sebian Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 NeFeSe-ule, darnic mai esti anul asta...dai warn, dai si camera de la Sancrai )"> ...ce s-o fi intimplat oare? Link to comment
VIPER Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Update lista: 1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie) 2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) 3. Andreib +1-1+2-2 (cat o da domnu, oricum numai un pat o sa ocupam) 4. Wolfman + 1-a de vineri. 5. Laurentziu83 6. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) 7. Ovidiuc + 1 8. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 9. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... 10. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 11. john + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 12. NFS (probabil singur... totusi momentan pt orice eventualitate as rezerva o camera intreaga) 13. Satori 14. ileana 15. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? 16. Brainiac +/-1. In principiu as opta pentru o camera intreaga, dar o sa anunt din timp in caz ca nu va fi nevoie. 17. Totti+1 18. 1 + Safari Hunter (vineri ) doar o baie proprie ar fi suficient la Ranch sau camera cu pat dublu la Kiss 19. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 20. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) 21. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) Pensiunea Kiss, aflata la 300 m distanta de ranch: 22. Viper (s-ar putea de vineri, aflam maine!, camera cu baie). 23. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara 24. Sebian +1 (de vineri, sper) 25.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) 26.Xenna+1 -de sambata 27. Zmeul cel rau (de sambata) 28. Daca cumva se fac 2 locuri (in aceeasi camera), atunci: VIPER's official staff, de vineri 24, 2 persoane. Link to comment
ileana Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 (edited) Avans Sancrai 1. NFS 50 RON 2. Satori 50 RON 3. Brainiac 50 RON 4. Zmeul cel rau 50 RON 5. Peste 50 RON Edited February 2, 2006 by ileana Link to comment
Wolfman Posted February 3, 2006 Author Share Posted February 3, 2006 OK, sa vedem cine mai da avans joia viitoare iar vineri trimitem banii la pensiune. Pt. ovi_jer dau eu avans. Link to comment
sebian Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Si Sebian avea 50 RONi la Claz, avansul ramas de la Moeciu...parca si iulia... Link to comment
iulia Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Tocmai, eu de-asta n-am mai dat bani aseara, am vorbit si cu Ileana. Aveam 50 RON la mine, nu era problema, dar am ce face cu ei ...n-are rost sa blochez 100...Dar daca altfel nu se poate dau joia viitoare. Link to comment
Maniaku Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Update lista: 1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie) 2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) 3. Andreib +1-1+2-2 (cat o da domnu, oricum numai un pat o sa ocupam) 4. Wolfman + 1-a de vineri. 5. Laurentziu83 6. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) 7. Ovidiuc + 1 8. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 9. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... 10. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 11. john + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 12. NFS + 1 (da' inca nu stiu de cind camera cu baie) 13. Satori 14. ileana 15. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? 16. Brainiac +/-1. In principiu as opta pentru o camera intreaga, dar o sa anunt din timp in caz ca nu va fi nevoie. 17. Totti+1 18. 1 + Safari Hunter (vineri ) doar o baie proprie ar fi suficient la Ranch sau camera cu pat dublu la Kiss 19. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 20. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) 21. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) Pensiunea Kiss, aflata la 300 m distanta de ranch: 22. Viper (s-ar putea de vineri, aflam maine!, camera cu baie). 23. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara 24. Sebian +1 (de vineri, sper) 25.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) 26.Xenna+1 -de sambata 27. Zmeul cel rau (de sambata) 28. Daca cumva se fac 2 locuri (in aceeasi camera), atunci: VIPER's official staff, de vineri 24, 2 persoane. 29. M-am razgandit asa ca: Maniaku+maniaka de Vineri-oriunde se va gasi cazare! Link to comment
