laurentziu83 Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Aduc si eu blank-uri. Vin si cu aparatu, cablu USB si incarcatorul. Banuiesc ca n-o sa-mi ajunga 256 mb pt poze cat are cardul. Link to comment
dreamlike Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 (edited) Asa cum unii anuleaza pe ultima suta de metrii tot asa am reusit sa-mi conving si eu consoarta in al 12-lea cea sa spunem prezent la intalnirea nationala de la Moeciu (doar clubul din Constanta e cel mai reprezentativ dupa Bucuresti). Este prea tarziu? Cum as putea da avansul sau nu e nevoie? Ar mai trebui sa stiu ceva in afara de ce am citit pe topic? Unde stau nu conteaza atata timp cat avem conditii minime de confort si o baie proprie. Edited February 19, 2006 by dreamlike Link to comment
MCojo Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 (edited) Update lista Moeciu: 1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie) 2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) 3. Andreib + Laurentziu83 4. Wolfman + 1-a de vineri. 5. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) 6. Ovidiuc + 1 7. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 8. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... 9. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 10. john + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 11. NFS + 1 (de vineri!!!, camera cu baie) 12. Satori FN. ileana (sunt superstitioasa ) 14. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? 15. Brainiac si atat. Fara pretentii privind locatia sau dotarile camerei. 16. Totti+1 17. 1 + Safari Hunter (vineri ) doar o baie proprie ar fi suficient la Ranch sau camera cu pat dublu la Kiss 18. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 19. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) 20. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 21.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) 22. Viper + 1 + 1/2 (de vineri, camera cu baie). 23. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara 24. Sebian +1 (de vineri, sper) 25.Xenna+1 -de sambata 26. Zmeul cel rau (de sambata) 27. Daca cumva se fac 2 locuri (in aceeasi camera), atunci: VIPER's official staff, de vineri 24, 2 persoane. 28.M-am razgandit asa ca: Maniaku+maniaka de Vineri-oriunde se va gasi cazare! 29. Marius Eugen... 30. Dreamlike+1 Daca e ceva incorect rog modificati... Edited February 19, 2006 by MCojo Link to comment
VIPER Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Update lista Moeciu: 1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie) 2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) 3. Andreib + Laurentziu83 4. Wolfman + 1-a de vineri. 5. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) 6. Ovidiuc + 1 7. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 8. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... 9. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 10. john + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 11. NFS + 1 (de vineri!!!, camera cu baie) 12. Satori FN. ileana (sunt superstitioasa ) 14. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? 15. Brainiac si atat. Fara pretentii privind locatia sau dotarile camerei. 16. Totti+1 17. 1 + Safari Hunter (vineri ) doar o baie proprie ar fi suficient la Ranch sau camera cu pat dublu la Kiss 18. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 19. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) 20. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 21.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) 22. Viper + 1 (+ 1/2) (de vineri, camera cu baie, la vila de peste drum). 23. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara 24. Sebian +1 (de vineri, sper) 25.Xenna+1 -de sambata 26. Zmeul cel rau (de sambata) 27.M-am razgandit asa ca: Maniaku+maniaka de Vineri-oriunde se va gasi cazare! 28. Marius Eugen... 29. Dreamlike+1 Daca e ceva incorect rog modificati... P.S. nu cred ca pensiunea Kiss mai intra in discutii Link to comment
MCojo Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Corect, Kiss iese din discutie deocamdata, de aia am si spus, daca mi-a scapat ceva sa se modifice... intrucat erau ceva schimbari fata de ultima lista si ne cam apropiem de finish... Link to comment
NFS Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Un mic update (la propriu si la figurat). 11. NFS family (de vineri, camera cu baie si cu un mic extra space pt patutul pliant de copil) Link to comment
Brainiac Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Deci aduci si cel mai mic membru al clubului la intalnire, pana la urma . Link to comment
marius_eugen Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Aaa, eu vin cu mandra mea ! Deci marius_eugen + 1 ( una ) Si vreau si eu camera cu baie !!! Sauna , sala de fitness , masajul thailandez si dansatoarele din buric sunt din partea casei da ? Link to comment
dreamlike Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Am voie sa aduc niste vin de Basarabi sau nu se consuma alcool ca suntem soferi? Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 E chiar indicat si vei fi pe veci omagiat si pomenit daca aduci. Link to comment
