paul_marines Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Il depasim amice MCojo, poate nu am estimat chiar exact distantele. Ma gandeam si la alte oferte: Vila Vank este situata in localitatea Arieseni, la limita judetelor Alba si Bihor, pe DN75. Se afla la: 130 Km de Alba Iulia, 110 Km de Oradea si 130 Km de Cluj Napoca si 650 km Constanta. Link to comment
iulia Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Sincer, si mie mi-ar parea rau sa nu mai mergem la Sancrai; la Moeciu s-a mai mers, si ultima intalnire tot acolo am facut-o; ce, au disparut locatiile de pe harta? Putem merge si in alta parte, mai vedem si noi tara, ca doar n-om sta numai ascunsi in cabana! Pana la urma putem merge si la mare iarna daca vrem ceva deosebit, nu? Oare prin statiuni o fi ceva deschis acum? Acum serios, normal ca ma voi supune majoritatii, dar speram sa mai vad si altceva...Dar asta este strict doar parerea mea. Link to comment
law Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 (edited) au disparut locatiile de pe harta? Putem merge si in alta parte, mai vedem si noi tara, ca doar n-om sta numai ascunsi in cabana! Achiesez la propunerea Iuliei! Edited January 30, 2006 by law Link to comment
Brainiac Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Cred ca pana la urma urmei are o destul de mica importanta unde mergem, conditia principala este sa avem unde sa stam. La Moeciu se gaseste loc fara nici un fel de problema. La Sancrai exista un loc de backup, in cazul in care toti cei anuntati apar la locul faptei ? Ca pana la urma degeaba e munte, e baragan sau e statiune (litorala ) din moment ce nu sunt locuri suficiente pentru toata lumea. Link to comment
Lucian79 Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 (edited) Vila Vank este situata in localitatea Arieseni, la limita judetelor Alba si Bihor, pe DN75. Se afla la: 130 Km de Alba Iulia, 110 Km de Oradea si 130 Km de Cluj Napoca si 650 km Constanta. Peisaj pitoresc, locatie noua, palincuta buna ... /me present there Edited January 30, 2006 by Lucian79 Link to comment
Maniaku Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Eu zic sa o lasam la Sancrai!!! Din experienta intalnirilor la care am participat pot sa va spun ca nu se va prezenta toata lumea si loc se va gasi oricum!!! 2 la mana: Adica daca eu vin de Vineri si sunt ultimul pe lista la ranch nu pot sa iau o camera cu baie proprie??? Link to comment
Pepinno Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Pai in cazul asta as putea sa vin de vineri dimineatza acolo adica pe la 05:00...sa yau io toate camerele shi sa le subinchiriez...ca-mar duce capul la prostii...cred ca pana la urma ia camera cine ajunge mai nainte...Uraaaaaaaaaaaa... Link to comment
john Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Inseamna ca unul ca mine sau ca Lucian degeaba a anuntat de la inceput ca vine, ca daca are de mers vreo 400 km dupa ce termina jobul vineri ia ce camera mai ramane. Asa ca propun sa afisam participantii random si nu in ordinea inscrierii si sa nu mai conteze care vrea camera cu baie si care fara. Eu spre ex. plec din Craiova dupa 5pm, trec prin Buc si pe urma vin la Sancrai (sau unde s-o stabili pana la urma...) Link to comment
Alezz Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Se vede ca facerea de bine e f****e de mama...omu a zis clar ca am depasit numarul de locuri si a incercat sa gaseasca o alternativa ca sa incapem toti...parca sunt la gradinita unu ia camera celuilalt ca ajunge inainte,altu ajunge de vineri si e schimbat de la o locatie la alta,altu vrea camera cu baie proprie si jacuzzi... Pe mine puteti sa ma stergeti de pe lista(mie mi-e lene)ca o sa vin DUMINICA. Mai bine ma duc dracu'n Congo cel putin acolo nu am net si nu vad ce se scrie pe topicu asta. Asa ca NR 18 din momentul asta e LIBER. Link to comment
