Dj_Slick Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Am de vanzare urmatoarele: - curea distributie TICO : 400.000 lei (40 RON) (nedisutabil) - placute frana TICO : 400.000 (40 RON) (nediscutabil) - termocupla (pentru soc automat) : 1.200.000 (120 RON) (negociem) Piesele sunt absolut noi noute, doar termocupla este desigilata, dar se poate verifica ca nu a fost folosita! Petrut 0722776610 P.S.: L-am vandut pe ticolino si-am ramas cu piesele pe stoc! Nu ma grabesc! Link to comment
Dj_Slick Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 Deci, revin prin a va spune ca astept oferte... Se pare ca nu e nici un doritor la preturile date de mine, asa ca... neavand ce face cu aceste piese, va trebui sa le vand cumva! Deci....(ma repet) ASTEPT OFERTE SI REMUNERATIE! Momentan sunt fara ocupatie!!... Link to comment
remix Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...ndpost&p=134037 Vezi ca se cauta soc automat pe threadul asta. Baga niste PM-uri la cei doi useri interesati poate vinzi unuia dintre ei. Succes la vanzare ! Link to comment
cataboss Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Daca mai e valabil anuntul tau as vrea sa stiu ce curea de distributie ai de vanzare? Ma intereseaza marca , provenienta mai exact. Link to comment
AZH Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Mai ai ceva de vanzare? Ma intereseaza placutele de frana, dar nu la 40 ron, pt ca sunt 35 in magazain. Astept un raspuns. Link to comment
AZH Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Propun adminilor sa il considere topicul inchis, dat fiind faptul ca persoana care a dat anuntul nu mai revine cu nici un fel de informatii. O zi buna. Link to comment
Recommended Posts