alx Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Daca ar fi dupa mine eu as pleca in urmatoarele 5 min spre locatie... din pacate, asa cum spuneam, seful meu nu e de aceeasi parere... Link to comment
laurentziu83 Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Daca are cineva probleme in a ajunge la locatie pe motive de zapada, gheata, etc, am eu sufa de remorcare si cauciucuri de iarna, chiar mi-ar place sa le mai testez un pic. Link to comment
Wolfman Posted February 22, 2006 Author Share Posted February 22, 2006 Daca ar fi dupa mine eu as pleca in urmatoarele 5 min spre locatie... Mie-mi spui, deja nu mai am chef de nimic si timpul trece asa de greu... Link to comment
Moshu Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Daca are cineva probleme in a ajunge la locatie pe motive de zapada, gheata, etc, am eu sufa de remorcare si cauciucuri de iarna, chiar mi-ar place sa le mai testez un pic. Nu cred ca e cazul, dar e bine sa le ai. Cand pleci? Da-mi de veste daca pleci din Galati. Link to comment
marius_eugen Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Ramane stabilit ca noi ( marius_eugen + mandra + Senna ) plecam vineri dimineata si vom fi la 8.45 la benzinaria Agip . Alte eventuale cumparaturi se fac din Bran ??? Brainiac , Viper ramane stabilit ? Haideti mai , care mai pleaca vineri dimineata ???? Dati un semn !!!! Pana acum doar 4 masini ? Ce coloana oficiala e asta ? Link to comment
Moshu Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Eu am reusit sa ma fac cu Vinerea libera. Asa ca plec Vineri, dar ceva mai devreme din Galati. O sa abordez varianta Valea Prahovei, stanga la Predeal. Pot sa jonctionez cu oricine are placerea la Ploiesti. As vrea sa plec din Galati pe la 10-11, asa ca voi fi la Ploiesti pe la 13-14. Propuneri? @Wolf> Cum procedam cand ajungem acolo? Tu pe la ce ora esti in zona? Corect! Pe acolo vom merge si noi. Pai domnii de la mare si de la Dunare, ne jonctionam la Ploiesti la o ora mai de oameni cu etate? Deci ora? La Ploiesti? Link to comment
Wolfman Posted February 23, 2006 Author Share Posted February 23, 2006 @Wolf> Cum procedam cand ajungem acolo? Tu pe la ce ora esti in zona? Eu ajung pe la ora 14.00 la pensiune, insa nu e nici o problema, unii ajung inainte de aceasta ora si pur si simplu parcheaza masina in curte si se cazeaza, dupa care halex ceva, etc. Link to comment
VIPER Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Vineri nu pot pleca din Titan mai devreme de 8:30, ca-l duc pe Junior la gradinita dimineata (nu-l mai luam, abia ii trece raceala si acolo o sa fie mult prea frig pentru el...). Deci nu stiu ora la care ajung la Agip... Dupa 9, oricum... Cred ca ma vad cu NFS pe la 10... Link to comment
Moshu Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Litoralul nu zice nimic? V-ati facut gasca si plecati pe neveu? Link to comment
Satori Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Viper, facem jonctiunea la Metro Ploiesti sau in zona. Vb la telefon. Asta pentru ca desi plec mai devreme, o sa intru in Ploiesti. Link to comment
NFS Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Cred ca ma vad cu NFS pe la 10... Sau poate nu... dupa ce-am mai compilat nitel, cred ca noi o sa plecam, fix dupa masa de dimineata a copilului, ca atunci doarme mai cu foc. Adica pe la 6-7 AM. Link to comment
ovizel Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 (edited) Pana nu am fost sigur de plecare nu am dorit sa ma inscriu pe lista... Sper sa nu fie tarziu si sa se mai gaseasca un loc. Sosesc sambata dimineata. Update la lista: 1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie) 2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) SIGUR 3. Andreib + Laurentziu83 SIGUR 4. Wolfman + 1-a de vineri. SIGUR 5. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) SIGUR + DE VINERI!!!! 6. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu baie) SIGUR 7. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 8. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... SIGUR 9. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) SIGUR 10. NFS family (de vineri, camera cu baie si cu un mic extra space pt patutul pliant de copil). Aproape SIGUR 11. Satori SIGUR 12. ileana (sunt superstitioasa ) SIGUR 13. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? SIGUR 14. Brainiac si atat. Fara pretentii privind locatia sau dotarile camerei. SIGUR 15. Totti+1 SIGUR 16. 1 + Safari Hunter (vineri ) SIGUR 17. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 18. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) SIGUR 19.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) 20. Viper + 1 (+ 1/2) (de vineri, camera cu baie, la vila de peste drum). 21. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara - SIGUR 22.Xenna+1 -de sambata 23. Zmeul cel rau (de sambata)SIGUR 24.M-am razgandit asa ca: Maniaku+maniaka de Vineri-oriunde se va gasi cazare! 25. Marius Eugen + mandra - SIGUR ( de vineri , camera cu baie ) 26. Dreamlike+1 SIGUR 27. John+1 (posibil sambata seara, camera unde se se gaseste...probabil in vila de peste drum) 28. Moshu + 2 (Cielofan si Moasha) (sambata dimineata, camera unde se gaseste pe cat posibil pentru toti 3, eventual cu baie). E posibil chiar si de vineri dupamiaza. 29. Ovizel + 1 (fara pretentii prea mari... pat si baie sa fie) P.S. Daca mai este cineva din Sibiu care sa ajunga la intalnire si sa plece tot sambata, sa imi dea un PM Edited February 23, 2006 by ovizel Link to comment
