Zmeul cel rau Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Cu aceasta ocazie, fac un apel umanitar catre cel care a pozat paharul de vin de pe masina mea sa imi dea si mie poza. Link to comment
MCojo Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Dorinta indeplinita... P.S. Multumirile i le datorezi celui care "vaneaza"... Link to comment
laurentziu83 Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 (edited) @tolin> a incercat laurentiu83 de unu singur dar nu i-a iesit, ca era prea mica distanta intre gratar si gard Cand, cum??? Eu sunt curios cine a avut nesimtirea de a se aseza cu fundul pe capota masinii mele. Nu de alta, dar trebuie sa fii nesimtit ca sa vezi cat jeg era (si mai este) acolo. ) Edited February 27, 2006 by laurentziu83 Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Multumesc "cel_ce_vaneaza_in_safari"! Link to comment
Moshu Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 (edited) @laurentiu> am glumit, e poza aia de mai sus inainte de a iesi tu cu masina din curte "> Sper ca nu te-ai suparat... Si acum filmul final: La plecare Se vede un matizaur si un kalosaur in urma mea, ambii de la mare Si iar ne gasim... Si iar ne despartim... Mici pregatiri, cum ar fi indreptarea mansetelor Plecat la drum catre casa Drum bun! Si din pacate, s-a incheiat aceasta etapa. Asteptam urmatoarea! "> Edited February 27, 2006 by Moshu Link to comment
ileana Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 o luam de lunea alexe?! ..ca 1 mai cade luni Link to comment
Wolfman Posted February 28, 2006 Author Share Posted February 28, 2006 Eu as zice ca daca facem urmatoare intalnire la mare, mai degraba ar merge spre sfarsitul lui mai (de exemplu 20-21) din doua motive: 1. E mai cald; 2. Pot veni si eu, la inceputul lunii e exclus. Link to comment
MCojo Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Cele 2 puncte expuse de Wolfman se aplica si la mine... inceputul lunii e exclus... Link to comment
VAXXi Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Ok, intalnirea asta la mare merita un topic nou: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=9409 Link to comment
Senna Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 (edited) Randul meu la poze, scuzati calitatea, sunt facute tot cu tel, caci camera mea digitala nu prea se lipeste de mainile mele, uitand-o mereu acasa Edited February 28, 2006 by Senna Link to comment
Moshu Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 (edited) Senna, dar lucreaza bine telefonasul tau. Ce model? Cielofan are un Motorola 220, dar nu-mi plac pozele. Uite un exemplu: Edited February 28, 2006 by Moshu Link to comment
Maniaku Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 @marius_eugen Nu-i problem' man!! Ma bucur ca ai inteles!!! Link to comment
dreamlike Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 La plecareSe vede un matizaur si un kalosaur in urma mea, ambii de la mare Moshule drag, poza ma pune in inferioritate, clipeai cand a zburat matizaurul pe langa voi sau erai ocupat cu desfacutul cutiilor cu bere? Link to comment
paul_marines Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 (edited) 0. Fetele noastre. 1. Episodul plecarii continua cu fuga frenetica a Kalosilor pentru a prinde Matizacheul lui Dreamlike, care nu ceda un milimetru; 2. Urmarirea continua la Tandarei unde desi Kalosii isi trag sufletul cu greu dupa o urmarire ca-n filme, Matizache ia un time out sa faca din nou plinul si cainii din tandarei sa ne ia cu piciorul anterior masura la jenti; 3 - 4. Urmarirea continua in acelasi ritm spre resemnarea noastra care opriram sa mai dam si prioritate unor pietoni; 5 - 6. Cascada Niagara liliputana; 7. Dreamlike completand likidul de spalare parbriz consumat cu jeturile sale. Deh marinimia de a scuti participantii la trafic din spate de a folosi lichidul de parbriz costa, iar Dreamlike tine la calitate spre multumirea celor din urma. Deaceea noi kalosii te vom urma. ; 8. Adevarul istoric pentru Moshu, un act reparatoriu fata de cele mentionate anterior. The only and lonely griller!! 9. DJ Maria, un Tijesto al Moeciului, a reusit sa multumeasca toate preferintele serii de dans, adunand in jurul boxelor un numar record de dansatori fata de noapte precedenta in timp ce Wolfman isi exerseaza Canon-ul dintr-o alta perspectiva. 10 Stai putin sa-ti pun potcoave.. 11. Crezi ca incap toate cumparaturile in port(bagajul)moneul lui matizache ??? Edited February 28, 2006 by safari hunter Link to comment