VIPER Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Update lista: 1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie) 2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) 3. Andreib +1-1+2-2 (cat o da domnu, oricum numai un pat o sa ocupam) 4. Wolfman + 1-a de vineri. 5. Laurentziu83 6. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) 7. Ovidiuc + 1 8. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 9. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... 10. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 11. john + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 12. NFS + 1 (da' inca nu stiu de cind camera cu baie) 13. Satori 14. ileana 15. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? 16. Brainiac +/-1. In principiu as opta pentru o camera intreaga, dar o sa anunt din timp in caz ca nu va fi nevoie. 17. Totti+1 18. 1 + Safari Hunter (vineri ) doar o baie proprie ar fi suficient la Ranch sau camera cu pat dublu la Kiss 19. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 20. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) 21. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) Pensiunea Kiss, aflata la 300 m distanta de ranch: 22. Viper (de vineri, camera cu baie). 23. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara 24. Sebian +1 (de vineri, sper) 25.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) 26.Xenna+1 -de sambata 27. Zmeul cel rau (de sambata) 28. Daca cumva se fac 2 locuri (in aceeasi camera), atunci: VIPER's official staff, de vineri 24, 2 persoane. 29.M-am razgandit asa ca: Maniaku+maniaka de Vineri-oriunde se va gasi cazare! Link to comment
Brainiac Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Update lista: 1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie) 2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) 3. Andreib +1-1+2-2 (cat o da domnu, oricum numai un pat o sa ocupam) 4. Wolfman + 1-a de vineri. 5. Laurentziu83 6. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) 7. Ovidiuc + 1 8. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 9. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... 10. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 11. john + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 12. NFS + 1 (da' inca nu stiu de cind camera cu baie) 13. Satori 14. ileana 15. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? 16. Brainiac si atat. Fara pretentii privind locatia sau dotarile camerei. 17. Totti+1 18. 1 + Safari Hunter (vineri ) doar o baie proprie ar fi suficient la Ranch sau camera cu pat dublu la Kiss 19. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 20. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) 21. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) Pensiunea Kiss, aflata la 300 m distanta de ranch: 22. Viper (de vineri, camera cu baie). 23. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara 24. Sebian +1 (de vineri, sper) 25.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) 26.Xenna+1 -de sambata 27. Zmeul cel rau (de sambata) 28. Daca cumva se fac 2 locuri (in aceeasi camera), atunci: VIPER's official staff, de vineri 24, 2 persoane. 29.M-am razgandit asa ca: Maniaku+maniaka de Vineri-oriunde se va gasi cazare! Link to comment
VIPER Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Update lista: 1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie) 2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) 3. Andreib +1-1+2-2 (cat o da domnu, oricum numai un pat o sa ocupam) 4. Wolfman + 1-a de vineri. 5. Laurentziu83 6. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) 7. Ovidiuc + 1 8. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 9. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... 10. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 11. john + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 12. NFS + 1 (da' inca nu stiu de cind camera cu baie) 13. Satori 14. ileana 15. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? 16. Brainiac si atat. Fara pretentii privind locatia sau dotarile camerei. 17. Totti+1 18. 1 + Safari Hunter (vineri ) doar o baie proprie ar fi suficient la Ranch sau camera cu pat dublu la Kiss 19. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 20. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) 21. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) Pensiunea Kiss, aflata la 300 m distanta de ranch: 22. Viper + 1 + 1/2 (ca vad ca disparusera pe drum ) (de vineri, camera cu baie). 23. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara 24. Sebian +1 (de vineri, sper) 25.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) 26.Xenna+1 -de sambata 27. Zmeul cel rau (de sambata) 28. Daca cumva se fac 2 locuri (in aceeasi camera), atunci: VIPER's official staff, de vineri 24, 2 persoane. 29.M-am razgandit asa ca: Maniaku+maniaka de Vineri-oriunde se va gasi cazare! Si am o intrebare foarte serioasa: care mai veniti cu copii, sa stiu ce fac, il iau pe Junior sau va fi singurul copil din zona? Link to comment
