Moshu Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 (edited) Stiu ca e tarziu, dar... mai e vreo sansa pentru un mosh + moasha lui? Nu ne trebe decat strictul necesar, adica locul de dormit si sa fie cald in camera. Baia poate sa fie si prin vecini, rezistam noi 2 zile Later: Daca raspunsul e afirmativ, cum facem cu avansul? Si care sunt costurile finale, s-a modificat ceva? Va rog si un raspuns pe PM, merci mult. Edited February 10, 2006 by Moshu Link to comment
NFS Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Vino, eu zic ca n-o sa dormiti pe ulita. Intr-o camera ramasa libera, ori prin vecini, ori chiar sub masa... si tot gasim noi un loc. Avans, daca vreti sa dati, hai joi la intalnire, sau luati legatura cu d-soara casiera (Ileana) Link to comment
sebian Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Nu, serios acum )"> , am si eu o intrebare: pina la urma cei 50 de RONi de la claz se considera avans sau tb sa dau altii? ca sa stiu ce sa fac Re: ????? ontopic: Moeciu rullz Link to comment
claz Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Nu. Banii tai i-am baut. Asa cum am scris si mai inainte, am 1.500.000 RON de la trei forumisti. Adica de la sebian, Iulia, si inca de la cineva... nu stiu cine... poate stie satori. Vor intra in posesia lor la Moeciu, sau ii voi trimite printr-un forumist care participa la intalnire. Sebian> iti faci atatea probleme ca si cum ai veni de-adevaratelea. Link to comment
Senna Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 (edited) De acord! Dar tot camere duble? Pe mine cine ma ia sau pe cine iau in camera pana la urma? Eu vreau sa plec spre stabiliment vineri la primele ore ale diminetii, se mai formeaza coloana oficiala DaewooClub la benzinaria Agip aeroport? Edited February 11, 2006 by Senna Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 (edited) Si la Moeciu e misto. Pana la urma nu conteaza atat de mult unde mergem ci ca mergem. Edited February 11, 2006 by Zmeul cel rau Link to comment
Moshu Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Vino, eu zic ca n-o sa dormiti pe ulita. Intr-o camera ramasa libera, ori prin vecini, ori chiar sub masa... si tot gasim noi un loc. Avans, daca vreti sa dati, hai joi la intalnire, sau luati legatura cu d-soara casiera (Ileana) Ok cu dormitul. Problema cu avansul e ca nu pot veni joi, sunt din Galati... Se poate veni direct, cu banii la locul faptei? S"> Link to comment
NFS Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Bineinteles... da atunci se cheama avans numai daca il dai la poarta! Scuze, n-am obs. ca esti din Galati. Link to comment
pesteimputit Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 offf... fir-ar sa fie ma sacrific si de data asta si vin la moieciu... dar de data asta vreau buda in camera ... Link to comment
VIPER Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Daca se poate chiar in mijlocul ei Ma scuzati, nu m-am putut abtine... Imi puteti da pliz mai multe detalii despre vila de peste drum? Link to comment
MCojo Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 (edited) Ma anunt de pe acum...doresc camera in "vila de peste drum", asa cum am stat data trecuta la Moeciu... Edited February 12, 2006 by MCojo Link to comment
paul_marines Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 (edited) Pana acum vad ca iarasi lumea ocupa spatiile in avans. Fain, insa pentru cei care nu fura la Moeciu (exact in locul unde va avea loc intalnirea) ce se poate spune despre cazare? Poze, oferte de turism, atractiile zone alte lucruri interesante. Edited February 12, 2006 by safari hunter Link to comment
Alezz Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Peste drum?MCojo,peste drum e gateru' ma vrei sa tai lemne 3 zile si 2 nopti??? Link to comment
MCojo Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 @Alezz cunoscatorii "stie" ce spun ... Tu care ai venit data trecuta asa pe fuga duminica de nici n-am apucat sa ceva... mai va... P.S. Si poate chiar imi place sa tai lemne na... ... se mai prinde careva la taiat > ?! Link to comment
Alezz Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Si data asta din pacate tot duminica pot sa vin si eu oricum nu . Link to comment
