VIPER Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Pai io ce tot intreb... Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Cred ca vin si eu de vineri dupa amiaza. Mai pleaca cineva in afara de alx si ileana? Mai devreme adica? Daca nu si 6 e bun pt mine. Link to comment
VIPER Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 OK, intreb din nou si io: vineri dimineata in jur de 9 pleaca cineva? Link to comment
NFS Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Eu vreau sa plec, cum ziceam, pe la 10 AM. Adica la vreo ora si ceva dupa ce a halit bebeul, ca sa nu-l zdruncin pe burta plina. Dar de la a vrea pina la a face e cale lunga. Link to comment
marius_eugen Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Eu cu mandra si cu Senna vrem sa plecam vineri dimineata pe la 8-9 ! Parerea mea este ca mai de dimineata nu se merita , pentru ca nu se stie deocamdata cum va fi vremea ( polei , ninsoare ... ) si in caz de necesitate mai intarziem putin pana devine mai acceptabila . ( o ora - doua ) Poate mai facem si ceva cumparaturi in acel timp . Nu uitati sa aveti macar un card Metro !!! ( pentru cei care merg dimineata ) Link to comment
SORAN Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Eu sunt prin tara cu diverse treburi si o sa incerc sa ajung si pe la voi Link to comment
laurentziu83 Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Card metro am chiar vreo 2 pe numele meu, dar nu prea o sa avem ce face cu ele, pana la brasov e cale lunga si aprovizionarea se va face la wolf in Bran. Link to comment
Moshu Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 (edited) Fac si eu un update la lista: 1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie) 2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) SIGUR 3. Andreib + Laurentziu83 SIGUR 4. Wolfman + 1-a de vineri. SIGUR 5. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) SIGUR + DE VINERI!!!! 6. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu baie) SIGUR 7. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 8. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... SIGUR 9. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) SIGUR 10. NFS family (de vineri, camera cu baie si cu un mic extra space pt patutul pliant de copil). Aproape SIGUR 11. Satori SIGUR 12. ileana (sunt superstitioasa ) SIGUR 13. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? SIGUR 14. Brainiac si atat. Fara pretentii privind locatia sau dotarile camerei. SIGUR 15. Totti+1 SIGUR 16. 1 + Safari Hunter (vineri ) SIGUR 17. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 18. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) SIGUR 19.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) 20. Viper + 1 (+ 1/2) (de vineri, camera cu baie, la vila de peste drum). 21. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara - SIGUR 22.Xenna+1 -de sambata 23. Zmeul cel rau (de sambata)SIGUR 24.M-am razgandit asa ca: Maniaku+maniaka de Vineri-oriunde se va gasi cazare! 25. Marius Eugen + mandra - SIGUR ( de vineri , camera cu baie ) 26. Dreamlike+1 SIGUR 27. John+1 (posibil sambata seara, camera unde se se gaseste...probabil in vila de peste drum) 28. Moshu + 2 (Cielofan si Moasha) (sambata dimineata, camera unde se gaseste pe cat posibil pentru toti 3, eventual cu baie). E posibil chiar si de vineri dupamiaza. Sa-mi spuneti si mie in mare cum identific pensiunea, un reper ceva... Si daca vrea Viperone la vila de peste drum, vreau si eu tot acolo, ca si eu vin cu copilu'. Multumesc. Edited February 21, 2006 by Moshu Link to comment
hitman Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Sa-mi spuneti si mie in mare cum identific pensiunea, un reper ceva... CLINCIU MARIA Moeciu de Sus, str. Valea Popii, nr. 52 jud. Brasov, Romania Mobil: 004 0744 674 674 Pozitionare: venind de la Moeciu de Jos, pensiunea se afla pe partea dreapta, la 400 m de la intersectia din Moeciu de Sus. "> Link to comment
Moshu Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 'nteles, sa traiti! Ne vedem la locul faptei Link to comment
Lucman Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Poate o sa ma bag si eu de vineri seara sau sambata dimineata. Mai e ceva loc pe acolo? Link to comment
Satori Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Eu plec vineri dimineata. Sa zicem la 8,45 (plecarea la 9), la Agip Otopeni. Who's in? Link to comment
VIPER Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Asa, Costele! In sfarsit un raspuns cum il vroiam io... Link to comment
Senna Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Deci vineri la orele 8:45 jonctiune la Agip Otopeni. Pana acum vin: Satori, Marius_Eugen+1, Senna Link to comment
VIPER Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Pai ultimii 2 nu sunteti in aceeasi masina?? Link to comment
Brainiac Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 La 8.45 sunt si eu la Otopeni. Daca nu m-o uita cineva pe drum... Link to comment
Moshu Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Ce mai stiti de vreme? Trebuie pregatiri speciale la masina? Nu de alta dar pare ca se strica iar... Eu imi iau lanturile, fie ce-o fi. Ce radeti mai? Link to comment
pixelconscious Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Cred ca vin si eu de vineri dupa amiaza. Mai pleaca cineva in afara de alx si ileana? Mai devreme adica? Daca nu si 6 e bun pt mine. Ce zici de 4 pm ? Link to comment
totti Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 sa facem putina lumina in jonctiuni!jonctiunea de vineri, ora 18.00 , benzinaria Lukoil Otopeni alx ileana Plecarea se va face la maxim 18.15. Va rog pm-uri la @alx, ptr schimb numere de telefon in caz de intarziere sau renuntare.Din experientele anterioare, problema aprovizionarii se va discuta in cadrul grupului jonctionar, luand eventual legatura si cu cei ajunsi deja la locul faptei. Jonctionam si noi! totti maniaku Link to comment
Wolfman Posted February 22, 2006 Author Share Posted February 22, 2006 Poate o sa ma bag si eu de vineri seara sau sambata dimineata.Mai e ceva loc pe acolo? Locuri se gasesc, tocmai am sunat din nou la d-na Clinciu sa ma asigur ca avem 28 camere rezervate, a zis ca nu-i problema, a vorbit la o pensiune vecina sa preia ce nu incape la ea. La vila Vraja Muntelui are deja un grup mare, insa vor ramane si acolo pt. noi 3-4 camere libere. Link to comment
alx Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 (edited) Ce zici de 4 pm ? Sefu' nu e de acord... Se modifica schimbarea: AGIP Otopeni, ora 18pm (seara). alx ileana totti maniaku PS: Precizez ca pana in momentul acesta am 2 locuri libere in masina... Edited February 22, 2006 by alx Link to comment
Alezz Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 AGIP Otopeni, ora 18pm (seara). Oare exista si ora 18 AM??? . Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Ce zici de 4 pm ? Suna interesant. Unde? Link to comment
Senna Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 (edited) Pana acum vin:Satori, Marius_Eugen+1, Senna Pai si cum scriu Marius_Eugen+1+Senna? Da, suntem in aceeasi masina. Edited February 22, 2006 by Senna Link to comment
pixelconscious Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Suna interesant. Unde? Ce zici de Agip Otopeni ? Ne vedem acolo la 3:45pm si asteptam pana la 4, poate mai vine cineva ? Eu as pleca si la 6 dar as vrea sa ajung pe lumina, plus ca nu stim cum o sa fie vremea, etc.. Alex, mi-ar face placere sa mergem mai multi la ora 6, dar cum spuneam mai sus, as vrea sa ajung pe lumina Link to comment
Recommended Posts