ToPser Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 eh na uite ca am deschis eu topicul inaintea lu` mike.unmega care aveti de gand sa veniti sambata asta ? eu vin ca in ultimul timp am cam tras chiulu ... >- bafta ! Link to comment
MCojo Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Esti sigur ca vii?! Mai ales ca in ultima vreme te-ai cam "fofilat" Oricum te asteptam... Link to comment
ToPser Posted January 16, 2006 Author Share Posted January 16, 2006 vin vin ...ehh lasa ca sunt o gramada de constantzeni pe daewooclub care nu au venit deloc ...si eu vin de la medgidia ...daca stateam in cta mi-era mult mai usor .. Link to comment
MCojo Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Topser lasa-i pe acei constanteni care doar cauta informatie si atat... Deja pentru noi forumul a devenit ceva mai mult...face parte din cotidian... Link to comment
dreamlike Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Ai dreptate MCojo, primul lucru cand deschid calculatorul intru pe forum sa vad ce mai e nou. Sambata sunt si eu prezent, sper ca imi vine si masinuta, mi s-a promis ca joi e gata. Link to comment
test_driver Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 S-ar putea sa vin si eu, Dar nu stiu cum, ca s-ar putea sa nu am masina. Daca nu am nu vin, e cam departe, si prea frig. Oricum mi-era dor de TopSer. Link to comment
mike.omega Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Da domne vin! Ah, deci si voi cand deschideti opera apasati ctrl+n si apoi D si apare deja linkul... Oricum, ne vedem acolo si sper sa vina si Radu sau MethodRO Link to comment
CT_ZDB Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Eu o sa fiu in Constanta.. si o sa incerc sa ajung... asa ca Mike, sa iei cu tine stii tu ce pentru stii tu cine ) parca am fi in Harry Potter ) Link to comment
mike.omega Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Ok sefu! asa facem Daca nu ajungi la intalnire pot sa te sun sa ne intalnim in afara orelor de "program"? )"> Link to comment
VECTOR Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 daca imi merge la examenele pe care le am vineri la fel de bine cum mi-a mers la alea de ieri,vin si eu. poate de data asta ne strangem mai multi ... si poate vine odata primavara Link to comment
paul_marines Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Se pare ca am sa vin. Are cineva un tichet de parcare masluit si pentru mine? Link to comment
ovidiu51 Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Am promis ca voi fi prezent, asa ca ne vedem sambata Link to comment
midnight_racer Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Nu promit ca apar la ora fixata. E posibil sa intarzii. Link to comment
mike.omega Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 (edited) E hai! Nu va inghesuiti ) Am fost azi pe la cafenea sa cercetez terenu si era destula lume, propun sa ne gandim unde ne putem muta ca e cam aglomerat la arte PS: Domnu Topser, sper ca te prezinti cu lamelele promise, nu?! Edited January 18, 2006 by mike.omega Link to comment
MCojo Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Buuun, deci incepem sa numaram : unmega, doimega, treimega, ... Link to comment
ToPser Posted January 18, 2006 Author Share Posted January 18, 2006 (edited) heyy l-ai uitat pe 0mega Edited January 18, 2006 by ToPser Link to comment
mike.omega Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Care-i faza?! Ca sunt mult prea obosit sa ma mai gandesc Link to comment
dreamlike Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 (edited) Mike, eu zic ca daca tot te duci in cercetare, sa faci rezervare, doar suntem cu state vechi in zona. Edited January 18, 2006 by dreamlike Link to comment
mike.omega Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Lasa ca masa aia dubla era libera si daca frigul(desi se anunta zapada aseara) ne va obliga, ne refugiem acolo Link to comment
ToPser Posted January 19, 2006 Author Share Posted January 19, 2006 Faceti bine si veniti cat mai multi ca eu bat, 40 de km .Apropo v-am luat lamele de stergator de alea grafitate!!! >- Link to comment
test_driver Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 (edited) Da frate tu bati 40 Km cu masina, dar eu trebuie sa-i bat pe jos, si cu lamelele alea nu am ce face, ca nu port ochelari . Eu nu stiu daca ajung, mai ales daca o sa fie frig, nu am masina. am dat-o ce ma faaaac? ("> i-am promis ca nu o sa o vand niciodata si... Dar ea se bucura ca a scapat de un nebun, asa ca sunt si eu fericit. Poate ne vedem sambata, sambata trecuta nu a fost multa lume, vedeati si voi masina mea curata Edited January 19, 2006 by test_driver Link to comment
dreamlike Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Astazi l-am luat pe Tizulake de la service. In general baietii au facut treaba si s-au miscat binisor amanunte sambata. De bucurie ca l-am luat l-am dus la un atelier si i-am cumparat ceva. Deocamdata e surpriza ce, va arat sambata la intalnire, iar daca vine si Topser cu stergatoarele ... Pana una alta, cine vine? Mike maine seara recensamantul? Link to comment
mike.omega Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Recensamant: 1. Topserii 2. M Cojo 3. Dreamlike 4. Test Driver(?) 5. eu 6. ZDB 7. Vector(?) 8. Safari Hunter 9. Ovidiu 10. Midnight Racer(?) Anybody else?! PS: dreamlike, ti-ai pus alarma? Link to comment
dreamlike Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Alarma aveam, am pus altceva, dar tot de inspiratie dwc, o sa vezi maine. M-a costat doar 50 lei, iar daca vreti va vand si voua pontul. Link to comment
paul_marines Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 (edited) dar tot de inspiratie dwc, o sa vezi maine. M-a costat doar 50 lei, iar daca vreti va vand si voua pontul. Daca-i de inspiratie ce poate sa fie asa mare secret? UN NOU FILTRU DE AER sa nu-i intre aerosolii in admisie. Edited January 20, 2006 by safari hunter Link to comment
Recommended Posts