MCojo Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Sigur clienti mai gasesti.. si chiar de nu vor ii impingem de la spate pana accepta... ... iar mijloace vor fi destule Link to comment
xenna Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie, pe care sunt dispus sa o cedez viperului daca nu gaseste ceva acceptabil) 2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) 3. VIPER + 1 (+1/2) + camera video + scule barbeque = de Sambata (1-2 locuri in masina) 4. Andreib +1-1+2-2 (cat o da domnu, oricum numai un pat o sa ocupam) 5. Wolfman + 1-a de vineri. 6. Leutzu + 1 7. Laurentziu83 8. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) 9. Ovidiuc + 1 10. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 11. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... 12. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 13. john + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 14. NFS (probabil singur... totusi momentan pt orice eventualitate as rezerva o camera intreaga) 15. Satori 16. ileana 17. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? 18. Alezz. Momentan de sambata.O camera,si cea mai mica daca e. 19. Brainiac +/-1. In principiu as opta pentru o camera intreaga, dar o sa anunt din timp in caz ca nu va fi nevoie. 20. Totti+1 21. Maniaku + Maniaka (cred ca de Vineri seara) Vreau camera cu baie proprieeeeeeeeeee!!!!!!! Pensiunea Kiss, aflata la 300 m distanta de ranch: 22. 1 + Safari Hunter (vineri ) doar o baie proprie ar fi suficient la Ranch sau camera cu pat dublu la Kiss 23. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 24. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) 25. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 26. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara 27. Sebian +1 (de vineri, sper) 28.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) 29.Xenna+1 -de sambata Link to comment
VIPER Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 OK, deci: Xenna, Alezz, je, de sambata. Care mai esti de sambata? Care mai mergi "in coloana"? Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie, pe care sunt dispus sa o cedez viperului daca nu gaseste ceva acceptabil) 2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) 3. VIPER + 1 (+1/2) + camera video + scule barbeque = de Sambata (1-2 locuri in masina) 4. Andreib +1-1+2-2 (cat o da domnu, oricum numai un pat o sa ocupam) 5. Wolfman + 1-a de vineri. 6. Leutzu + 1 7. Laurentziu83 8. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) 9. Ovidiuc + 1 10. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 11. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... 12. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 13. john + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 14. NFS (probabil singur... totusi momentan pt orice eventualitate as rezerva o camera intreaga) 15. Satori 16. ileana 17. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? 18. Alezz. Momentan de sambata.O camera,si cea mai mica daca e. 19. Brainiac +/-1. In principiu as opta pentru o camera intreaga, dar o sa anunt din timp in caz ca nu va fi nevoie. 20. Totti+1 21. Maniaku + Maniaka (cred ca de Vineri seara) Vreau camera cu baie proprieeeeeeeeeee!!!!!!! Pensiunea Kiss, aflata la 300 m distanta de ranch: 22. 1 + Safari Hunter (vineri ) doar o baie proprie ar fi suficient la Ranch sau camera cu pat dublu la Kiss 23. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 24. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) 25. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 26. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara 27. Sebian +1 (de vineri, sper) 28.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) 29.Xenna+1 -de sambata 30. Zmeul cel rau (de sambata) Link to comment
totti Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 update: 1. claz + 1 (de vineri, camera cu baie, pe care sunt dispus sa o cedez viperului daca nu gaseste ceva acceptabil) 2. ovi_jer + 1 (de vineri, camera cu baie) 3. VIPER + 1 (+1/2) + camera video + scule barbeque = de Sambata (1-2 locuri in masina) 4. Andreib +1-1+2-2 (cat o da domnu, oricum numai un pat o sa ocupam) 5. Wolfman + 1-a de vineri. 6. Leutzu + 1 7. Laurentziu83 8. hitman. O camera in regim single (pt. ca exista posibilitate si de 1+1/2) 9. Ovidiuc + 1 10. pixel + 1 (vineri, camera cu TV si baie) 11. alx+1 (24 seara...) deocamdata am 2 locuri disponibile in masina... 12. MCojo + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 13. john + 1 (de vineri o camera dubla cu TV si baie proprie) 14. NFS (probabil singur... totusi momentan pt orice eventualitate as rezerva o camera intreaga) 15. Satori 16. ileana 17. iulia + 1 (de vineri) - pot sa consider ca am dat deja avansul la Claz? 18. Alezz. Momentan de sambata.O camera,si cea mai mica daca e. 19. Brainiac +/-1. In principiu as opta pentru o camera intreaga, dar o sa anunt din timp in caz ca nu va fi nevoie. 20. Totti+1 (de vineri seara) 21. Maniaku + Maniaka (cred ca de Vineri seara) Vreau camera cu baie proprieeeeeeeeeee!!!!!!! Pensiunea Kiss, aflata la 300 m distanta de ranch: 22. 1 + Safari Hunter (vineri ) doar o baie proprie ar fi suficient la Ranch sau camera cu pat dublu la Kiss 23. Pixel's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 24. Peste + 1 (vreau buda propie!!!!) 25. Wolfman's staff (de vineri, 1 camera cu TV si baie) 26. Senna - interesat de transport si/sau colocare camera cazare, cu buda sau fara 27. Sebian +1 (de vineri, sper) 28.PEP-u +++++++++++++++++ viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoarea sotie ( aici m-am ARS!!!!!! )(DE VINERI ) 29.Xenna+1 -de sambata 30. Zmeul cel rau (de sambata) Link to comment