hitman Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 (edited) Care pleaca de VINERI pe la 8:00 AM -8:30 AM ? Viper, ceva cumva? NFS: daca e prima oara cind pleci cu bebele la drum lung, exista riscul sa aiba probleme dat. faptului ca are burtica plina (poate sa vomite). Asa ca e ar fi mai bine sa pleci de abia la 2 h dupa ce a mincat. Vorbesc din experienta . Edited February 23, 2006 by hitman Link to comment
Wolfman Posted February 23, 2006 Author Share Posted February 23, 2006 Eu nu mai intru pe forum pana luni, asa ca sa ne vedem cu bine la Moeciu! Drum bun tuturor! Link to comment
NFS Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Hitman> Bag mina in foc ca va dormi cea mai mare parte a drumului. Daca se scoala si face urit, ma opresc, il scot nitel la aer... la urma urmei, daca vad ca e groasa rau, nu ma opreste nimeni sa fac cale-ntoarsa. Link to comment
dreamlike Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Litoralul nu zice nimic? V-ati facut gasca si plecati pe neveu? Constantenii pleaca la ora 8 a.m. Coloana este formata din 3 masini si avand in vedere ca pana la Ploiesti sunt 270 km, cam in jur de ora 12 a.m. cred ca suntem acolo. Mai ajunge cineva la ora aia, sa ne unim cu tara? Link to comment
claz Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Update 1. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) SIGUR 2. Andreib + Laurentziu83 SIGUR 3. Wolfman + 1-a de vineri. SIGUR 4. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) SIGUR + DE VINERI!!!! 5. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu baie) SIGUR 6. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 7. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... SIGUR 8. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) SIGUR 9. NFS family (de vineri, camera cu baie si cu un mic extra space pt patutul pliant de copil). Aproape SIGUR 10. Satori SIGUR 11. ileana (sunt superstitioasa ) SIGUR 12. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? SIGUR 13. Brainiac si atat. Fara pretentii privind locatia sau dotarile camerei. SIGUR 14. Totti+1 SIGUR 15. 1 + Safari Hunter (vineri ) SIGUR 16. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 17. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) SIGUR 18.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) 19. Viper + 1 (+ 1/2) (de vineri, camera cu baie, la vila de peste drum). 20. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara - SIGUR 21.Xenna+1 -de sambata 22. Zmeul cel rau (de sambata)SIGUR 23.M-am razgandit asa ca: Maniaku+maniaka de Vineri-oriunde se va gasi cazare! 24. Marius Eugen + mandra - SIGUR ( de vineri , camera cu baie ) 25. Dreamlike+1 SIGUR 26. John+1 (posibil sambata seara, camera unde se se gaseste...probabil in vila de peste drum) 27. Moshu + 2 (Cielofan si Moasha) (sambata dimineata, camera unde se gaseste pe cat posibil pentru toti 3, eventual cu baie). E posibil chiar si de vineri dupamiaza. 28. Ovizel + 1 (fara pretentii prea mari... pat si baie sa fie) Link to comment
hitman Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Eu plec vineri dimineata. Sa zicem la 8,45 (plecarea la 9), la Agip Otopeni. Who's in? Io. Te-am sunat pe mobil dar suna in gol!!!! Link to comment
VIPER Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Avand in vedere ca cel mai probabil plec pe la 11 din Bucuresti, cred ca ma jonctionez io cu maritimii, asta daca nu cumva ajung dupa voi... Link to comment
paul_marines Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 (edited) Litoralul nu zice nimic? V-ati facut gasca si plecati pe neveu? Moshule, gripa aviara ne-a mai lasat o singura cale de iesire din Dobrogea. Daca maine cade rapusa o gaina pe ruta Constanta Harsova suntem prizonieri pe insula. Plecam pe la 800 -830 din Cta si in principiu pe la 12 trecem de gazari sau de paralela 45. VIPER vrei sa faci surf , sa te luam cu valul? Edited February 23, 2006 by safari hunter Link to comment
