ciprian Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Mi-am luat un avertizor de lumini aprinse si vreau sa-l montez ... faza nasoala e ca nu am dibuit cum sa am acces la sigurante ... am gasit cutia .. era prinsa in doua suruburi dar partea de plastic de deasupra sigurantelor nu stiu cum sa o indepartez (pare turnata). Nu am vrut sa trag aiurea sa distrug ceva. Imi poate cineva spune cum sa procedez? Pls Link to comment
Pedala Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 O strangi de capete, apasand pe partea dinspre tine mai tare Link to comment
Shenck Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Dupa ce il legi si probabil nu o sa merga sa ne spui si noua. Eu nu am reusit sa-l leg cum dadeau ei in schema, inca mai caut un loc de prindere a firului albastru Link to comment
ticodriver Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 (edited) Nici eu nu am reusit in nici un fel sa leg cum scriau ei...pana la urma, a fost legat la alarma, la usi, astfel ca urla daca deschid usa si am macar pozitiile aprinse. Ce si cum s-a procedat nu stiu, ca nu am efectuat eu operatiunea. Edited January 17, 2006 by ticodriver Link to comment
Recommended Posts