VIPER Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Nu-ti face griji, vecine, ca si noi am concertat (mai ales in prima noapte) la corul "2 x tuse + 1 x tuse Junior", asa ca am facut schimb de efecte audio Apropos, nu am crezut vreodata ca niste pereti pot fi asa de subtiri Link to comment
Moshu Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 (edited) Nu-i nimic. Voi cu tusea, eu cu motoru', iti dai seama daca mai era o camera intre noi cu unii fara "defecte" Ce plictiseala! Edited February 26, 2006 by Moshu Link to comment
dreamlike Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 A fost un week-end superb, am cunoscut oameni minunati si chiar am avut de invatat multe chestii interesante. Multumim organizatorilor! Singura parere de rau ca nu ne-am putut strange toti la un loc (oricum cred ca ar fi fost foarte greu) si ca s-a terminat asa repede. Link to comment
Moshu Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Intru totul deacord cu tine, @deamlike. Imi permiti sa pun o poza cu tine cand eram noi fochisti? Link to comment
MCojo Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Si io, si io ca m-am "afumat" mai ceva ca friptura care era pe gratar... Link to comment
dreamlike Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 (edited) Intru totul deacord cu tine, @deamlike. Imi permiti sa pun o poza cu tine cand eram noi fochisti? Jos cenzura! Dreamlika a zis sa iau orice poza se posteaza pe forum si asa m-am ales cu oi, gaini, pomi, bebelusi, cascade si alte minunatii (de altfel foarte reusite si de care ea e foarte incantata). Edited February 26, 2006 by dreamlike Link to comment
Moshu Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Stai asa, ca nu te-am uitat @mcojo Eu cu @dreamlike fochisti si DJ@mcojo, plus alte personaje din povestea noastra... Link to comment
pixelconscious Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Da, a fost frumos. La urmatoarea intalnire mi-am jurat sa vin fara +1 si fara staff, mi-au scos peri albi. Imi cer scuze fata de toti ca nu am apucat sa petrec mai mult timp cu voi Multumesc tuturor pentru ca au fost asa draguti si amabili, sper sa ramaneti asa. Si data viitoare cauciucuri de iarna frate!!! De dimineata era sa pocnesc un Cielo alb parcat langa mine Link to comment
Steffyx Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 FRUMOS... ma bucur ca v-ati distrat in "halul" asta. Bravo! Asteptam poze in continuare, mai vad si eu la fata unii membri. Bafta! Link to comment
dreamlike Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Sunt bestiale! Si ca sa le facem in ciuda celor care au stat acasa... ...sper sa fie membrii activi data viitoare. Link to comment
Moshu Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Toate povestea este o fictiune! Orice asemanare cu vreun personaj real si membru forumist este pur intamplatoare Si pentru cunoscatori, iata-l si pe degustatorul de mici. Si uite si vehiculul ideal @dreamlike> Mama ce mufa am, parca sunt dotat cu dinte cu diamant! Later: Mai pun vreo doua, asa de kontrol. Unii frigeau Si altii munceau Link to comment
ileana Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Vin si eu cu ceva probe la dosar! Link to comment
Moshu Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Ileana, ti-am luat si eu bulzu' ca uitasem sa-l pozez "> Si vreau sa-i omor pe toti cand or vedea poza! Link to comment
laurentziu83 Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 (edited) Am selectionat deja cateva poze sa vedeti si voi ce ati pierdut. Uite cum se aprinde un gratar in stil Daewooclub. Sala de la etajul 2 inainte... Si dupa ce au trecut membrii pe acolo Un Maniak pe deal Paliv-ar foamea... ...daca n-ati muncit pentru asta Vin la pung... aaa... la ambalaj nobil Parcarea duminica pe la 12 (daca veneati si voi poate nu era asa) Semn de circulatie in Bran (oare ce-o fi insemnand?) Si cateva instant-uri pe la Paraul Rece Edited February 26, 2006 by laurentziu83 Link to comment