VAXXi Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Update 1. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) SIGUR 2. Andreib + Laurentziu83 SIGUR 3. Wolfman + 1-a de vineri. SIGUR 4. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) SIGUR + DE VINERI!!!! 5. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu baie) SIGUR 6. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 7. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... SIGUR 8. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) SIGUR 9. NFS family (de vineri, camera cu baie si cu un mic extra space pt patutul pliant de copil). Aproape SIGUR 10. ileana (sunt superstitioasa ) SIGUR 11. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? SIGUR 12. Totti+1 SIGUR 13. 1 + Safari Hunter (vineri ) SIGUR 14. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 15. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) SIGUR 16.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) 17. Viper + 1 (+ 1/2) (de vineri, camera cu baie, la vila de peste drum). 18. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara - SIGUR 19.Xenna+1 -de sambata 20. Zmeul cel rau (de sambata)SIGUR 21.M-am razgandit asa ca: Maniaku+maniaka de Vineri-oriunde se va gasi cazare! 22. Marius Eugen + mandra - SIGUR ( de vineri , camera cu baie ) 23. Dreamlike+1 SIGUR 24. John+1 (posibil sambata seara, camera unde se se gaseste...probabil in vila de peste drum) 25. Moshu + 2 (Cielofan si Moasha) (sambata dimineata, camera unde se gaseste pe cat posibil pentru toti 3, eventual cu baie). E posibil chiar si de vineri dupamiaza. 26. Ovizel + 1 (fara pretentii prea mari... pat si baie sa fie) Link to comment
Moshu Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 (edited) Update 1. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) SIGUR 2. Andreib + Laurentziu83 SIGUR 3. Wolfman + 1-a de vineri. SIGUR 4. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) SIGUR + DE VINERI!!!! 5. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu baie) SIGUR 6. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 7. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... SIGUR 8. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) SIGUR 9. NFS family (de vineri, camera cu baie si cu un mic extra space pt patutul pliant de copil). Aproape SIGUR 10. ileana (sunt superstitioasa ) SIGUR 11. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? SIGUR 12. Totti+1 SIGUR 13. 1 + Safari Hunter (vineri ) SIGUR 14. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 15. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) SIGUR 16.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) 17. Viper + 1 (+ 1/2) (de vineri, camera cu baie, la vila de peste drum). 18. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara - SIGUR 19.Xenna+1 -de sambata 20. Zmeul cel rau (de sambata)SIGUR 21.M-am razgandit asa ca: Maniaku+maniaka de Vineri-oriunde se va gasi cazare! 22. Marius Eugen + mandra - SIGUR ( de vineri , camera cu baie ) 23. Dreamlike+1 SIGUR 24. John+1 (posibil sambata seara, camera unde se se gaseste...probabil in vila de peste drum) 25. Moshu + 2 (Cielofan si Moasha) (vineri dupa amiaza, camera pentru toti 3, cu baie). Sigur vineri. 26. Ovizel + 1 (fara pretentii prea mari... pat si baie sa fie) Edited February 23, 2006 by Moshu Link to comment
paul_marines Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 1. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) SIGUR 2. Andreib + Laurentziu83 SIGUR 3. Wolfman + 1-a de vineri. SIGUR 4. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) SIGUR + DE VINERI!!!! 5. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu baie) SIGUR 6. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 7. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... SIGUR 8. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) SIGUR 9. NFS family (de vineri, camera cu baie si cu un mic extra space pt patutul pliant de copil). Aproape SIGUR 10. ileana (sunt superstitioasa ) SIGUR 11. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? SIGUR 12. Totti+1 SIGUR 12+ 1 + Safari Hunter (vineri ) SIGUR 14. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 15. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) SIGUR 16.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) 17. Viper + 1 (+ 1/2) (de vineri, camera cu baie, la vila de peste drum). 18. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara - SIGUR 19.Xenna+1 -de sambata 20. Zmeul cel rau (de sambata)SIGUR 21.M-am razgandit asa ca: Maniaku+maniaka de Vineri-oriunde se va gasi cazare! 22. Marius Eugen + mandra - SIGUR ( de vineri , camera cu baie ) 23. Dreamlike+1 SIGUR 24. John+1 (posibil sambata seara, camera unde se se gaseste...probabil in vila de peste drum) 25. Moshu + 2 (Cielofan si Moasha) (vineri dupa amiaza, camera pentru toti 3, cu baie). Sigur vineri. 26. Ovizel + 1 (fara pretentii prea mari... pat si baie sa fie) Si vineri si 13 ? "> Link to comment
ovi_jer Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 De ce ti-e frica nu scapi numarul 13 Un semering ceva pe drum? Link to comment
CieloFan Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Am vazut ca in 2005 s-au facut bannere pentru masina. Stiu ca trebuia sa-l bag la Autocolante, Bannere etc...dar pe ultima suta de metri m-am gandit sa fie "mai vizibil". Link to comment
Recommended Posts