Jump to content

Întâlnirea Aniversară 2006 (24-26 Febr, MOECIU)

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu negociez de o saptamina cu CFO pentru 3-4 amarite de zile de concediu, pentru examenele de master...

Pai nu inteleg...nu ti le poti lua din concediu? Doar nu iti face angajatorul o favoare sa iti dea zilele la care ai dreptul prin lege si contract.

Iar pentru studii, stiam ca la fel, exista lege conform careia poti sa iti iei zile libere. Sau nu mai e asa ?!

Pai la multinationala si eu...dar depinde de oameni. Pai daca e de anul trecut...cu atat mai mult, sau poate chiar din anul asta daca e nevoie, nu? Dar nu ma mai bag, absurditati exista peste tot, clar.

"Sclavagism", "legi", "absurditati".... In fine, fiecare cum isi asterne asa doarme. Drept pentru care considerati pozitia 3 din lista vacanta.

Ca sa nu creem confuzii. (copyright Alezz):

1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie, pe care sunt dispus sa o cedez viperului daca nu gaseste ceva acceptabil)

2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie)

3. LOC LIBER...

4. Andreib +1-1+2-2 (cat o da domnu, oricum numai un pat o sa ocupam)

5. Wolfman + 1-a de vineri.

6. Leutzu + 1

7. Laurentziu83

8. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2)

9. Ovidiuc + 1

10. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie)

11. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina...

12. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie)

13. john + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie)

14. NFS (probabil singur... totusi momentan pt orice eventualitate as rezerva o camera intreaga)

15. Satori

16. ileana

17. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz?

18. LOC LIBER...

19. Brainiac +/-1. In principiu as opta pentru o camera intreaga, dar o sa anunt din timp in caz ca nu va fi nevoie.

20. Totti+1

21. Maniaku + Maniaka (cred ca de Vineri seara) Vreau camera cu baie proprieeeeeeeeeee!!!!!!!

Pensiunea Kiss, aflata la 300 m distanta de ranch:

22. 1 + Safari Hunter (vineri ) doar o baie proprie ar fi suficient la Ranch sau camera cu pat dublu la Kiss

23. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie)

24. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!)

25. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie)

26. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara

27. Sebian +1 (de vineri, sper)

28.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI )

29.Xenna+1 -de sambata

30. Zmeul cel rau (de sambata)

Am senzatia ca s-a deviat puternic de la ideea de baza si anume o intalnire aniversara,o atmosfera placuta intr-o locatie aleasa de persoane care s-au mai ocupat de asa ceva si inainte si a iesit f bine.Ar fi cazul sa revenim la partea placuta a intalnirii si sa terminam cu polemicile.Asta este umila mea parere.

Pana la urma sunt perfect de acord cu ca am vorbit cu @claz la ultima intalnire de la Moeciu si cu @obi la una de la Polivalenta.Dupa cate si ce s-a scris zilele astea pe topicul acesta va spun sincer ca merg pana in panzele albe cu baietii astia si ii sustin pana la capat.

Si mai sunt de acord cu inca o chestie discutata cu @shenck in legatura cu functionarea si regulamentul daewooclub.ro.

Si nu inteleg...acum la ce sa ma astept...la o multime de mesaje de indemn la calm(am fost calm stati linistiti si inca sunt)dar cand vad ca cineva incearca sa daca ceva si sa adune pe toata lumea intr-un loc (@wolfman)si incep discutii de genul ca cei care ajung primii ocupa ce camere vor ei si o dau in misto ieftin de nici o culoare stau si ma intreb eu cel care venea de sambata SINGUR sa nu imi spuneti mie ca aveam camera goala la ranch...va spun eu ce se intampla,eram expediat la kiss intr-o camera d'aia cu 3 paturi si 5 persoane care trebuiau sa le imparta.

Asta e s-au eliberat pozitia 3,18 si se pare 6 acum nu mai are rost sa dau inapoi sa fie multumiti cei care au vrut sa se intample asa si eu unul momentan ma rezum doar la intalnirile din Bucuresti.

Edited by Alezz

Bah, e normal ca cei care vin primii sa ia cele mai bune camere si ultimii ce a ramas... Si, in puii mei, ziceai ca esti singur deci nu ai probleme ca vipereanu caruia ii trebuie un statut special.