pharell_DBV Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Dupa ce vad in pozele astea sunt mandru ca reusesc sa fac parte din membrii forumului vostru. Vad ca stiti sa va distrati, iar asta ma face sa imi doresc foarte mult sa particip si eu la intalnirile vostre,asta desigur daca o persoana ca mine de 22 ani se poate incadra in peisaj... Oricum din cate am vazut pe forum, as avea ce invata de la voi...BRAVO Link to comment
VIPER Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Inlocuieste "vostru" cu "nostru", sa vezi ca suna mult mai bine Link to comment
laurentziu83 Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 (edited) @pharell dbv: Pai dupa cum vezi din pozele din post-ul subsemnatului de mai sus el nu prea s-a incadrat in poze, tot la 22 de ani. Asta este, lucram sa remediem acest bug. Stie cineva Photoshop? Edited February 26, 2006 by laurentziu83 Link to comment
ileana Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Ileana, ti-am luat si eu bulzu' ca uitasem sa-l pozez "> Si vreau sa-i omor pe toti cand or vedea poza! Bine ca ai luat doar poza, ca daca te apropiai de el in timp ce aburea in nasul meu, nu mai apucai nici virtualul . Nu stiu de unde am avut atata rabdare sa il si fotografiez. De fapt aveam aparatul intr-o mana si furculita in cealalta Link to comment
Maniaku Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 @Laurentiu83 aka Soferul Meu Personal Prietenii stiu de ce!!! Super poza asta pe deal! Raman dator pt. ea!! P.S. Nu mi-ai spus impresiile tale despre "tanculetul" meu??!! Link to comment
ovizel Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Dupa o plecare destul de "dimineata" pentru mine (12.00) fiind duminica, am ajuns in Rasnov unde un indicator care arata in dreapta mi-a facut cu ochiul si dupa aproximativ 10 Km eram in Poiana Brasov unde cautam un loc'sor de parcare pentru TICOzaur. Dupa un set de poze, spre ora 15.30 am "decolat" din Poiana spre Brasov, sa revedem o buna prietena, unde am zabovit pana in jurul orei 20 dupa care la ora 22.05 eram deja in parcare, acasa... Ajuns, despachetat, spalat si alte alea, am constatat ca nu mergea eRDeShul... Acum si-a revenit... Concluzii: A fost prima dar nu ultima intalnire, ne-am simtit foarte bine si d'abia asteptam urmatoarea intalnire. Parere de rau pentru faptul ca nu am putut ajunge de vineri... Salutari la toata lumea din partea mea si +-ului meu, in special Moshu, dreamlike, mcojo, safari hunter staff's Las pozele sa vorbeasca in locul meu... Oboseala incepe sa isi spuna usor cuvantul Turturi care nu cred ca au scapat nepozati de vre'un membru Culoare si jeg... din alt unghi, dar se vede autocolantul ca in familie P.S. v-ati pierdut S-ul din fata B-ului baieti? reclama? parapantistii in actiune tefelericul mai putea dar deja era riscant Link to comment
Wolfman Posted February 27, 2006 Author Share Posted February 27, 2006 Nu se poate, a trecut prea repede!!! Wolfmena a zis ca trebuia sa venim de joi... Deci, dupa doua ore petrecute in Brasov (vazut Biserica Neagra pe dinafara pentru ca am nimerit in singura zi a saptamanii cand este inchisa, luat masa la restaurantul Normandie) pe la 13.00 am pus cap-compas Bacau si dupa o cursa gen NeedForSpeed pe Oituz cu o Laguna II care s-a chinut sa se tina de mine prin curbele alea am ajuns in stare buna acasa, consum 10% GPL cu destula forja, mers 120-130 cu varfuri de 160... Asteptam deja cu nerabdare urmatoarea intalnire din mai care speram sa fie in Delta sau la mare. Link to comment
