Jump to content

Piese Olcit Siiiii Preturi ,daca Exista

geti

Recommended Posts

a avut ocazia si am cumparat un olcit din 94, 12 trs cu motor de 1300 cmc.Sunt f multumit dar intrebarea e cum fac cu piesele,ac am inteles ca nu se mai gasesc dar ca totusi ar fi asnse,stiu ca din dezmembrari,dar noi nu gasesc?Oricum am cumparat-o ieftin si la o adica daca nu gasesc piese asta e.Dar as vrea totusi sa stiu poate va fi nevoie,de fapt sigur va fi.Va multumesc

Geti, felicitari pentru achizitie, trs-ul e cel mai bun de la oltcit! Am avut si eu unul acum jumatate de an. Eu l-am reconditionat si am luat si piese noi si vechi. Daca vrei piese noi, este un magazin cu piese de oltcit in pacurari cum treci de semaforul din intersectia mare, undeva pe dreapta este un magazin cu vitrina albastra nu mai retin exact numele, alt loc de unde sunt piese noi este la mall la parter la magazinul Daewoo unde iti aduce orice piese de olticit! Pentru piese sh mergi la Luca, undeva pe Bucium inainte de postul de politie este o strada mica pe partea stanga, o iei pe acolo , o sa vezi o vila in constructie(defapt e aproape gata) si o tii tot in sus pana jungi la un fel garaj mai marisor cu curte o sa vezi masini pe acolo, sunt multe piese de olticit(cel putin erau) daca nu sunt mai aduc baietii ca dezmembreaza. Preturile nu sunt nici mari dar nici mici, ceva mai scumpe decat la dacii. BAFTA