andreib Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Update lista: 1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie) 2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) 3. Andreib + Laurentziu83 (ramane o caera libera la ranch, sa hotarasca organizatorii cum se vor redistribui locurile) 4. Wolfman + 1-a de vineri. 5. LOC LIBER 6. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) 7. Ovidiuc + 1 8. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 9. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... 10. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 11. john + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 12. NFS + 1 (da' inca nu stiu de cind, camera cu baie) 13. Satori 14. ileana 15. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? 16. Brainiac si atat. Fara pretentii privind locatia sau dotarile camerei. 17. Totti+1 18. 1 + Safari Hunter (vineri ) doar o baie proprie ar fi suficient la Ranch sau camera cu pat dublu la Kiss 19. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 20. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) 21. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) Pensiunea Kiss, aflata la 300 m distanta de ranch: 22. Viper + 1 + 1/2 (ca vad ca disparusera pe drum ) (de vineri, camera cu baie). 23. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara 24. Sebian +1 (de vineri, sper) 25.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) 26.Xenna+1 -de sambata 27. Zmeul cel rau (de sambata) 28. Daca cumva se fac 2 locuri (in aceeasi camera), atunci: VIPER's official staff, de vineri 24, 2 persoane. 29.M-am razgandit asa ca: Maniaku+maniaka de Vineri-oriunde se va gasi cazare! Si am o intrebare foarte serioasa: care mai veniti cu copii, sa stiu ce fac, il iau pe Junior sau va fi singurul copil din zona? Link to comment
Wolfman Posted February 8, 2006 Author Share Posted February 8, 2006 Update lista: 1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie) 2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) 3. Andreib + Laurentziu83 4. Wolfman + 1-a de vineri. 5. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) 6. Ovidiuc + 1 7. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 8. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... 9. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 10. john + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 11. NFS + 1 (da' inca nu stiu de cind, camera cu baie) 12. Satori 13. ileana 14. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? 15. Brainiac si atat. Fara pretentii privind locatia sau dotarile camerei. 16. Totti+1 17. 1 + Safari Hunter (vineri ) doar o baie proprie ar fi suficient la Ranch sau camera cu pat dublu la Kiss 18. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 19. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) 20. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 21.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) Pensiunea Kiss, aflata la 300 m distanta de ranch: 22. Viper + 1 + 1/2 (de vineri, camera cu baie). 23. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara 24. Sebian +1 (de vineri, sper) 25.Xenna+1 -de sambata 26. Zmeul cel rau (de sambata) 27. Daca cumva se fac 2 locuri (in aceeasi camera), atunci: VIPER's official staff, de vineri 24, 2 persoane. 28.M-am razgandit asa ca: Maniaku+maniaka de Vineri-oriunde se va gasi cazare! Si am o intrebare foarte serioasa: care mai veniti cu copii, sa stiu ce fac, il iau pe Junior sau va fi singurul copil din zona? Link to comment
ileana Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 (edited) Update lista: 1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie) 2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) 3. Andreib + Laurentziu83 4. Wolfman + 1-a de vineri. 5. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) 6. Ovidiuc + 1 7. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 8. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... 9. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 10. john + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 11. NFS + 1 (da' inca nu stiu de cind, camera cu baie) 12. Satori 12 bis. ileana (sunt superstitioasa ) 14. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? 15. Brainiac si atat. Fara pretentii privind locatia sau dotarile camerei. 16. Totti+1 17. 1 + Safari Hunter (vineri ) doar o baie proprie ar fi suficient la Ranch sau camera cu pat dublu la Kiss 18. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 19. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) 20. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 21.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) Pensiunea Kiss, aflata la 300 m distanta de ranch: 22. Viper + 1 + 1/2 (de vineri, camera cu baie). 23. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara 24. Sebian +1 (de vineri, sper) 25.Xenna+1 -de sambata 26. Zmeul cel rau (de sambata) 27. Daca cumva se fac 2 locuri (in aceeasi camera), atunci: VIPER's official staff, de vineri 24, 2 persoane. 28.M-am razgandit asa ca: Maniaku+maniaka de Vineri-oriunde se va gasi cazare! Si am o intrebare foarte serioasa: care mai veniti cu copii, sa stiu ce fac, il iau pe Junior sau va fi singurul copil din zona? Edited February 8, 2006 by ileana Link to comment
andreib Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Atat de superstitioasa incat sa imparti camea si nr de pe lista cu dl admin? > Link to comment
sebian Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Nu, Andrei...eu cred ca asa se numeste: Bis Ileana Link to comment