Wolfman Posted January 30, 2006 Author Share Posted January 30, 2006 Tinand cont ca am depasit binisor maximul de locuri de la Sancrai (42 la ranch si 11 la Kiss, asa cum am mai scris mai sus) propun o relocare la vechiul fief, adica la tanti Clinciu din Moeciu de Sus... Link to comment
sebian Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Merge si acolo, BR sa fie, si Nenea Claz, Tata Moecilor Link to comment
Alezz Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 E bine si Moeciu de fapt cel mai bine. Link to comment
NFS Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Yesss! Asa mai vii d-acasa! Da' nici madam Clinciu nu cred ca e in stare sa ne cuprinda pe toti! Link to comment
sebian Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Pai mai e si sor-sa pe aproape, nu? Link to comment
MCojo Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 (edited) Ba da, madam Clinciu mai are o vila (de fapt are mai multe) la 50m de cealalta, in care am stat noi in noiembrie... ... si a fost OK Edited January 30, 2006 by MCojo Link to comment
alx Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 si mai sunt cinspemii de alte vile in zona... nu cred ca ar ramane cineva sa doarma in masina acolo... dar eu personal as fi preferat o alta zona... Link to comment
xenna Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Si eu cred ca e mult mai bine la Moeciu. Link to comment
sebian Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 (edited) Bre , important e ca ne vedem (vorbesc eu, care n-am mai ajuns de iarna trecuta ) Edited January 30, 2006 by sebian Link to comment
Alezz Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 E cel mai bine la Moeciu,chiar daca o sa ninga atata timp cat e traseu de autobuz pana acolo nu o sa fie probleme. Link to comment
Wolfman Posted January 30, 2006 Author Share Posted January 30, 2006 Ramane sa vedem daca e liber la Clinciu in perioada 24-26 februarie si dupa aia contramandez la Sancrai... Cu toate ca mi-e cam jena de cat i-am batut la cap pe oamenii aia! Asta este, eu zic sa ne stabilim pe viata cartierul general al intalnirilor la Moeciu, important e sa ne simtim bine si sa fim tratati cum trebuie, in privinta asta pensiunea Clinciu este THE BEST! Link to comment
Alezz Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Zona Bran-Moeciu este superba sper sa gasim locuri... Link to comment
Brainiac Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 (edited) Imi cer scuze ca ma bag in problema asta, mai ales ca urmeaza sa particip pentru prima oara la o intalnire nationala, insa daca este nevoie, in Moeciu, cunosc cateva locuri foarte dragute (vila Niculina are si pagina pe net, o curte imensa, loc de caine , loc de servit masa pentru 90 de persoane, verificat, mini-teren de fotbal, pivnita pentru bauturi, etc, etc). De doi ani, eu impreuna cu un coleg care activeaza si el pe forumul asta de ceva vreme ne-am ocupat de organizarea unei excursii la munte pentru firma noastra si de fiecare data am ales aceasta locatie. Dezavantajul ar fi dat de faptul ca nu au decat vreo 17-18 camere disponibile, din cate stiu eu, insa in maxim 100 de metri mai sunt inca 2 vile in care incapem cu totii lejer. In cazul in care cei care organizeaza de obicei excursia aceasta cred ca este o alternativa viabila, le ofer cu placere detalii si ajutor. Edit: P.S. preturile de pe site-ul lor nu sunt actualizate, nu le luati in seama. Edited January 30, 2006 by Brainiac Link to comment
alx Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Zona Bran-Moeciu este superba sper sa gasim locuri... ce-i asa superb la zona sheia bre ca io nu vazui nimik nemaipomenit... Link to comment
VIPER Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Ata ete, daca se voteaza in grup Moeciu, ala sa fie. Dar abia asteptam sa ma plimb prin ranch-ul de la Sancrai! Link to comment
Alezz Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Cat sange aveai in alcool???de n'ai vazut nimic . Link to comment
NFS Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Acu hai sa dau si eu cu mucii-n fasole... n-am comentat nimic pina acum, pt ca imi dau seama ca anumiti oameni inimosi s-au dus si au vorbit si au organizat benevol toata treaba, asa ca n-am vrut sa-i supar. La urma urmei conteaza mai mult sa ne intalnim decat unde, si oricum nu prea stam noi de plimbari! Totusi, cel putin din pozele expuse, Sancrai parea ceva gen Baragan... o mare cimpie intinsa. Eu personal prefer muntele. In mod sigur exista si locatii mai ca lumea decat madam Clinciu... dar acolo ne-am simtit bine si a fost superok, asa ca... de ce sa continuam experimentele? Sa zicem mersi (lui Claz) ca nu ne-am petrecut prea multe intalniri experimentand. Eu zic sa stabilim acolo Cartierul General si cine stie, poate daca suntem clienti vechi si fideli, obtinem si vreo reducere. Link to comment
VIPER Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Asa o fi, Sergiule, nu te contrazic. Doar ca eu vin si cu Junior si incercam sa lipesc o iesire la aer curat cu o intalnire faina... Nu pot tine copilul numai indoor unde se va fuma in draci... Iar Sancraiul ala e chiar munte... Poate SubCarpati, dar oricum nu e campie... Ma rog, astea-s pareri personale, ma voi supune majoritatii. Link to comment
alx Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Da bre, ai dreptate sergiule... sa fie oriunde numa' sa hie... Oare prin delta cum o fi? Link to comment
Recommended Posts