dreamlike Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Sa inteleg ca mancarea-i fudulie, beutura-i temelie! Link to comment
VAXXi Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Eu zic ca BogdanG ar putea face afaceri acum. Eu aduc un mp3 de un giga. Cred ca incap oricate poze puteti face voi pe el. Right ... ultima intalnire la care am fost s-a lasat cu 2 dvd-uri de material Link to comment
VIPER Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Totusi, imi spuneti si mie cine mai vine cu copil/copii? Link to comment
hitman Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Mai oameni buni, pt. cei care pleaca de Vineri din Bucuresti, care este procedura de plecare? Se pleaca in coloana de la vreo benzinarie sau altceva? Link to comment
VIPER Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Daca plecati la 6 dimineata, va doresc drum bun. Aloo, domnii de la mare, unde ne jonctionam? Link to comment
Moshu Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Avand in vedere ca din Galati as putea ataca vreo trei rute, pentru cei care au fost de curand in zona care ar fi cel mai bun drum? Incepand de la Ploiesti catre Moeciu. Link to comment
laurentziu83 Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Ploiesti-Campina-Predeal, faci stanga spre Rasnov, apoi te uiti dupa indicatoarele spre Bran. De acolo e simplu de ajuns la Moeciu, e in apropiere. Apoi trebuie sa faci la stanga spre Moeciu de sus, caci aici se tine intalnirea, la 7-8 km de Moeciu de Jos, daca nu ma insel. Link to comment
VIPER Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Corect! Pe acolo vom merge si noi. Pai domnii de la mare si de la Dunare, ne jonctionam la Ploiesti la o ora mai de oameni cu etate? P.S. o sa va pisez cu intrebarea urmatoare pana raspundeti toti: care mai vii cu copii? Link to comment
MCojo Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 @Viper Vom pleca in jur de ora 8 a.m. din Constanta... Cum ne jonctionam?! Astept detalii despre cum plecati si voi si hotaram eventualele "jonctiuni" posibile. Link to comment
paul_marines Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 (edited) Avand in vedere ca din Galati as putea ataca vreo trei rute, pentru cei care au fost de curand in zona care ar fi cel mai bun drum? Incepand de la Ploiesti catre Moeciu. Mi-as face mai degraba ganduri daca e necesar sa vii pana la Ploiesti? Spre Braila te mozoleste tare cu aviara, spre Tecuci te dispera radarele (atentie mare la Ivesti ), mai bine direct spre Buzau. Ar mai fi varianta pe Dn 11 sau 10 prin Nehoiu, iesi la Brasov. La intrarea dinspre Zizin stanga spre Predeal, drepta la iesire din Predeal la borcan si de la Piriul Rece stanga conform celor de mai sus. Parerea mea. Vom pleca in jur de ora 8 a.m. din Constanta... Cum ne jonctionam?! Astept detalii despre cum plecati si voi si hotaram eventualele "jonctiuni" posibile. Prima jonctiune maine la 18 30 sa punem tara la cale apoi sa vedem ce spunem pe forum, nu? Si zici ca dai o cafea la tine? Sa vaza si Dreamlike. Edited February 20, 2006 by safari hunter Link to comment
Moshu Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 (edited) P.S. o sa va pisez cu intrebarea urmatoare pana raspundeti toti: care mai vii cu copii? Omul Viper vrea un raspuns si nimeni nu zice nimic: DA, vin eu cu copilul. Descrierea copilului: 20 ani, student, membru pe forum, carnet de profesionist. DAR ESTE COPILUL MEU SI VIN CU EL. Am zis. Si-o sa radem la beri cu copilul meu, de numa numa... Astept Constanta sa vina cu jonctiunile. Poate ne adunam pe undeva, daca avem traseu comun. Edited February 20, 2006 by Moshu Link to comment
MCojo Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 (edited) @Safari Cu Dreamlike am discutat cam ce am discutat si cu tine si a ramas la fel ora de plecare... Detaliile despre cum, ce, in ce fel, de ce, etc., le vom discuta maine seara bineinteles la mine... Va astept la 18:30 la locul discutat via phone... Edited February 20, 2006 by MCojo Link to comment
ovidiuc Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Din pacate,ma vad nevoit sa ma retrag dupa lista.Va asigur ca motivele sunt foarte obiective.Nu pot decat sa va doresc distractie placuta. Link to comment
dreamlike Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 @SafariCu Dreamlike am discutat cam ce am discutat si cu tine si a ramas la fel ora de plecare... Detaliile despre cum, ce, in ce fel, de ce, etc., le vom dicuta maine seara bineinteles la mine... Va astept la 18:30 la locul discutat via phone... Deal! Confirm prezenta. Link to comment
marius_eugen Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 (edited) Mai daca vin astia mai bronzatii cu aviara dupa ei ce facem ? Inainte de contact fizic intre membri trebuie sa se decontamineze !!! Adica tarie cat cuprinde sa fuga aviara din ei ! Am vazut un film cu o maimuta infectata cu un virus ... horror frate ... urmatoarele zile nu-mi mai venea sa dau mana cu nimeni ! Le trebuie la greu slipovita , rachiu , vodca ... Astept mai multe detalii despre plecarea de vineri dimineata ... in legatura cu ora de plecare , care vad ca se va schimba ... Edited February 20, 2006 by marius_eugen Link to comment
Recommended Posts