Jump to content

Întâlnirea Aniversară 2006 (24-26 Febr, MOECIU)

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Casa de piatra ticolosilor!

Ma bucur ca va distrarati si rau imi pare ca fara mine, dar datoria e datorie, gura ma-sii ...

Asham ...

Acum revenind la mica disputa pe care vad ca unii o au cu marius_eugen, hai sa incercam sa nu punem benzina pe foc, nu de alta dar e scumpa ... si poate ca e mai bine sa vedem lucrurile frumoase, iar cele mai putin frumoase sa se bucure de o analiza mai la rece. De altfel omul a explicat de ce a ramas cu sechele la mersul in coloana si oricare dintre noi cred ca ar fi ramas cu ele - si iata, se intimpla din nou ... e o chestie, nu?

Dupa parerea mea, mersul in coloana e cel mai dificil si presupune toleranta si atentie sporita pentru cei care merg asa, in special cind se incoloneaza pentru prima data la drum si nu stiu cine pe care se poate baza ca va reactiona intr-un anume fel intr-o anumita situatie; sa nu uitam ca noi, automobilisti amatori, nu avem experienta la genul asta de mers, cum au motociclistii si camionagii, nu cunoastem semnale pentru manevre specifice coloanei si nici nu avem pregatirea mentala pentru a ne supune legilor coloanei (viteza o dicteaza cel cu masina sau cu stilul de mers cel mai lent, etc.).

Ati ales sa mergeti in coloana, nu va cunoasteati intre voi la drum, era normal ca dupa citiva km sa va reorganizati, fie spargeati coloana, fie lasati pe cel mai lent in fata si gata panarama. Asta e.

PS: URASC mersul in coloana. Dar cind ma hotarasc sa merg astfel, o fac pina la capat.

Salutare tuturor si doresc sa va asigur ca am ajuns si eu cu bine si fara incidente majore, ci doar cu o janta lovita pe Cheile Bicazului si un somn restanta. Am mai motait la volan insa noroc cu Kalosul care stia drumul spre casa.

Abia acum descarc si eu pozele in calculator sa vad ce pot posta. Cum nu apuca-i sa citesc totul pana la postul meu ar fi foarte probabil sa repet ce au postat cei dinaintea mea:

EVENIMENT DE EXCEPTIE CU OAMENI DE EXCEPTIE!! :thumbl:

si zau ca am fi regretat (hunterii) sa ratam aceasta participare. Va urma...

VIPER-ule multumiri multe pentru elefant din partea Hunterilor, mai cu seama a sotiei, care de altfel a intrebat daca fildesii nu au ramas la tine? =))

Ovi_jer multumiri pentru restet-ul de la ECM si conform recomandarilor tale l-am adaugat in cartea de curtoazie a EXPOCAR C-ta pentru fiecare client, la fiecare revizie. Mi-am rezolvat condesatorul AC-ului nou si mocca, iar antigel am bagat OPEL forever se va completa numai.

Dreamlike multumesc pentru poza cu dansul electricienilor care mutau becurile de pe hol in camera.

Moshule ma bucur ca impreuna cu Dreamlike ati navalit la poze cu gratarul si mai ales cu afumatul hainelor. Vorba aceea: nici gratar nu au facut, nici hainele a fum nu le miroase, dar au poze drept dovada. :spumelagura:

PS pauza de la Piriul Rece si Cheile Bicazului.

MCojo scuze pentru cele 6 roti.

post-2099-1141047134_thumb.jpg

post-2099-1141048082_thumb.jpg

Edited by safari hunter

Mai oameni buni,terminati odata cu chiestiile astea ca din cate stiu eu nici @peste nici @iulia nu sunt "usa de biserica" cand vine vorba de ale sofatului asa ca lasatii sa isi rezolve ei singuri problemele si ma spuneti si voi ce s-a mai intamplat la Moeciu si bineinteles pozele aferente.

P.S Si eu URASC mersul in coloana(din tot clubul singurul cu care ma inteleg la mers in coloana e CT ZDB).