Pepinno Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 +lista care este... Update lista: 1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie) 2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) 3. Andreib + Laurentziu83 4. Wolfman + 1-a de vineri. 5. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) 6. Ovidiuc + 1 7. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 8. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... 9. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 10. john + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 11. NFS + 1 (da' inca nu stiu de cind, camera cu baie) 12. Satori FN. ileana (sunt superstitioasa ) 14. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? 15. Brainiac si atat. Fara pretentii privind locatia sau dotarile camerei. 16. Totti+1 17. 1 + Safari Hunter (vineri ) doar o baie proprie ar fi suficient la Ranch sau camera cu pat dublu la Kiss 18. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 19. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) 20. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 21.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) Pensiunea Kiss, aflata la 300 m distanta de ranch: 22. Viper + 1 + 1/2 (de vineri, camera cu baie). 23. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara 24. Sebian +1 (de vineri, sper) 25.Xenna+1 -de sambata 26. Zmeul cel rau (de sambata) 27. Daca cumva se fac 2 locuri (in aceeasi camera), atunci: VIPER's official staff, de vineri 24, 2 persoane. 28.M-am razgandit asa ca: Maniaku+maniaka de Vineri-oriunde se va gasi cazare! Link to comment
NFS Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Update!!! 11. NFS + 1 (de vineri!!!, camera cu baie) Link to comment
VIPER Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Hopa, s-a teleportat pensiunea Kiss la Moeciu? Link to comment
mafya Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 acolo la moeciu unde vreti voi sa mergeti, fac intalnire si cei de pe reno, dar ei sunt doar 13 sau 14 ), iar voi 30 Link to comment
ileana Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Update lista pensiunea Clinciu: 1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie) 2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) 3. Andreib + Laurentziu83 4. Wolfman + 1-a de vineri. 5. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) 6. Ovidiuc + 1 7. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 8. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... 9. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 10. john + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 11. NFS + 1 (de vineri!!!, camera cu baie) 12. Satori FN. ileana (sunt superstitioasa ) 14. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? 15. Brainiac si atat. Fara pretentii privind locatia sau dotarile camerei. 16. Totti+1 17. 1 + Safari Hunter (vineri ) doar o baie proprie ar fi suficient la Ranch sau camera cu pat dublu la Kiss 18. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 19. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) 20. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 21.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) Pensiunea de peste drum: 22. Viper + 1 + 1/2 (de vineri, camera cu baie). 23. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara 24. Sebian +1 (de vineri, sper) 25.Xenna+1 -de sambata 26. Zmeul cel rau (de sambata) 27. Daca cumva se fac 2 locuri (in aceeasi camera), atunci: VIPER's official staff, de vineri 24, 2 persoane. 28.M-am razgandit asa ca: Maniaku+maniaka de Vineri-oriunde se va gasi cazare! Link to comment
Wolfman Posted February 13, 2006 Author Share Posted February 13, 2006 Din cate stiu la Maria Clinciu sunt 17 camere in vila veche si mult mai multe in vila de peste drum (mai sus cu 50 m de gater). Camerele din vila mica au doar baie si costa 50 RON iar cele de peste drum 60 RON (sunt si mai mari, toate au TV, baie). Acolo nu e nici o problema de locuri, vom incapea toti indiferent cand va veni fiecare. Link to comment
Alezz Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Sper ca v-ati potolit toti cu experimente gen"Sancrai" si ca veti stabili cartierul general la Moeciu...ca daca era Moeciu de le inceput dracu ma mai stergea pe mine de pe lista... Link to comment
Wolfman Posted February 13, 2006 Author Share Posted February 13, 2006 Da sa traiti, nu mai facem! Link to comment
VIPER Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 @Alezz: las' ca imbatranesti tu! Deci: noi 2 venim aproape sigur (soatza si cu mine) insa my official staff nu. Si noi vrem sa stam peste drum... Multumim. Link to comment
Recommended Posts