VIPER Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Intreb si io: cei care sunt single nu stau si ei cate 2? Link to comment
MCojo Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 (edited) Pai probabil ca or sa stea...asta daca nu cumva le convine sa plateasca camera cat pentru doi... Dar lucrurile astea se rezolva la fata locului... dupa ochi frumosi... ... just kidding ... Edited February 8, 2006 by MCojo Link to comment
ileana Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 (edited) speculati orice firicel! na!..sa va vad ce mai ziceti : Update lista: 1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie) 2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) 3. Andreib + Laurentziu83 4. Wolfman + 1-a de vineri. 5. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) 6. Ovidiuc + 1 7. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 8. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... 9. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 10. john + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 11. NFS + 1 (da' inca nu stiu de cind, camera cu baie) 12. Satori FN. ileana (sunt superstitioasa ) 14. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? 15. Brainiac si atat. Fara pretentii privind locatia sau dotarile camerei. 16. Totti+1 17. 1 + Safari Hunter (vineri ) doar o baie proprie ar fi suficient la Ranch sau camera cu pat dublu la Kiss 18. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 19. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) 20. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 21.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) Pensiunea Kiss, aflata la 300 m distanta de ranch: 22. Viper + 1 + 1/2 (de vineri, camera cu baie). 23. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara 24. Sebian +1 (de vineri, sper) 25.Xenna+1 -de sambata 26. Zmeul cel rau (de sambata) 27. Daca cumva se fac 2 locuri (in aceeasi camera), atunci: VIPER's official staff, de vineri 24, 2 persoane. 28.M-am razgandit asa ca: Maniaku+maniaka de Vineri-oriunde se va gasi cazare! Si am o intrebare foarte serioasa: care mai veniti cu copii, sa stiu ce fac, il iau pe Junior sau va fi singurul copil din zona? Edited February 8, 2006 by ileana Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Sa inteleg ca se aduc si manele? Link to comment
MCojo Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Eheee cine sa se mai incumete sa se mai uite la tine draga Ileano daca tu le vrei fara numar (F.N.)... Link to comment
alx Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 speculati orice firicel!na!..sa va vad ce mai ziceti : Update lista: 1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie) 2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) 3. Andreib + Laurentziu83 4. Wolfman + 1-a de vineri. 5. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) 6. Ovidiuc + 1 7. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 8. alx+1 (24 seara... camera cu baie cu/fara TV) 9. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 10. john + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 11. NFS + 1 (da' inca nu stiu de cind, camera cu baie) 12. Satori FN. ileana (sunt superstitioasa ) 14. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? 15. Brainiac si atat. Fara pretentii privind locatia sau dotarile camerei. 16. Totti+1 17. 1 + Safari Hunter (vineri ) doar o baie proprie ar fi suficient la Ranch sau camera cu pat dublu la Kiss 18. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 19. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) 20. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 21.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) Pensiunea Kiss, aflata la 300 m distanta de ranch: 22. Viper + 1 + 1/2 (de vineri, camera cu baie). 23. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara 24. Sebian +1 (de vineri, sper) 25.Xenna+1 -de sambata 26. Zmeul cel rau (de sambata) 27. Daca cumva se fac 2 locuri (in aceeasi camera), atunci: VIPER's official staff, de vineri 24, 2 persoane. 28.M-am razgandit asa ca: Maniaku+maniaka de Vineri-oriunde se va gasi cazare! Link to comment
sebian Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Eheee cine sa se mai incumete sa se mai uite la tine draga Ileano daca tu le vrei fara numar (F.N.)... Bre, asta-i logica de om insurat Noi, astia holteii, gandim altfel, asa ca... De la nashuuuuu... Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Daca tot ne-am adunat aici am sa fac si eu un anunt: cine doreste o plimbare cu limuzina pana la Sancrai? Link to comment
MCojo Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Sa te vad cum te descurci coane Ady ca promisiunea odata facuta... @Ileano nu uita acasa "instrumentele" ca sigur se intampla ceva... e dupa colt abia asteapta holteii... > Link to comment
Pepinno Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 hi,hi,hi...si..ha,ha,ha...de mancat, oi indura...da...de beut?...moi satura?.....hi,hi,hi...si...ha,ha,ha Link to comment
Recommended Posts