alx Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Din pacate,ma vad nevoit sa ma retrag dupa lista.Va asigur ca motivele sunt foarte obiective.Nu pot decat sa va doresc distractie placuta. Drept urmare confirm ca primesc spaga pentru a face gratar. Spaga se va plati in bere si alcool in timpul executarii operatiunii. PS: Eu plec in jur de 5-6pm din zona 1 mai. Jonctionari? Link to comment
MCojo Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Tu esti o adevarata "paguba" la gratar... Drept pentru care daca vrei sa te apropii de el va trebui sa ne spaguiesti tu pe noi cu gin, si alte "alcoholuri" ... Daca pleci in jur de 5-6 pm pana ajungi matale deja gratarul va fi terminat de muuuult... Link to comment
VIPER Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Spaga nu-ti dau, dar iti dau pe mana, cu semnatura, trusa de scule pentru barbeque. Prietenii stiu de ce Link to comment
alx Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Gratarul vostru... In alta ordine de idei: sa inteleg ca prezenta-mi nu este dorita langa gratar? Link to comment
ileana Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 voi nu stiti ce talent innascut este alx-ul la gratar!...alexe mama, nu ii baga in seama...eu te vreau langa foc Link to comment
john Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Update lista Moeciu: 1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie) 2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) 3. Andreib + Laurentziu83 4. Wolfman + 1-a de vineri. 5. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) 6. Ovidiuc + 1 7. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 8. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... 9. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 10. NFS + 1 (de vineri!!!, camera cu baie) 11. Satori 12. ileana (sunt superstitioasa ) 13. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? 14. Brainiac si atat. Fara pretentii privind locatia sau dotarile camerei. 15. Totti+1 16. 1 + Safari Hunter (vineri ) doar o baie proprie ar fi suficient la Ranch sau camera cu pat dublu la Kiss 17. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 18. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) 19. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 20.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) 21. Viper + 1 (+ 1/2) (de vineri, camera cu baie, la vila de peste drum). 22. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara 23. Sebian +1 (de vineri, sper) 24.Xenna+1 -de sambata 25. Zmeul cel rau (de sambata) 26.M-am razgandit asa ca: Maniaku+maniaka de Vineri-oriunde se va gasi cazare! 27. Marius Eugen... 28. Dreamlike+1 29. John+1 (posibil sambata seara, camera unde se se gaseste...probabil in vila de peste drum) Update: se pare ca sambata trebuie sa fiu la job (am deadline mare deadline pe 1) si incerc sa ajung sambata seara. @Ileana: ai scapat de locul 13, pe care l-a primit acum iulia Link to comment
alx Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 UPDATE: 1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie) 2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) 3. Andreib + Laurentziu83 4. Wolfman + 1-a de vineri. 5. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) 6. liber 7. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 8. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... 9. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 10. NFS + 1 (de vineri!!!, camera cu baie) 11. Satori 12. ileana (sunt superstitioasa ) 13. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? 14. Brainiac si atat. Fara pretentii privind locatia sau dotarile camerei. 15. Totti+1 16. 1 + Safari Hunter (vineri ) doar o baie proprie ar fi suficient la Ranch sau camera cu pat dublu la Kiss 17. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 18. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) 19. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 20.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) 21. Viper + 1 (+ 1/2) (de vineri, camera cu baie, la vila de peste drum). 22. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara 23. Sebian +1 (de vineri, sper) 24.Xenna+1 -de sambata 25. Zmeul cel rau (de sambata) 26.M-am razgandit asa ca: Maniaku+maniaka de Vineri-oriunde se va gasi cazare! 27. Marius Eugen... 28. Dreamlike+1 29. John+1 (posibil sambata seara, camera unde se se gaseste...probabil in vila de peste drum) Link to comment