Lucian79 Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Calm oameni buni. Orgoliile si frustrarile nu fac bine nimanui mai ales unui grup care se vrea cat de cat unit. Eu oricum nu cred ca-mi voi face aparitia , ptr ca de felul meu sunt o persoana lenesa in sensul bun al cuvantului, adica sa lenevesc cate 4-5 zile intr-un singur loc. La Bicaz am ajuns primul (deh tot Ardealu'i fruncea) si-am plecat ultimul. Idea e sa se gaseasca un loc care sa-i multumeasca pe toti (daca se poate) daca nu ...singura solutie e un hotel mai uitat de lume unde conditiile sunt aceleasi ptr toti . Majoritatea sa decida. P.S. Totusi nu m-ar supara sa fie mai aproape de Bihor Link to comment
pesteimputit Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 bai mancavas ce dracu ne tot certam atat??? merge unde o fi atata timp cat suntem toti impreuna... eu si madam peste vom fi prezenti ORIUNDE se merge Link to comment
VIPER Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 In urma ideilor maretze cu camerele, unkiu va pupa si va doreste sa aveti o intalnire placuta! Daca voi credeti ca merg si 10km ca sa nu am unde sa stau, cu copil dupa mine, va inselati. Acasa stau la cald si gratis, si ies duminica si ma vad cu Alezz si ne si fugarim cu masinile daca tinem neaparat! Link to comment
Senna Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Eu spre ex. plec din Craiova dupa 5pm, trec prin Buc si pe urma vin la Sancrai Nu te poti invoi de la serv pt vineri? Ca doar intalnirea anuala nu e in fiecare saptamana sau luna Din experienta intalnirilor la care am participat pot sa va spun ca nu se va prezenta toata lumea si loc se va gasi oricum!!! Nu sunt fanul contramandarilor de pe ultima suta de metri. Recunosc, am chiulit si eu de la o intalnire de joi dupa ce am anuntat ca vin, dar intalnirea anuala nu se compara cu cea saptamanala. Eu mi-am rezervat week-endul 24-26 pt acest important eveniment. Apoi, poa` sa vina si potopu` ca eu tot nu mai "cancelez". Am anuntat deja la serv ca vineri lipsesc, nici nu se punea problema sa nu primesc o.k.-ul. In ceea ce priveste locatia, imi este indiferent. As dormi si claie peste gramada cu alti membri intr-o camera, doar sa fie distractie si voie buna oriunde vom ajunge pana la urma... Link to comment
paul_marines Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Mai bine ma duc dracu'n Congo cel putin acolo nu am net si nu vad ce se scrie pe topicu asta. Congo ai zis? Ne-am gandit la toate ofertele. Poti admira un ranch din regiunea Aketi, provincia Ecuatoriala, Republica Democrata Congo, convenabil nu? Link to comment
Senna Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 (edited) Sa lasam gluma pt intalnirea in carne si oase. Ganditi-va ca sunt membri care se conecteaza prin dial-up si urmaresc subiectelele noi. Si gasesc misto-uri, in loc de informatii precise. Sa nu-i dezamagim! Edited January 31, 2006 by Senna Link to comment
john Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Nu te poti invoi de la serv pt vineri? Ca doar intalnirea anuala nu e in fiecare saptamana sau luna Din pacate nu ma pot invoi, in cel mai bun caz sa plec cu o ora, doua mai devreme, dar slabe sanse si asa. Anyway, macar sa nu va duceti la culcare pana ajung si eu Link to comment
Wolfman Posted January 31, 2006 Author Share Posted January 31, 2006 Eu tocmai de asta am propus o alta locatie, pentru ca estimez ca vom fi aproape toti cei din lista; ideea cu avansul am sustinut-o de la inceput, insa nimeni nu s-a oferit sa stranga pentru locatiile principale. Camerele vor fi ocupate in ordinea de pe lista, ca si la ultima intalnire. Link to comment