Moshule ma bucur ca impreuna cu Dreamlike ati navalit la poze cu gratarul si mai ales cu afumatul hainelor. Vorba aceea: nici gratar nu au facut, nici hainele a fum nu le miroase, dar au poze drept dovada. :spumelagura:

Scuzele mele @Safari, dar m-am gandit ca intai sa-ti cer acceptul pentru a posta pozele cu matale. Asa am facut si cu @Dreamlike. Acum insa, pentru ca ne-ai atacat miseleste, o sa le postez. (Adevarat ca s-ar putea ca lumea sa-si dea seama ca ai dreptate... :D ).

Fratilor forumisti, cel mai mare grataragiu sef moecian esteeeeeeeeeee... declarat in unanimitate @Safari Hunter!!!! :banana:

Si asta la modul cel mai SERIOS.

Iata dovezile:

Pregatirea focului, pasul cel mai important

post-2385-1141062466_thumb.jpgpost-2385-1141062506_thumb.jpg

Aici se vede cum eu stau cu capul in gratar, in timp ce Safari imi da sfaturi cum sa NU ma sufoc in timp ce intorc carnea...

Se mai observa MCojo (ei fiind in gasca!) cum ma pazeste sa nu fug in timpul orelor.

post-2385-1141062663_thumb.jpg

Iata si cele mai de nadejde doamne @};- , fara de care am fi mancat puii cu pene si pastrama cu tot cu punga. Dumnealor au facut pregatirile anterioare gratarului, portionarea si condimentarea carnitei.

Moasha a tras chiulul, lucru pentru care stiu ca nu voi fi iertat niciodata. :osanale:

post-2385-1141062954_thumb.jpg post-2385-1141062907_thumb.jpg

Si tot doamnele intr-un moment de relaxare binevenit...

post-2385-1141063247_thumb.jpg

LATER

A fost o experienta deosebit de frumoasa, si ma asteptam sa fie asa. Noi am fost incantati sa va cunoastem pe fiecare in parte, asa cum sunteti in viata reala, nu numai dupa scris. Sper ca aceasta intalnire sa fie inceputul unor prietenii de durata. Si multumim celor care au organizat (nu este usor) dar si celor care au fost alaturi de noi si ne-au acceptat atat de repede si deschis. Sa o mai comitem, ca merita!!!

Cu multumiri speciale lui Safari, Dreamlike, MCojo si doamnelor lor, Laurentiu83, Wolf, NFS, Maniaku si mai ales vecinilor mei dragi, Viper+ea+kinderu', Ileana "nu ma uita cu banii!", Alx, Ovizelu, Zmeul cel bun, Hitman cu rucsacul, Senna cu si fara ochelari, Ovijer pentru rabdare si tuturor celorlalti ca nu mai am eu rabdare sa mai scriu. Salutari de la Moasha si Cielofan!

PS @Safari si @Laurentiu83: multumesc pentru telefoanele pe care le-am primit de la voi pe drum si pentru grija pe care ati avut-o cand ati vazut ca nu mai reusim sa ajungem...

Edited by Moshu
... cel mai mare grataragiu sef moecian esteeeeeeeeeee... declarat in unanimitate ...

Da putem sa spunem cu toata gura ca o fatuca de la bucatarie s-a indurat de noi si a dat start focului... :) )

De altfel se observa cat de greu se sufla in foc pe stomacul gol...

post-490-1141066046_thumb.jpg

Diviziunea muncii a functionat...

post-490-1141066153_thumb.jpg

Doamnele supervizau de la distanta gratarul...

post-490-1141066249_thumb.jpg

Constanta-i "fruncea" ...

post-490-1141066423_thumb.jpg

La un pahar de ... "vorba" :

post-490-1141066569_thumb.jpg

Edited by MCojo

@alx

Cu cea mai mare placere va astept la 1mai prin zona,

Totul e sa ma anuntati din timp sa vad cum rezolv cu cazarea...

Ei si daca nu pot sa fac nimic merge si un cort, nu??? Ca e mai rustic... :)

Apropos...e phareLL nu phaRRel... :)

Astept mielul de PASTE

...

post-2385-1141076728_thumb.jpgpost-2385-1141076809_thumb.jpgpost-2385-1141076844_thumb.jpgpost-2385-1141076932_thumb.jpgpost-2385-1141077022_thumb.jpgla_multi_ani_thumb.jpg

...

@tolin> a incercat laurentiu83 de unu singur dar nu i-a iesit, ca era prea mica distanta intre gratar si gard b-(

post-2385-1141077114_thumb.jpg

Edited by Moshu
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...