zack Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Sunt optionale...din cate stiu eu. Link to comment
Immortal Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Nu, chiar nu sunt deloc...nici macar optionale (din cate stiu eu) Link to comment
paul_marines Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Ba sunt optionale si chiar foarte scumpe fiind si ele tot Koreene cu taxele vamale aferente. Mai bine cumperi o janta din RO. Link to comment
Immortal Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 "foarte scumpe" = ? Adica daca tot sunt, macar sa stim si noi cat costa optionalu' asta Link to comment
paul_marines Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 cam 400 E cu tot cu taxe toate 4 bucati. Asa au anuntat la lansarea Aveo. Un fericit castigator care a cumparat primul Aveo , a primit jante de aliaj in valoare de cca 400 E, deci cat sa fie?? De ce intrebi la unchiu? Link to comment
andreicri Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 ok,insa de ce nu apar in lista de preturi ca optiuni,asa cum este vopseaua metalizata de ex..Sau sunt considerate accesorii after market? Link to comment
paul_marines Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 (edited) ok,insa de ce nu apar in lista de preturi ca optiuni...after market? Pentru ca dealerii evita sa faca stocuri de piese si accesorii greu vandabile. Vrei sa cumperi masina cu jenti? Faci comanda si vine asa. Vrei jentile separate? Cand o sa auzi cat costa iti piere cheful si iti vin idei de genul CMS, RONAL etc. mai accesibile si de ce nu mai aratoase. Piesele de schimb sunt in majoritatea lor contractate din Europa si implicit mai ieftine, insa unele koreisme nu fac deliciul cumparatorilor cand au 30% taxe vamale in pret. Edited June 11, 2006 by safari hunter Link to comment
Satori Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 Teoretic ar trebui sa fie acelasi, doar au pastrat platforma tehnologica. De ce pui intrebarea asta? Am gresit cand am spus asta. Platforma este noua desi are foarte multe in comun cu cea a Kalosului. Link to comment
Tyt Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Salut, Mi-a venit si mie noul Aveo 4 usi. L-am cumparat fara airbaguri laterale, fara climatronic si fara jante de aliaj dar a venit fara airbaguri laterale, fara climatronic si fara computer de bord dar cu jante. Inca cercetez situatia. Link to comment
sebip Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Si atunci nu inteleg care e problema ta...a venit asa cum l-ai comandat Link to comment
marr Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 L-am cumparat fara airbaguri laterale, fara climatronic si fara jante de aliaj dar a venit fara airbaguri laterale, fara climatronic si fara computer de bord dar cu jante. Iaca problema ... dar de fapt, nu este o problema atata timp cat nu te pun sa le platesti (adica nu-ti iau bani in plus pentru ceea ce nu ai comandat). Link to comment
Tyt Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Salut, Mi-a venit si mie noul Aveo 4 usi. L-am cumparat fara airbaguri laterale, fara climatronic si fara jante de aliaj dar a venit fara airbaguri laterale, fara climatronic si fara computer de bord dar cu jante. Inca cercetez situatia. am castigat jantele, am pierdut coputerul, dar sunt in discutii cu ei. Chevrolet spune ca or sa dea ceva. Personal eu nu cred ca vor monta computerul, poate doar vor da o revizie sau ceva de genul asta. Link to comment
hawkeye Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Eu zic ca e mai bine fara computer de bord. Mai bine sa nu vezi consumul instant, sa fie tot timpul o surpriza la pompa: "o fi luat 12, 13 sau 14l/100 ?" ) Link to comment
Satori Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Care computer de bord ca parca nu avea? Cel putin nu consum instant... Link to comment
paul_marines Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Dupa o vizita la dealer, de sincera curtoazie, am aflat ca urmeaza sa apara pe piata si Aveo Diesel. Pana acum acest zvon nu s-a materializat si in oferta de piata a dealerilor de Chevy. Ma intreb daca altcineva a auzit depre aceasta noua varianta de motorizare la Chevy? Link to comment
Satori Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Nu au zis si ce capacitate si CP are motorul? PS: Zvonul e vechi. Link to comment
Abram Burel Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Când am făcut revizia, vine un nene de la GTT cu un Kalos nou să-l parcheze prin curte. Ţăcănea că am zis că-i diesel. Îl întreb pe nenea, zice că n-are habar. Mă uit mai atent şi văd pe geam o etichetă cu un cod care se termina în 55C şi m-am liniştit (din câte ştiu asta însemna printre altele şi motor pe benzină de 1,4/16. Dar cum făcea, ziceai că bate step Link to comment
DMX Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Aveo cu motor diesel ...mai aveti de asteptat si eu speram sa apara cu motor diesel dar nu prea curand -doar zvonuri . Link to comment
Gica Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Ţăcănea că am zis că-i diesel. Inseamna ca era o masina care avea "ceva de spus" ? Or fi inceput sa le aduca gata defecte ? Link to comment
Lucian M Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 ati vb de aveo si de bine si de rau. de NCAP nu ma sparii eu prea usor: stiu ca e pe platforma lui kalos (care are 4 stele). la interior sg faza e ca are butoanele geamurilor cam nasol. are tata un 1,4 platinum fara at sedan si merge superfain. consumul e cam marisor, dar nu are decat 5 k km (in 3 luni- o fi mult?)- e de ~7 la suta (merge multisor cu climatronicul). eu vreu un 5 usi cu 1,4, modelul de 8200 eur, la care cica imi fac un dicount de ~800 eur pt ca e a doua masina in familie. m-am indragostit de masina asta si nu-mi doresc altceva. o fi bine, o fi rau, trebe sa dau intai matizul si apoi sa mai pun ceva sa am de avans. ma duc sambata la suceava si dup-aia va mai spun ce-am rezolvat. tatei i-a venit masina dupa 8 zile - e bine? ca s-a razgandit de la negru la argintiu, ca n-aveau negru. felicitari posesorilor de aveo si sper sa ma numar si eu printre ei cat de curand ! Link to comment
Recommended Posts