mike.omega Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Huh?! Filtru sport?! Voi astia cu injectii oricum aveti debitmetru dar pt cei cu carburatoare devine interesant Link to comment
dreamlike Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Nu este nici un secret, dar vreau sa fie o surpriza pentru a fi o motivatie in plus, pentru membrii dwcc, sa vina la intalnire. Oricum nu va ganditi asa departe (filtre, kituri etc.), e ceva simplu, eficient si la indemana oricui, la propriu si la figurat. Se monteaza in maxim o ora si am nr. de telefon al mesterului, care la o adica va serveste si acasa. Si costa doar 50 lei!! Link to comment
paul_marines Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 tot ora 12 ? Nu! Nu stiai? La 9 00 in parcul Tabacarie! PS Cand te plictisesti, hai pana la Cafe D'art sa te incalzesti la o cafea cu noi nu mai devreme de 1200. Daca ai inghetat, te dezghetam noi cu bricheta sau vom avea prima opera de arta din gheata a clubului. Link to comment
mike.omega Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 @Dreamlike: ti-ai schimbat luminile din bord > Apoi... breeee!!! Nu ne vedem la doo ca eu asa va prograsem ) Dar daca tot la ora 12:00 poftiti, o sa ma prezint atunci Link to comment
ToPser Posted January 21, 2006 Author Share Posted January 21, 2006 pana la urma la ce ora !?!si unde ? Link to comment
MCojo Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Am vorbit mai devreme si cu Safari_Hunter... Cafe D'Art ora 14 a ramas... Incerc din toate puterile sa ajung! Link to comment
midnight_racer Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 OK! la 14 ajung si eu Link to comment
mike.omega Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Ei bine uite ca am mai participat la o intalnire numeroasa dar une am simtit lipsa unui greu membru al clubului, adica M Cojo care impreuna cu visina coapta au fost retinuti de treburi mai importante. Al doilea membru absent a fost Test Driver care ar fi venit bietu om dar... nu are cu ce! momentan! promite ca se intoarce! Ca de obicei subsemnatul a ajuns primul in zona si constat ca parcarea era cam plina si sunt de parere ca ar trebui sa ne alegem alt loc. Dar pana sa mai apara la orizont vreun membru, mi-am incercat talente fotografiind o statuie din parcul vecin. Cand stergeam eu delicat obiectivul de la aparatul foto apare Ovidiu cu ticozaurul automat iar apoi au venit Dreamlike si Safari Hunter incolonati unul dupa altul, si nu e prima oara... cred ca oamenii astia se vorbesc! In fine apoi auzim sunet mai grav de esapament de ticozaur... cin sa fie?! Topseru binenteles caruia tin sa-i multumesc pentru lamelele aduse si felicitari pentru noile becuri, cred ca am sa te urmez, mai studiez problema. Ce m-a bucurat a fost faptul ca dorinta arzatoare a lui Safari Hunter de a avea si el tichet de parcare s-a implinit. Chiar cu un exemplar in original fara falsuri! Si cand ne strangem noi intr-un cerc mai mult sau mai putin rotund apare Midnight Racer dar nu cu salupa din dotare obisnuita ci cu un Matizache Galben, mai sa nu-l recunosc pe om! Tot cu un Matizache a venit si Gadele care avea se mandreste cu proiectoare noi. Tin sa mentionez ca in tot acest timp am fost vizitati de ZDB(+1) care a mai impartit vreo 2 autocolante dar a cerut in schimb explicatii despre camere foto Panasonic. Urmeaza pozele si abia astept intalnirea de sapt viitoare, poate poate vin si eu cu tico! ) PS: stiti episodul Topgear in care au jucat fotbal cu Aygo?! ei bine unii dintre noi s-au gandit sa experimenteze si ei! (vezi poze) Link to comment
paul_marines Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 (edited) O completare la cronica meetingului de astazi. La ora 18 15 in parcarea de la 1A (vis-a-vis de Cafe D'Art) a avut loc intalnirea Kalosilor. O intalnire utila cu multe schimburi de idei, virusi si antivirusi. Intr-o scurta prezentare am trecut in revista principalele evenimente petrecute la intalnirea de la ora 14 00 si am mai pus la cale cate ceva pentru perspectiva de la Sincrai. Sa mai spuna cineva ca noi Kalosii nu tinem la traditie si mai ales la a trece in agenda o activitate desfasurata pe un ger nu tocmai suportabil. Edited January 21, 2006 by safari hunter Link to comment
MCojo Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Corect m-am intalnit cu Safari_Hunter aproape de locul de intalnire al clubului, schimband diferse informatii incat era sa ne virusam si noi de atatea... In fine o zi grea incarcata... ca sa nu mai zic ca era cat pe ce sa ma intalnesc cu Test Driver la locul lui de bastina, adica in Eforie Sud eu ""pierdandu-mi" mai toata ziua in Nord... ...lipsa unui greu membru al clubului, adica M Cojo care impreuna cu visina coapta au fost retinuti de treburi mai importante... When duty call, never say : NO! >- Link to comment