La fel a fost la toate intalnirile dwc, chiar si la moeciu. ce, tu ai cinspe coe de trebuie sa ti se rezerve camera special.

Cam multa gura pentru nimic.

Viper statut special???Bah,omu e al 3 lea daca asta nu conteaza atunci de ce s-a mai facut lista???Si in privinta mea ce e asa ciudat???Nu am voie sa stau singur in camera daca sunt pe lista si dau banu"???Sau veneam si eu cu o prietena si uite asa dintr-o data beneficiez si eu de "statut special" multumit???

De acu inainte o sa fiu doar "telespectator" pe acest topic ca sa nu incurc lumea.

Edited by Alezz
Viper statut special???

Da, are copil.

Bah,omu e al 3 lea daca asta nu conteaza atunci de ce s-a mai facut lista???

Ca sa vedem care si cati venim, nu sa facem vreun clasament.

Si in privinta mea ce e asa ciudat???Nu am voie sa stau singur in camera daca sunt pe lista si dau banu"???

Bai ai voie dar nu ai prioritate. Tu ai fost vreodata in tabara sau numai cu parintii la mare?

Sau veneam si eu cu o prietena si uite asa dintr-o data beneficiez si eu de "statut special" multumit???

Nu asta era problema, ai inteles gresit.

Mie-mi pari o domnisoara parfumata care nu se poate inghesui cu neghiobii care vorbeste urat.

R U a man? Couldn't say so...

Tatutzilor, linistiti-va spiritele! Deja incepe sa-mi treaca si mie cheful, dar voi veni doar ca o formalitate daca discutiile vor continua in acelasi stil! Suntem o mana de oameni, nu un popor intreg, haideti sa ne straduim si sa ne gandim bine, sa gasim o configuratie care sa ne multumeasca pe toti! :-?

Si nu inteleg...acum la ce sa ma astept...la o multime de mesaje de indemn la calm(am fost calm stati linistiti si inca sunt)dar cand vad ca cineva incearca sa daca ceva si sa adune pe toata lumea intr-un loc (@wolfman)si incep discutii de genul ca cei care ajung primii ocupa ce camere vor ei si o dau in misto ieftin de nici o culoare stau si ma intreb eu cel care venea de sambata SINGUR sa nu imi spuneti mie ca aveam camera goala la ranch...va spun eu ce se intampla,eram expediat la kiss intr-o camera d'aia cu 3 paturi si 5 persoane care trebuiau sa le imparta.

Uite ca eu am fost mai la toate intalnirile, am ajuns cand am apucat si am avut intotdeauna camera. Dar de ce sa nu ne agitam ca o fata mare daca se poate si sa stricam si cheful altora. Pana acum nu stiu pe NIMENI care sa fi ramas fara camera... Dar poate unii incearca sa gaseasca o scuza pentru a se disculpa ca nu mai vin. Pentru o seara nu stiu de ce faci atata agitatie.

Pe Viper trebuie sa-l intelegeti, omul vine(sau venea) cu copilul, cu familia, nu se poate muta, ii trebuie certitudinea ca va avea o camera.

Dar o astfel de atitdine nu face decat sa-si bata joc de efortul unora de a cauta pensiuni, a fece rezervari, a da avansuri in numele tuturor, a organiza intalnirile in cel mai bun mod cu putinta. Propuneti o solutie viabila, acest tip de reprosuri sunt neconstructive si sincer inutile.

S-a eliberat si 6 - motivul...nu am bani. PUNCT.

Ca sa nu creem confuzii. (copyright Alezz):

1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie, pe care sunt dispus sa o cedez viperului daca nu gaseste ceva acceptabil)

3. LOC LIBER...

6. LOC LIBER...

7. Laurentziu83

9. Ovidiuc + 1

14. NFS (probabil singur... totusi momentan pt orice eventualitate as rezerva o camera intreaga)

15. Satori

16. ileana

18. LOC LIBER...

19. Brainiac +/-1. In principiu as opta pentru o camera intreaga, dar o sa anunt din timp in caz ca nu va fi nevoie.

20. Totti+1

21. Maniaku + Maniaka (cred ca de Vineri seara) Vreau camera cu baie proprieeeeeeeeeee!!!!!!!

22. 1 + Safari Hunter (vineri ) doar o baie proprie ar fi suficient la Ranch sau camera cu pat dublu la Kiss

26. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara

28.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI )

29.Xenna+1 -de sambata

Vad ca am iscat un scandal monstruos cu declaratiile mele asa ca o sa ma retrag ca sa stea lumea linistita ca-si va ocupa camera!!! Desi parerea mea ramane aceeasi-PRIMUL VENIT-PRIMUL SERVIT

3. LOC LIBER...

6. LOC LIBER...

7. Laurentziu83

9. Ovidiuc + 1

15. Satori

16. ileana

18. LOC LIBER...

20. Totti+1

21. LOC LIBER

29.Xenna+1 -de sambata

"Sclavagism", "legi", "absurditati".... In fine, fiecare cum isi asterne asa doarme. Drept pentru care considerati pozitia 3 din lista vacanta.

Viper, am vazut ca ai scos vorbele mele din context si nu era cazul. Nu aveau absolut nici o legatura cu tine si cu situatia ta, era vorba strict despre mine si poate despre Sebian, cu care aveam dialogul. Dar tocmai de-asta m-am abtinut sa spun mai multe, pentru ca fiecare isi stie situatia lui.

Deci nu ma mai cita...pur si simplu nu se aplica :)

Bani am/avem. Chef, ave(a)m. Mai mult, am contramandat ce era in perioada aia. Si mai mult, pe 14.02 e ziua de nastere a sotiei, si acea iesire planificata era un fel de cadou. Si iarasi, vroiam sa vad live niste oameni pe care tineam sa-i intalnesc. Dar: nu moare nimeni daca nu voi/vom veni.

@Iulia: s-a intamplat sa te citez pe tine pentru ca tu le spui verde in fata. Nu trebuie sa te simti lezata.

Bag sama ca unii din voi chiar aveti nevoie de ceva aer curat !Io as zice sa devansati Moeciu asta ca daca o tineti asa lista aia o sa ramana un maaare LOC LIBER!!..Puii mei oricum sunteti simpatici cu nervii astia..Ne-or mai citi draq si altii!?!?Macar de-ar fi din aia cu simtul umorului!! :tongue:

Intreb si eu ca sa ma aflu in treaba...desi sper sa primesc si raspuns...

De ce nu ramanem la ideea initiala de Sancrai + strangerea avansului cum a fost la Moeciu? Sa vedeti atunci lista cum se scurteaza si cum incapem toti la ranch+Kiss...

Ce ziceti?

De ce nu ramanem la ideea initiala de Sancrai + strangerea avansului cum a fost la Moeciu? Sa vedeti atunci lista cum se scurteaza si cum incapem toti la ranch+Kiss...

Ce ziceti?

Subscriu la ambele idei, cu mentiunea ca avansul sa nu fie "proba eliminatorie", adica cine nu da avansul sa nu fie sarit din schema in mod obligatoriu. Poate nu are bani pana atunci, sau nu stie sigur daca ajunge. Iar problema cu alegerea camerelor, de la care a plecat totul, de fapt...cred ca ramane la latitudinea celor care se cunosc mai bine si care au mai participat la evenimente asemanatoare sa o discute.

Edited by Brainiac

Nu e vorba de "sarit din schema"; e totusi normal ca cei care dau avansul (50 RON e suficient, nu?) sa aiba prioritate la cazare - adica sa li se rezerve camerele dinainte. Atunci care ar mai fi ideea cu avansul?

Am patit-o si eu la Moeciu - desi dadusem avans nu l-am dat la timp (la inceput) si nu a mai contat; desi eram pe lista m-am cazat cand am ajuns unde mai ramasese loc - adica in vila vecina. Intamplator, tot raul a fost spre bine - a fost cu 10 RON mai scump, dar conditii clar mai bune, camera mai mare, baie proprie. Numai ca "grosul" a ramas la vila principala; doar ne-am mai plimbat noi 100m mai incolo, dar chiar ca a meritat.

Pai Ileana, atunci de ce nu facem asa incepand de poimaine? Cu listuta si cu banii stransi? Ideea e - cum ii trimitem si cine va merge sa faca plata?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...