Jump to content

Meeting 21-01-2006

Recommended Posts

I am glad if I pass the test, considering that I learnt english alone, from books, movies and journals.

If you don't mind I will glad to practice, a little, before "the great event" :wallbanger: .

I hope you enjoy us with yours bus, of course.

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

salutare! sunt nou pe forum si nou printre daewoo owneri. am o nubira 1 1.6 16v. as fii vrut sa vin si eu azi la intalnire dar nu am stiut de ea . cand e urmatoarea? momentan sunt pe sub masina, mici probleme!!!

ceva accesorii tunnig pt nubira ati vazut prin cta? pe unde? multa bafta tuturor!post-2624-1137882326_thumb.jpg

Chiar nu observa nimeni ca poza e facuta ori prin parti mai vestice ale europei ori prin state? :D

Mai si tu ce te miri cu voce tare?

renatremo fii binevenit in randurile noastre, din care unii constanteni ingroasa randurile celor de pe malurile Dambovitei. Intr-adevar masina faina, cu iz de poza de pe www.mobile.de, insa credem ca aceea din poza este posesia ta, ca sa reformulez mirarea lui Mike.Omega. Ceva de genul ce el nu a prins ca era prea mic, mirarea lui Peter din Heidi. @-)

Te asteptam sambata la locul si ora ce va fi postata de cronicarul municipiului pe acest forum.

Edited by safari hunter

Mike.Omega btw de mentiunea ca l-am succedat pe Dreamlike in ordinea sosirii, nu ai mentionat de stropitorile de flori (de parbriz) in care cca 60% din lichid cade pe parbrizul celor din spate sau pe spatiul verde. =)) Pacat ca parfumul solutiei de spalat nu este preferatul meu insa la mocca nu faci nazuri. :D Kontinua sa le mai reglezi si poate te contacteaza cei de la 112 Departamentul de Pompieri pe care ii poti ajuta "din trecere". In pozitia in care ai parcat poti ajuta la stingerea teatrului in caz de necesitate.

PS La ce-ti trebuiau stergatoare noi daca nu-ti speli geamurile tale, Dreamlike? Ma scutea-i de un efort si le inlocuiai la mine.

Edited by safari hunter

Hai mai nu fi rau! :P

Ar trebui sa-l ajutam sa isi regleze stropitorile alea de tico(la mine ajunge apa pe parbriz). Cand am schimbat o stropitoare la dacie n-am avut probleme cu "tuningu" la jetu de apa, ba chiar as vrea un pic mai sus :D

Sau si mai bine ar fi sa-l urmam prin trafic, sa nu risipim solutia de spalat parbrizu, nu de alta! :)

Sunteti invidiosi pe cele 4 jeturi ale stropitoarelor mele?

Oricum eu nu pun la inima rautatile voastre si va invit in spatele meu sa profitati de "tuningu" meu.

P.S. Safari Hunter sper ca nu au lasat urme de nesters stropitoarele mele?

Imi cer inca o data scuze pentru incidentul produs.

Sugerez sa scriem cronica viitoare in limba lui Tolstoi... aviz lui Mike. Ai o sapt sa o inveti :D

Oricum, vad ca a iesit si Matizache al meu in pozne.

@Mike... fa si tu close-up uri cand dau noroiul jos de pe masina. Oricum.. noroiul e din ct, asta nu ca in bucuresti nu ar fi ... :(

Edited by midnight_racer
Hai mai nu fi rau! :P

Ar trebui sa-l ajutam sa isi regleze stropitorile alea de tico(la mine ajunge apa pe parbriz). Cand am schimbat o stropitoare la dacie n-am avut probleme cu "tuningu" la jetu de apa, ba chiar as vrea un pic mai sus :D

Sau si mai bine ar fi sa-l urmam prin trafic, sa nu risipim solutia de spalat parbrizu, nu de alta! :)

Pe vremea asta sunt sanse mari ca solutia de parbriz chiar daca este speciala sa ajunga ca o sulitza de geatza peste cel din spate, si mai bine nu, ca vreau sa mai traiesc, cel putin nu vreau sa am o moarte violenta, si nici ca arma crimei sa dispara (se topeasca).

"Oricum eu nu pun la inima rautatile voastre si va invit in spatele meu sa profitati de "tuningu" meu."

Auzi la el ce criminal e... Nu credeam ca poti fii chiar asa de criminal.

Acum lasand gluma laoparte, EU INCA NU AM MASINA!!!!!!!!!!!, si afara sunt -17 grade cand e cald, astazi respiram si inghetza aerul in nas, deja intrasem in transa, visam la Esperoul care nu-l mai am, Visam caldura desi inghetzau lacrimile la ochi. Urata vreme, Duminica viitoare, daca nu se inmatriculeaza masina nici sa nu va ganditi la mine, ca nici la scoala nu mai plec, nici soarecele nu-l dau afara din casa :) ). afara e criogenie, ne conservam in gheatza

bafta!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...