Jump to content

Întâlnirea Aniversară 2006 (24-26 Febr, MOECIU)

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

NFS-ule, parca am vorbit eu la faza cu Baraganul, aceeasi impresie mi-a lasat si mie. Nici mie nu prea-mi plac experimentele, insa ar fi fost ceva inedit locatia aia, posibilitati de calarie, etc.

La Moeciu mie mi s-a parut mult mai banal decat la Bicaz de exemplu, insa pentru o intalnire de genul asta conteaza mai mult pensiunea decat imprejurimile.

...maximul de locuri de la Sancrai (42 la ranch si 11 la Kiss, asa cum am mai scris mai sus) ...

Cam la limita... plus gruparea...cum o faci?!

Edited by MCojo

eu am alta propunere..parca nu-mi vine a crede ca toti inscrisii vor fi si prezenti..propun sa strangem un avans..ceva mai consistent..1 mi - 1.5 mil...avemt timp destul...si ne putem mobiliza...in maxim o saptamana sa dam avansul...grupati pe zone...sau char depusi in contul daewoo..nu cred ca nu ne putem face timp in decurs de-o saptamana sa trecem pe la o banca...dupa aceea sa tragem linie si sa vedem cati suntem..daca mai anulam sau nu sancraiul

si mie mi-ar place la moeciu...dar n-are rost, vorba lui sergiu, sa dam cu piciorul muncii benevole a unor oameni inimosi, decat daca ne asiguram ca e chiar necesar...important e sa fim impreuna si sa ne simtim bine

parerea mea care este!

Sustin propunerea Ilenei.Stim cu totii deja ca nu vin chiar toti inscrisi pe lista si pana la urma important e sa ne intalnim mai putin conteaza daca e Moeciu sau Sancrai,distractia are sigur acelasi gust in ambele locatii.

Deja vad ca lucrurile se precipita si numai in pielea celor care si-au asumat voluntar sarcina de a organiza activitatea sa nu fii. Ma inclin pentru initiativa si efortul lor. Nu am participat la vreuna dintre intalniri si sincer nu conteaza daca am fost de 10 ori la Moeciu pana acum, ca la Sancrai este Baraganul din depresiunea Ciucului sau mama sotiei mele sta la 2 pasi de Manastirea Putna. Parerea mea este sa se pastreze ordinea de pe lista desi sunt pe 22, tin sa respect intaietatea celor care s-au decis inaintea mea. Cu avansul mai consistent nu-i bai, insa datorita indeciziei, sau multitudinii de oferte inca neselectate, unii se vor vedea in postura de a renunta din lipsa de timp suficient pentru a participa.

Propun sa ramanem in limita a 250 -350 km maxim fata de domiciliu (cam 350 km este Sincrai fata de Constanta) pentru a ne bucura de intalnire, care zic si eu, este obiectivul principal al activitatii si nu exersarea conducerii peste o limita confortabila.

Accept Moeciu sau Sincrai, insa nu-mi voi scoate carte verde daca se va dori sa treceti granita dupa epuizarea propunerilor autohtone. :D

Edited by safari hunter

Uite ca eu nu sunt de acord cu propunerea ilenei...auzi nene 1,5 mil avans acu alerg la banca si ii depun,unde naiba ma duc in Antalya cu avansu asta???

Cat despre Sancrai daca se tine acolo e bine,daca se tine la Moeciu si mai bine.

Daca se aplica propunerea ilenei count me out,nu am atatia bani.Oricum unu in minus nu se simte.

Parerea mea care este.

Scuze Lucian79, am estimat si eu o valoare medie a distantelor. Bine ca nu suntem din www.Daewooclub. CCCP si sa tinem intalnirea de la Mockba (Moscova) la Blaguboctok (Vladivostock) :D

Vorba lui Murphy: masoara cu sublerul, traseaza cu creta si taie cu toporul! :dizzy:

mai oameni buni...eu am facut o propunere..am zis o suma mai mare, ca sa fim siguri ca cei care o dau sunt prezenti..sincera sa fiu, nici eu nu am banii astia acum..dar fac pe dracu-n patru si fac rost...putem micsora suma, daca asta e problema

Deh pana la Moeciu de la Cta sunt aprox. 380km, iar pana la Sancrai sunt cam 420km... In ambele locatii depasim baremu' coane Safari Hunter ... ce ne facem, il marim pana la 450km?! :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...