Jump to content

Ebay

BAD_MF

Recommended Posts

Tot ma uitam pe site-ul EbaY si am vazut tot felul de chestii interesante, mai ales pentru masini :D . M-ar interesa mai multe accesorii pentru Ford ca. A cumparat cineva vreodata de pe ebay? Cam cat costa transportul pana in Romania?

nu s-a mai discutat cumva?..

eu am cumparat de pe ebay, am si primit coletul, bine 2 nimicuri, un cablu de gps si un suport pt prins gps-ul pe parbtiz, undeva la 25$ costul lor, 50$ cu totul..

dar important inainte de a licita e sa porti o corespondenta cu vinzatorul in care sa-i explici ce si cum si sa va intelegeti la modalitatea de plata( la mine w.u.).. si poate ai sanse.. altfel poti castiga si sa nu poti cumpara...

• 2 years later...

Vreau sa-mi fac cont pe paypal

Am intampinat o problema:

Imi cere : " Confirm my debit or credit card - Enter the 4-digit PayPal code from your card statement to get Verified and lift your limits."

Cum aflu acest cod?

post-4881-1207724367_thumb.jpg

Multumesc

Trebuie sa intreprinzi actiunea de verificare. Platesti in avans o anumita suma (cam 1 euro dar nu mai tin minte exact) si pe extrasul de cont vei primi un cod. Daca nu faci chestia asta ai anumite limite la plati.

Practic tu acum trebuie sa iti verifici extrasul de cont.

Si cum dracu fac acesta actiune de verificare?

Extrasul de cont tre sa-l cer de la banca ? de unde stiu aia codul?

Cred ca m-am bagat in ceva care ma depaseste :(

P.S. mi-au luat(cica) 1,5 euro

Edited by uskt2005

Pai nu iti vine automat? Da, in mod normal de la banca sau prin serviciul de ebanking, daca ai. Oricum, si pana cand faci chestia asta poti face plati dar in anumite limite.

Eu folosesc paypal ca sa platesc contul de triburile dar pentru 2 euro pe luna nu am avut nevoie de asa ceva.

Aia nu ti i-au luat propriuzis. Au fost virati in contul tau si vor fi folositi la urmatoarea plata.

Oricum, si pana cand faci chestia asta poti face plati dar in anumite limite.

Ai idee cum pot afla aceste "limite" :D ?

• 3 months later...

A incercat cineva sa plateasca in ultimele zile cu paypal? Numai mie imi da eroarea asta cand vreau sa confirm plata?

The PayPal site is currently experiencing technical difficulties with our credit card processor. We are working to solve this problem as quickly as possible. If you would like to Send Money, please fund your payment with your PayPal balance, PayPal Credit or bank account. If you would like to use your credit card, please return to the PayPal website later to complete your transaction. We apologize for any inconvenience this may cause.

Incerc de vreo 2-3 zile sa platesc. Pana acum o luna nu mi-a dat niciodata eroare. Mi-a mai dat acum o saptamana dar dupa o zi si-a revenit.