Moshu Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 (edited) Moshule drag, poza ma pune in inferioritate, clipeai cand a zburat matizaurul pe langa voi sau erai ocupat cu desfacutul cutiilor cu bere? Nu asta am vrut, dar cu cutia de bere in dreapta si aparatul in stanga ce era sa mai fac? Chiar si pe aia am facut-o cu aparatul sprijinit pe tetiera... Dar iata urmarea... Matizaurul depaseste primul si Kalosaurul nu se lasa nici el iar urmarea ati mai vazut-o, ne intalnim toti trei peste cateva minute... Bun siropu' ala de brad? "> @safari> asa e la Matiz? lichidul de parbriz se toarna in bara din fata? (sa vezi ce mi-o iau de la dreamlike...) Edited February 28, 2006 by Moshu Link to comment
dreamlike Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 @safari> asa e la Matiz? lichidul de parbriz se toarna in bara din fata? (sa vezi ce mi-o iau de la dreamlike...) Moshule esti super-tare! Mi-ai inveselit seara. Nu stiu cum se face dar vad ca majoritatea pozelor arata cum Tizulake zboara pe langa ceilalti participanti la trafic , chiar imi vine sa zic ca e o masina puternica! Link to comment
Senna Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Senna, dar lucreaza bine telefonasul tau. Ce model? Cu conditia sa fie iluminarea naturala! De asta prima poza postata a iesit mai neclara. Telefonul este un SonyEricsson K500i, si are camera VGA. Link to comment
VIPER Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Ori e un facut, ori nu-mi prieste Moeciu... Acum 2 ani dupa meeting m-am pus la pat, acum la fel... Azi e prima zi in care m-am putut ridica din pat si apropia de calculator... Cum nu cred in coincidente, zic de acum pas pentru urmatoarele intalniri in zona... Link to comment
Alezz Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 @safari> asa e la Matiz? lichidul de parbriz se toarna in bara din fata? (sa vezi ce mi-o iau de la dreamlike...) Eu zic ca i-a pus sampon de urzica sa nu faca matreata . Link to comment
Moshu Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 @dreamlike> da domle, ati depasit tot pentru ca solnitza aia alba din fata mea mergea cu spatele ! Ia uita-te la stopul din dreapta >- (vezi postul meu anterior cu pozele) "> Oricum, tot respectul pentru Matizaur si al lui stapan! Ori e un facut, ori nu-mi prieste Moeciu... Acum 2 ani dupa meeting m-am pus la pat, acum la fel... Azi e prima zi in care m-am putut ridica din pat si apropia de calculator... Cum nu cred in coincidente, zic de acum pas pentru urmatoarele intalniri in zona... Am impresia ca tu vrei sa ocolesti adevarata problema: sforaitul vecinilor . Nu scapi nici la mare de mine moncher! Link to comment
Wolfman Posted March 1, 2006 Author Share Posted March 1, 2006 Eu am beneficiat de tratamentul cu palinca al lui ovi_jer si nu s-a luat nici mama racelii de mine... Link to comment
dreamlike Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Eu zic ca i-a pus sampon de urzica sa nu faca matreata . Chiar ma intrebam cand o sa te bagi si tu in seama cu oamenii mari, ca pe la intalnire nu prea te-am observat, desi la un moment dat vroiai sa faci prezenta pe la constanta. @Moshule stii ca am drag de tine, doar n-o sa vorbesc serios ca pot face un cielofan. Link to comment
paul_marines Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 (edited) Bey atata caz pentru un lichid de parbriz? Cel din imagine era cel mai scump dintre toate, ceea ce denota ca Dreamlike tine la matizelul lui si la kalosii care-l secondeaza intr-u economie. Va atasez si o poza A/N cu camera din mana la cca 6 sec timpul de expunere. Canon Powershot S 50 fara stabilizare, doar 2 Beck's inainte. Reeditat dupa observatia lui Mike.O Edited March 1, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Si efectu beck's e inca prezent ) In exif scrie 6 sec f 3.2, de ce nu ai pus 2.8 sau orice altceva mai putin decat 3.2? Link to comment
Recommended Posts