MCojo Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 (edited) Stiim, stiiim de talentul innascut al lui Alx la gratar, dar nu m-am putut abtine sa nu-l intep putin... ... mai ales ca acum si-a oferit si Viper trusa de scule pentru gratar, cei drept doar sub semnatura... P.S. Si eu il prefer tot pe el acolo... Edited February 21, 2006 by MCojo Link to comment
john Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Care e faza cu talentul lui Alx, nascut la gratar? Link to comment
iulia Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Mie imi place 13, sunt chiar fan Link to comment
alx Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Care e faza cu talentul lui Alx, nascut la gratar? joahne, am impresia ca ti-eti plac mai innegrite, nu? Link to comment
Wolfman Posted February 21, 2006 Author Share Posted February 21, 2006 As zice ca macar cu trei zile inainte sa reconfirmam cei de pe lista participarea pentru ca am vorbit azi cu d-na Maria Clinciu si a spus ca este mare aglomeratie acolo si ar fi pacat sa rezervam camere degeaba, care sa ramana neocupate. Deci: 1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie) 2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) SIGUR 3. Andreib + Laurentziu83 SIGUR 4. Wolfman + 1-a de vineri. SIGUR 5. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) SIGUR 6. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu baie) SIGUR 7. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 8. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... SIGUR 9. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) SIGUR 10. NFS + 1 (de vineri!!!, camera cu baie) SIGUR 11. Satori SIGUR 12. ileana (sunt superstitioasa ) SIGUR 13. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? SIGUR 14. Brainiac si atat. Fara pretentii privind locatia sau dotarile camerei. SIGUR 15. Totti+1 16. 1 + Safari Hunter (vineri ) SIGUR 17. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 18. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) SIGUR 19.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) 20. Viper + 1 (+ 1/2) (de vineri, camera cu baie, la vila de peste drum). 21. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara - SIGUR 22.Xenna+1 -de sambata 23. Zmeul cel rau (de sambata)SIGUR 24.M-am razgandit asa ca: Maniaku+maniaka de Vineri-oriunde se va gasi cazare! 25. Marius Eugen...SIGUR 26. Dreamlike+1 SIGUR 27. John+1 (posibil sambata seara, camera unde se se gaseste...probabil in vila de peste drum) Deci, pana acum ar fi nevoie in mod cert de 18 camere; ii rog pe cei la care nu este confirmata in mod SIGUR participarea sa o faca in urmatoarele 2 zile. Link to comment
iulia Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Da, sunt sigura, dar are importanta ca stiu la fel de sigur ca vreau sa stau in vila de peste drum (cea mai mare si mai frumoasa)? Sau vedem la fata locului? Oricum, rezervarea as vrea sa fie acolo daca se poate. Daca nu, nu fac mofturi. Link to comment
totti Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Confirm si eu... De vineri seara. 1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie) 2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) SIGUR 3. Andreib + Laurentziu83 SIGUR 4. Wolfman + 1-a de vineri. SIGUR 5. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) SIGUR 6. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu baie) SIGUR 7. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 8. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... SIGUR 9. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) SIGUR 10. NFS family (de vineri, camera cu baie si cu un mic extra space pt patutul pliant de copil). Aproape SIGUR 11. Satori SIGUR 12. ileana (sunt superstitioasa ) SIGUR 13. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? SIGUR 14. Brainiac si atat. Fara pretentii privind locatia sau dotarile camerei. SIGUR 15. Totti+1 SIGUR 16. 1 + Safari Hunter (vineri ) SIGUR 17. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 18. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) SIGUR 19.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) 20. Viper + 1 (+ 1/2) (de vineri, camera cu baie, la vila de peste drum). 21. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara - SIGUR 22.Xenna+1 -de sambata 23. Zmeul cel rau (de sambata)SIGUR 24.M-am razgandit asa ca: Maniaku+maniaka de Vineri-oriunde se va gasi cazare! 25. Marius Eugen...SIGUR 26. Dreamlike+1 SIGUR 27. John+1 (posibil sambata seara, camera unde se se gaseste...probabil in vila de peste drum) Link to comment