Alezz Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Ca sa nu creem confuzii. 1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie, pe care sunt dispus sa o cedez viperului daca nu gaseste ceva acceptabil) 2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) 3. VIPER + 1 (+1/2) + camera video + scule barbeque = de Sambata (1-2 locuri in masina) 4. Andreib +1-1+2-2 (cat o da domnu, oricum numai un pat o sa ocupam) 5. Wolfman + 1-a de vineri. 6. Leutzu + 1 7. Laurentziu83 8. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) 9. Ovidiuc + 1 10. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 11. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... 12. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 13. john + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 14. NFS (probabil singur... totusi momentan pt orice eventualitate as rezerva o camera intreaga) 15. Satori 16. ileana 17. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? 18. LOC LIBER... 19. Brainiac +/-1. In principiu as opta pentru o camera intreaga, dar o sa anunt din timp in caz ca nu va fi nevoie. 20. Totti+1 21. Maniaku + Maniaka (cred ca de Vineri seara) Vreau camera cu baie proprieeeeeeeeeee!!!!!!! Pensiunea Kiss, aflata la 300 m distanta de ranch: 22. 1 + Safari Hunter (vineri ) doar o baie proprie ar fi suficient la Ranch sau camera cu pat dublu la Kiss 23. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 24. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) 25. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 26. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara 27. Sebian +1 (de vineri, sper) 28.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) 29.Xenna+1 -de sambata 30. Zmeul cel rau (de sambata) Distractie placuta si ne vedem duminica daca e. Link to comment
VIPER Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Camerele vor fi ocupate in ordinea de pe lista, ca si la ultima intalnire. De ce... Lasa sa se ocupe in ordinea venirii, ca doar asa e "normal". Daca nu pot sa-mi iau liber de vineri e vina mea, nu? Link to comment
Senna Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Nu e vina ta, ci a angajatorului, care probabil nu e admirator Daewoo Eu consider ca este important sa prindem macar o zi completa, cum va fi pt mine cea de sambata. Drumul nu e scurt, deci e bine ca sederea sa fie mai mare. Parerea mea. Link to comment
VIPER Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Nu e vina angajatorului, ci a mea ca in loc sa ma duc la distractie stau la servici ca sa imi construiesc o cariera si sa-mi fie bine mie si familiei. Doamne, cat de prost pot sa fiu... Link to comment
Alezz Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Vipere,eu nu ma mai stresez tata,vin duminica poate ca data trecuta la Moeciu cu CT_ZDB,Vlad,Zmeu si soran si cu cine or mai vrea(putea) sa vina intr-o excursie de o zii... Decat sa vin sambata sa ajung pe la 9 acolo(sunt destul de matinal)si sa fiu nevoit sa scot pe altii din camera si sa imi aud fraze de genu "vai domne,uite pentru tine ne ducem la kiss" ca romanu de cand se stie face pe victima mai bine vin duminica,trag o plimbare prin zona vreo 2 ore pana va treziti toti stam 2-3 ore de vorba si dupa aceea plecam acasa. Link to comment
Senna Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Fiecare individ are propriile aspiratii in viata. Eu unul prefer o cariera mai putin rasunatoare si mancatoare de timp, vreau sa ma pot relaxa, sa am cand sa ma bucur de banii castigati. Consider ca fiecare intalnire aniversara este un eveniment unic in sinea lui, la fel de important precum o eclipsa totala de soare de exemplu, sau, cum s-ar mai putea spune "asta se intampla doar o data la 100 de ani" Link to comment
iulia Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Si eu stau la munca in jur de 10 ore pe zi lejer, am mai venit si in weekenduri si nu ma plang. Dar atat le trebuie, sa cer o zi (1!!!) libera cu o luna jumatate inainte si sa nu se aprobe. Ce e asta, sclavagism???? Link to comment
sebian Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Eu negociez de o saptamina cu CFO pentru 3-4 amarite de zile de concediu, pentru examenele de master... Link to comment
Recommended Posts