Tico ocupa spatiul de parcare al unei masini cu dimensiuni normale. Deci asta a fost logica ca ati platit un singur tichet. Sunt convins ca nici cu spaga tanti nu va dadea mai mult de 1 tichet de parcare. Edited January 14, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted January 14, 2006 Author Share Posted January 14, 2006 ) Lasa licorile de prin zona Piatra Neamt si mai numara odata masinile Au fost asa: Eu cu dacia, Vector si Dream Like cu cate un Matiz si Test Driver cu espero. Cand a venit tanti aia noi ne minunam pe langa suportul de bauturi a lui Vector si probabil de aceea a crezut ca suntem cu o singura masina. Desi toti vroiam sa platim Link to comment
Recommended Posts