VIPER Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Si noi sigur, si tot in vila de peste drum, cum am tot spus. Multumim. Link to comment
NFS Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Din motive de baby on bord , eu nu ma voi jonctiona cu nimeni. Fiind primul drum mai lung al lui bebe cu masina, nu stiu exact cita placere ii face. Cit l-am plimbat prin Bucuresti, a dormit in continuu... da' 4 ore, nu stiu! Eu voi pleca vineri pe la 10 AM. Link to comment
hitman Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 (edited) Confirm si eu... De vineri!!!! Care pleaca din Bucuresti de dimineata? 1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie) 2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) SIGUR 3. Andreib + Laurentziu83 SIGUR 4. Wolfman + 1-a de vineri. SIGUR 5. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) SIGUR + DE VINERI!!!! 6. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu baie) SIGUR 7. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 8. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... SIGUR 9. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) SIGUR 10. NFS family (de vineri, camera cu baie si cu un mic extra space pt patutul pliant de copil). Aproape SIGUR 11. Satori SIGUR 12. ileana (sunt superstitioasa ) SIGUR 13. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? SIGUR 14. Brainiac si atat. Fara pretentii privind locatia sau dotarile camerei. SIGUR 15. Totti+1 SIGUR 16. 1 + Safari Hunter (vineri ) SIGUR 17. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 18. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) SIGUR 19.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) 20. Viper + 1 (+ 1/2) (de vineri, camera cu baie, la vila de peste drum). 21. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara - SIGUR 22.Xenna+1 -de sambata 23. Zmeul cel rau (de sambata)SIGUR 24.M-am razgandit asa ca: Maniaku+maniaka de Vineri-oriunde se va gasi cazare! 25. Marius Eugen...SIGUR 26. Dreamlike+1 SIGUR 27. John+1 (posibil sambata seara, camera unde se se gaseste...probabil in vila de peste drum) Edited February 21, 2006 by hitman Link to comment
VIPER Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 @NFS: sper sa se comporte la drum lung ca tizul lui (adica Junior): sa doarma non-stop... Asa facea al meu, dormea, si incepea sa oracaie daca opream Marele avantaj e ca ar pampersi, ca al meu acuma daca vrea kk, trebuie sa fac halta in lanul de porumb... Vineri dimineata plecam si noi, ce ore se propun? Link to comment
hitman Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Vineri dimineata plecam si noi, ce ore se propun? 8; 10; 12; 14; 16 Si cum se face cu mincarea? Se fac cumparaturi din Metro la comun sau fiecare aduce ceva sau se maninca meniul oferit de tanti? Link to comment
marius_eugen Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 (edited) Vad ca degeaba am spus ca vin si cu mandra ca nu ati pus-o la socoteala , drept urmare mai bag si eu un update SP3 : 1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie) 2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) SIGUR 3. Andreib + Laurentziu83 SIGUR 4. Wolfman + 1-a de vineri. SIGUR 5. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) SIGUR + DE VINERI!!!! 6. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu baie) SIGUR 7. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 8. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... SIGUR 9. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) SIGUR 10. NFS family (de vineri, camera cu baie si cu un mic extra space pt patutul pliant de copil). Aproape SIGUR 11. Satori SIGUR 12. ileana (sunt superstitioasa ) SIGUR 13. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? SIGUR 14. Brainiac si atat. Fara pretentii privind locatia sau dotarile camerei. SIGUR 15. Totti+1 SIGUR 16. 1 + Safari Hunter (vineri ) SIGUR 17. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 18. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) SIGUR 19.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) 20. Viper + 1 (+ 1/2) (de vineri, camera cu baie, la vila de peste drum). 21. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara - SIGUR 22.Xenna+1 -de sambata 23. Zmeul cel rau (de sambata)SIGUR 24.M-am razgandit asa ca: Maniaku+maniaka de Vineri-oriunde se va gasi cazare! 25. Marius Eugen + mandra - SIGUR ( de vineri , camera cu baie ) 26. Dreamlike+1 SIGUR 27. John+1 (posibil sambata seara, camera unde se se gaseste...probabil in vila de peste drum) EU - sper vineri dimineata ( si il iau si pe Senna la mine in masina ) , daca nu cel tarziu vineri dupa ora 14 si am mai spus ca vreau si eu baie in camera ( cu toaleta inclusa ) si TV . Incepeti sa faceti listele pe zile si pe ore de plecare ca nu inteleg nimic din ce spuneti pana acum ! Ar fi bine sa specificati si locurile de intalnire . V-ati gandit sa lipim pe masini afise cum au fost cele de la fostele intalniri ? La gratar ma ofer sa ajut si eu ! Sper sa va ganditi sa cumparati carbuni si ceva lemne uscate ca am mai patit-o la munte ca erau toate ude si am stat doua ore pentru putin jar ! Pe acele liste cu plecarile ar fi bine sa figureze si fiecare ce aduce , sa nu ne trezim ca primii care vin stau nemancati , nebauti si fara muzica , pentru ca cei care trebuiau sa le aduca vin dupa inca o zi ! Despre cumparaturi eu am sa cumpar de prin Cora cate ceva , inclusiv pentru gratar , paote mai pun si ceva la comun cand se vor face ceva cumparaturi deja ajunsi acolo si cu mancarea de la tanti gazda eu zic ca ar ajunge . Ca ora de plecare eu propun un 8.30 maxim 9 in prima parcare de la capatul lui 5 . ( prima de cum intri pe drumul drept catre aeroport ) As propune sa incepem si o lista cu telefoane de contact , dar pe PM , sa nu se vada din "exterior" . ( lista este pentru urgente si pentru a ne gasi pe drum ) Edited February 21, 2006 by marius_eugen Link to comment
alx Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Incepeti sa faceti listele pe zile si pe ore de plecare ca nu inteleg nimic din ce spuneti pana acum ! Ar fi bine sa specificati si locurile de intalnire . V-ati gandit sa lipim pe masini afise cum au fost cele de la fostele intalniri ? La gratar ma ofer sa ajut si eu ! Sper sa va ganditi sa cumparati carbuni si ceva lemne uscate ca am mai patit-o la munte ca erau toate ude si am stat doua ore pentru putin jar ! Pe acele liste cu plecarile ar fi bine sa figureze si fiecare ce aduce , sa nu ne trezim ca primii care vin stau nemancati , nebauti si fara muzica , pentru ca cei care trebuiau sa le aduca vin dupa inca o zi ! Sezi bland ca o sa hie di tati pientru tati... Cei care merg inainte si au loc muuuult in masina (vezi gipanili) sunt rugati sa se mai agata de cate-un copac, munte de carbune... etc. Fara bunic pierdut si gasit in mina. Link to comment
NFS Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Cei care merg inainte si au loc muuuult in masina (vezi gipanili) sunt rugati sa se mai agata de cate-un copac, munte de carbune... Eu ies din discutie, intai cazez bebinacul apoi merg oriunde! Link to comment
ileana Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 sa facem putina lumina in jonctiuni! jonctiunea de vineri, ora 18.00 , benzinaria Lukoil Otopeni alx ileana Plecarea se va face la maxim 18.15. Va rog pm-uri la @alx, ptr schimb numere de telefon in caz de intarziere sau renuntare.Din experientele anterioare, problema aprovizionarii se va discuta in cadrul grupului jonctionar, luand eventual legatura si cu cei ajunsi deja la locul faptei. Link to comment
alx Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 ptr o perioada limitata pun nr mele de tel 0722.270.702 / 0748.12.05.05 . Rog un moderator sa stearga vineri la 18.30 numerele. Link to comment
Senna Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Se mai face jonctiune vineri de dimineata? Link to comment
Recommended Posts