mike.omega Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Ahaa, va intalniti in afara orelor de "program" ) las ca va tin eu minte > Link to comment
test_driver Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 (edited) Munca e izvor de sanatate. Atunci sa munceasca bolnavii. just a joke, Am citit-o pe un tabloul intr-un bar, dupa care am ras 2 ore. Sorry ca nu am venit, Promit sa vin Sambata viitoare, dar o sa tradez marca Daewoo, Esperache nu-l mai am, si pe de-o parte imi pare rau de tot, pe de alta sunt foarte fericit, ca si asa facea o gramada de probleme, era forjat ce sa-i fac, si in plus masina cu care l-am schimbat e de N ori mai buna, dar nu e prima iubire. ("> Edited January 21, 2006 by test_driver Link to comment
dreamlike Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 (edited) Intr-adevar o intalnire foarte placuta, ca toate de pana acum. Ii multumesc si eu lui Topser pentru stergatoare si mai ales pentru ajutorul, efectiv, acordat pentru montarea lor. (Am ramas dator cu sucul). Salut pe aceasta cale intalnirea membrilor chevyclub, care are loc dupa programul dwcc. >- . Prezenta a fost 100% nu? "> Fara sa ne vorbim mike, are aceeasi parere. Edited January 21, 2006 by dreamlike Link to comment
test_driver Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 am scris 3 deodata mai sus ) paranormal Link to comment
MCojo Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Ati scris toti 3 in acelasi timp, dar fara sa va uitati nici unul la ceea ce am scris eu... Link to comment
dreamlike Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 MCojo nu fi suparat, va mai tachinam si noi, oricum fara intentii rele. Ne bucuram ca, desi nu ai reusit sa ajungi la intalnire, ai reusit sa te vezi cu S_H. Poate saptamana viitoare revii in mijlocul nostru. Link to comment
paul_marines Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 (edited) Dreamlike, would you like to have a long dream, long like eternity? Well please keep continue to argue with Kalosmen and when we willl reach a limit where we will rewrite the meaning of your licence number AN..GRY, this will be a point of no return and please do not consider us responsible for our futher actions against you . Next meeting we plan to come with our Daewoo possessions (rental) not only to increase their number by presense but also to steal some good things from your car, like wipers (brough to you with the courtesy of TopSer), trunk powerlock purchased by you (but we dont mind for resubmitting it to a new person in need - read donation ) and the only limit to this aggression is OUR IMAGINATION. Is this OK with you Dreamlike? In limba nativa se va traduce: Te dai la noi , Kalosii?? Edited January 21, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Cred ca-si ascunde buburuza in ghiozdan la urmatoarea intalnire )"> Link to comment
paul_marines Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Deschidem noi portbagajul, daca vrea s-o parcheze la umbra. Link to comment
mike.omega Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Daca o sa mai vin cu dacia, rabatez bancheta si il primesc la mine >- Link to comment
dreamlike Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 (edited) I would like to think that is a joke, or I am in jeopardy? Why are you threatening me? I'm just jocking, I don't have the courage to be arguing with Kalosmen. I salute your intentions to come with the Matizs, and maybe we will make the peace between Kalosmen and Matizmen for ever. Are you agree? I am sorry, but I think that I was missunderstand. Why are you talking with me in english? It is a new form to expressing the angry or is a simple test? Edited January 21, 2006 by dreamlike Link to comment
paul_marines Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 fftopic: No Dreamlike. Someone asked me if you are good at english for an activity between 3101 - 0902 and now I have the evidence. You cannot deny it. Link to comment
test_driver Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 I thinc ca este very good sa vorbim in romanian limba, nu ar fi mai corect? ca poate I call mister Pruteanu and he will dea amenda Link to comment
paul_marines Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 I thinc ca este very good sa vorbim in romanian limba, nu ar fi mai corect? ca poate I call mister Pruteanu and he will dea amenda Hai ca m-ai speriat. Nu vrei sa fii deloc adeptul lucrurilor cu adevarat valoroase, si am sa ma explic. Cum sa indraznesti sa-l mutilezi pe Eminescu in limba rusa? Cum sa asculti o opera de Verdi in franceza sau germana? Cum sa-l citesti pe Shakespeare in taiwaneza? Cum sa vezi o telenovela in bulgareasca? Cum sa ameninti pe cineva altfel decat asa cum o facea Al Capone in generoasa engleza americana. Link to comment
Recommended Posts