Senna Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 (edited) "Viata vazuta prin ochii lui Senna". Va prezint si "Intalnirea Aniversara 2006" vazuta prin ochii mei: La dus am calatorit impreuna cu marius_eugen si cu prietena lui, jonctionand cu familia Peste la Agip Otopeni in jurul orei 9. Pana la Predeal el a fost deschizatorul de drum, ocazie cu care noi ne-am delectat admirand atat impresionantul arsenal audio instalat in portbagajul lui peste cat si toba lui finala Borla Sport. Pe serpentinele dintre Predeal si Bran, marius_eugen nu a mai fost timorat de camerele de monitorizare a traficului de pe DN1 si si-a luat revansa fata de pestisorul zgobliu si greu de prins pe DN1 Am facut escala la supermarket-ul Wolf. Cand sa cobor din masina am realizat ca deja uitasem sound-ul deosebit al tobei lui peste, intrucat l-am confundat cu zgomotul de gaze evacuate al unui camion care trecea pe sosea Am jonctionat apoi cu Ticozaurul lui SORAN, tatutul absolut al led-urilor. Acesta s-a plasat in coloana intre noi si peste, cu aceasta ocazie delectandu-ma cu o simfonie in nota Borla#, sunetele de evacuarea ale celor 2 ticozauri mixandu-se duios Inainte de a ajunge la locatie era sa tamponam o vaca, care era chiar vaca . Animalul a asteptat sa treaca cei 2 ticozauri care dadeau tonul si n-a mai vazut masina rosie a lui marius_eugen, noroc ca acesta era vigilent si a reusit sa-si opreasca utilajul deloc prietenos cu bovinele... Cand am ajuns la stabiliment am remarcat ca suntem bine reprezentati acolo, intrucat Leganta lui ovi_jer statea cuminte in parcare, degajand prestanta si rafinanment. Intr-un tarziu a aparut si sora ei, strunita de Wolfman, obtinandu-se o mini flota de vase amiral Daewoo; o simfonie in piele si dotari de top Am apreciat bauturile fine, mai mult decat trebuia chiar, insa cu un somn bun s-a rezolvat problema. In seara de sambata am fost afectat de un fenomen interesant, in jurul orelor 22 m-a luat somnul tare de tot. Am consumat un Red Bull si problema s-a rezolvat pe moment, eram mai fresh ca niciodata! Apoi, in jurul orelor 23-24 m-a luat somnul mult mai tare, asa de puternic incat am fost nevoit sa trag pe dreapta. Apoi m-am trezit in jurul orelor 2 noaptea si am revenit in hora, doar ca in scurt timp s-a dat stingerea generala... Am apreciat seminarul despre bujii tinut de maestrul ovi_jer, am discutat niste revelatii tehnice la care nici nu visasem, atat eu cat si inventatorului motorului pe benzina, Herr Otto! Intrucat au aparut ceva probleme pt mine in Bucuresti, am plecat de la stabiliment printre primii, ca pasager al lui Hitman, caruia ii multumesc inca o data ca m-a transportat inapoi. Imi cer scuze ca nu mi-am luat la revedere de la toti dar sigur m-ati fi injurat daca va trezeam din somn doar pt salut. Pe data viitoare! Edited February 27, 2006 by Senna Link to comment
alx Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 @Alx, cosumul care l-ai dat e pe benzina sper, nu pe gaz... sau pe motorina?Apropos gazarii, ce consum ati scos? Spre rusinea mea n-am coborat de 9%... Motorines... In alta ordine de idei ma vad nevoit sa instauram niste reguli de bun simt si siguranta la intalniri cum ar fi interzicerea plecarii cu masina unui membru care are alcool la bord si instructiuni pentru mersul in coloana. Nu se depaseste un alt membru al coloanei decat daca este musai. Depasirea se face avertizand pe celalalt. Scopul mersului in coloana este sa se mearga mai relaxat... Nu stiu ce s-a intamplat si nici nu dau verdicte dar daca mergeti in coloana pastrati ordinea initiala! Link to comment
Alezz Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Pana la urma s-a ajuns si la asta...mersul in coloana . Link to comment
ileana Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 pai ce credeai alezzule?! ca mergem in rand?! Link to comment
Recommended Posts