geof Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 M-am uitat din nou pe date si se pare ca ampatamentul este identic: 2480mm. Nu stiu de ce, retinusem ca la Kalos este de 2460. In privinta suspensiei spate, eu deocamdata am retineri. Vom vedea daca este adevarat. Link to comment
Satori Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Myth busted: m-am uitat acum pe pozele de la Siab. E kalos, ce naiba. Link to comment
geof Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Da! Este un kalos mai umflat, redesenat atat la exterior cat si la interior si, cel mai probabil, cu putine modificari tehnice. Era totusi cam devreme sa fi proiectat o masina complet noua. Ar putea fi considerat, mai curand, un facelift. Link to comment
Lucian79 Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Voi de asta vorbiti ..nu ? Link to comment
Zetics Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Imi place foarte mult cum arata, daca se confirma si suspensia independenta este chiar extraordinar, insa motorizarile sint jalnice. Eu ma astept sa cistige si ceva greutate masina, si sincer ma indoiesc chiar si de cele 11.1 secunde pt varianta 1.4! Eu nu as fi pus pe Sedan motorul de 1.2, dar as fi lasat clar optiunea de 1.6! Pacat ca le fac asa de rahitice... Link to comment
Abram Burel Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 (edited) Nu te indoi de cele secunde... Incearca-le Edited February 1, 2006 by Abram Burel Link to comment
Satori Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 ...sincer ma indoiesc chiar si de cele 11.1 secunde pt varianta 1.4! Facem liniute? Atat avem si noi, acum Uita de suspensia independenta. Link to comment
razvanclub1 Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 stie cineva cand apare in show-room-uri? bordul seamana mult cu cel de pe actualul kalos si au luat ceva de la logan Link to comment
Satori Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Nu stiu unde vezi tu ca seamana. Cred ca ala e singura chestie noua. Si da, gurile de ventilatie seamana cu cele de la Logan care la randul lor seamana cu alte 100 de masini Link to comment
Lucian79 Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Cum nu seamana? Nu vezi ... turometru, vitezometru,volan ... drace, parca seamana cu toate celelalte Link to comment
BAD_MF Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Nu stiu..mie mi se pare mai uratel decat primul kalos. O sa fie concurent serios la logan, cel putin la design Link to comment
andreib Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Deci nu e suspensie independenta, la promotor auzisem ca e acelasi tren de rulare ca la vechiul Kalos. Exterior uratel (clasa mica supraponderala), bord simpatic dar cu aeratoare ORIBILE. Un concurent pt logan, o masina mare si (relativ)ieftina. Link to comment
Zetics Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Facem liniute? Atat avem si noi, acum ... Nu te lasa inselat de aparente...sub capota am un motor de 1.6/105CP, iar in fisa tehnica zice 10.1 secunde... . Numai ca si daca as vrea sa fac o liniuta, imi trebuie niste roti mai ca lumea, cu astea de 13 rup aderenta fara probleme si in a 2-a Link to comment
zack Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 au mai zis la emsiune ca ar veni STANDARD cu 4 air-baguri, si cu A\C !! ar fi super... oare cat o avea coeficientu aerodinamic ? cand se va putea cumpara si la noi ? Link to comment
john Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Cei de la dealerul GM din Craiova (Rucom) ziceau ceva de februarie, insa evident nu vor exista promotii ceva timp pentru Aveo. Link to comment
geof Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 si sincer ma indoiesc chiar si de cele 11.1 secunde pt varianta 1.4! - greutatea anuntata in Autoshow este de 1048kg, deci foarte aproape de actualul Kalos sedan; - o diferenta mica de coeficient aerodinamic nu cred sa aiba o influenta mare asupra timpului; - motorul de 1.4 este acelasi. Deci este foarte probabil ca acceleratia de la 0 la 100km/h sa fie aceeasi cu cea a actualului Kalos. Link to comment
geof Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Misterul incepe sa se dispara. A aparut un nou articol in Quatroroute (revista pe care o consider mai informata decat Autoshow). Dupa cum ma asteptam, in datele tehnice suspensia spate este prezentata cu bara de torsiune (probabil aceeasi suspensie ca la actualul Kalos); deci nici urma de suspensie independenta. In rest singurul amanunt in plus care l-am sesizat in articol este pretul anuntat pentru Romania este incepand de la 6800 Euro CIP, deci va avea preturi destul de apropiate de actualul Kalos. Link to comment
Immortal Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Cand apare? Nu mai am rabdare S"> Nu stiu ce sa fac: sa ma duc sa dau avansul pentru un Kalos (HB) 1.4 full-options sau sa mai astept sa vad ce e cu Aveo. Portbagajul nu-mi trebuie, insa climatizarea automata e un moft pe care nu l-as refuza. Nu stie nimeni o data exacta? Ma gandesc ca preturile vor fi cu cca. 500Eu mai mari, la aceleasi dotari, fata de Kalos, si nu prea stiu ce sa fac. NB: abea ce'am citit si articolul din AutoMondial. Astia nici macar poze n'au (sunt cele de pe site'ul oficial), iar datele tehnice sunt identice cu cele ale Kalosului. Si mie mi-e greu sa cred ca, avand un Cx de 0.32, se pastreaza vmax'ul de la Kalos Link to comment
Satori Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Care este mica rau, nu? Fii serios. Asta sa fie problema. Link to comment
Immortal Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Nu, dar e ceva mai bun Ideea era alta, si anume ca... ma indoiesc ca masinuta a incaput pe mana celor ce scriu despre ea. La o adica, in afara de Quatroroute, n-am aflat nimic din absolut nici un articol din presa noastra scrisa. Dar nu asta era ideea... Link to comment
Satori Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Poti sa fii sigur ca nu a incaput inca pe mainile lor dar nici nu prea are de ce... e doar un face lift. Nu te astepta la ceva modificari de functionare ale agregatului. Link to comment
Abram Burel Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Lansarea lui Aveo pe piata europeana e programata pentru inceputul lui martie (parca 8 sau 9). Cineva daduse pe aici un link catre un material de campanie al chevorlet.de. Link to comment
Alinutz Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 La Rucom in Craiova, am inteles ca ar trebui sa apara cam spre sfarsitul lunii, si ar avea un discount de vreo 200Euro ... asa am inteles de la cineva Link to comment
Immortal Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 @Satori: un face lift serios, in cazul asta. Nu de alta, dar diferenta pare mai mare decat in cazul Octavia 2 - Octavia Tour, cel putin vizual. @AbramBurel: multumesc Cre ca am sa astept... Nu de alta, da' mi-e teama ca daca nu e mult mai scump decat Kalos HB (la preturile actuale)... Link to comment
Recommended Posts