dreamlike Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 I am glad if I pass the test, considering that I learnt english alone, from books, movies and journals. If you don't mind I will glad to practice, a little, before "the great event" . I hope you enjoy us with yours bus, of course. Link to comment
test_driver Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 I certenli not pass the test, i don't speek inglish ) the part with half in eng half in ro, was from mr. pruteanu, 5 years ago. Link to comment
dreamlike Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 @test driver: Ce ma bucur ca ai intrat si tu in colimator. Link to comment
paul_marines Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 (edited) Va incurajati? Ce sa mai spun? Valoarea unui vanator este data de dorinta victimei de a scapa unui sfarsit si asa previzibil, insa dobandit prin efort maxim. Edited January 21, 2006 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Da dar un vanator care alearga dupa mai multe victime ar putea pleca acasa cu tolba goala. "> Link to comment
renatremo Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 salutare! sunt nou pe forum si nou printre daewoo owneri. am o nubira 1 1.6 16v. as fii vrut sa vin si eu azi la intalnire dar nu am stiut de ea . cand e urmatoarea? momentan sunt pe sub masina, mici probleme!!! ceva accesorii tunnig pt nubira ati vazut prin cta? pe unde? multa bafta tuturor! Link to comment
mike.omega Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Salut si bine ai venit printre noi! Daca vrei sa afli cand si unde se va tine urmatoarea intalnirea urmareste aceasta arie(Intalniri Constanta) Link to comment
test_driver Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 (edited) @renatremo, frumoasa masina. In general ne intalnim pe la sala sporturilor sambata la ora 2, dar nu se stie, cica e prea aglomerat, urmareste aria asta. Edited January 22, 2006 by test_driver Link to comment
dreamlike Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Bine ai venit renatremo, un posesor de nubira nu aveam pana cum. Te asteptam la intalniri, o sa ai ce invata. Daca cea din poza e masina ta e super, sunt nerabdator sa o vad live. Link to comment
mike.omega Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 (edited) Chiar nu observa nimeni ca poza e facuta ori prin parti mai vestice ale europei ori prin state? Edited January 22, 2006 by mike.omega Link to comment
paul_marines Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 (edited) Chiar nu observa nimeni ca poza e facuta ori prin parti mai vestice ale europei ori prin state? Mai si tu ce te miri cu voce tare? renatremo fii binevenit in randurile noastre, din care unii constanteni ingroasa randurile celor de pe malurile Dambovitei. Intr-adevar masina faina, cu iz de poza de pe www.mobile.de, insa credem ca aceea din poza este posesia ta, ca sa reformulez mirarea lui Mike.Omega. Ceva de genul ce el nu a prins ca era prea mic, mirarea lui Peter din Heidi. Te asteptam sambata la locul si ora ce va fi postata de cronicarul municipiului pe acest forum. Edited January 22, 2006 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Te asteptam sambata la locul si ora ce va fi postata de cronicarul municipiului pe acest forum. Mike.omega - the historian of Constanta. Link to comment
mike.omega Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 (edited) za angry car ) Edited January 22, 2006 by mike.omega Link to comment
paul_marines Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 (edited) Mike.Omega btw de mentiunea ca l-am succedat pe Dreamlike in ordinea sosirii, nu ai mentionat de stropitorile de flori (de parbriz) in care cca 60% din lichid cade pe parbrizul celor din spate sau pe spatiul verde. Pacat ca parfumul solutiei de spalat nu este preferatul meu insa la mocca nu faci nazuri. Kontinua sa le mai reglezi si poate te contacteaza cei de la 112 Departamentul de Pompieri pe care ii poti ajuta "din trecere". In pozitia in care ai parcat poti ajuta la stingerea teatrului in caz de necesitate. PS La ce-ti trebuiau stergatoare noi daca nu-ti speli geamurile tale, Dreamlike? Ma scutea-i de un efort si le inlocuiai la mine. Edited January 22, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Hai mai nu fi rau! Ar trebui sa-l ajutam sa isi regleze stropitorile alea de tico(la mine ajunge apa pe parbriz). Cand am schimbat o stropitoare la dacie n-am avut probleme cu "tuningu" la jetu de apa, ba chiar as vrea un pic mai sus Sau si mai bine ar fi sa-l urmam prin trafic, sa nu risipim solutia de spalat parbrizu, nu de alta! Link to comment
dreamlike Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Sunteti invidiosi pe cele 4 jeturi ale stropitoarelor mele? Oricum eu nu pun la inima rautatile voastre si va invit in spatele meu sa profitati de "tuningu" meu. P.S. Safari Hunter sper ca nu au lasat urme de nesters stropitoarele mele? Imi cer inca o data scuze pentru incidentul produs. Link to comment
midnight_racer Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 (edited) Sugerez sa scriem cronica viitoare in limba lui Tolstoi... aviz lui Mike. Ai o sapt sa o inveti Oricum, vad ca a iesit si Matizache al meu in pozne. @Mike... fa si tu close-up uri cand dau noroiul jos de pe masina. Oricum.. noroiul e din ct, asta nu ca in bucuresti nu ar fi ... Edited January 23, 2006 by midnight_racer Link to comment
test_driver Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Hai mai nu fi rau! Ar trebui sa-l ajutam sa isi regleze stropitorile alea de tico(la mine ajunge apa pe parbriz). Cand am schimbat o stropitoare la dacie n-am avut probleme cu "tuningu" la jetu de apa, ba chiar as vrea un pic mai sus Sau si mai bine ar fi sa-l urmam prin trafic, sa nu risipim solutia de spalat parbrizu, nu de alta! Pe vremea asta sunt sanse mari ca solutia de parbriz chiar daca este speciala sa ajunga ca o sulitza de geatza peste cel din spate, si mai bine nu, ca vreau sa mai traiesc, cel putin nu vreau sa am o moarte violenta, si nici ca arma crimei sa dispara (se topeasca). "Oricum eu nu pun la inima rautatile voastre si va invit in spatele meu sa profitati de "tuningu" meu." Auzi la el ce criminal e... Nu credeam ca poti fii chiar asa de criminal. Acum lasand gluma laoparte, EU INCA NU AM MASINA!!!!!!!!!!!, si afara sunt -17 grade cand e cald, astazi respiram si inghetza aerul in nas, deja intrasem in transa, visam la Esperoul care nu-l mai am, Visam caldura desi inghetzau lacrimile la ochi. Urata vreme, Duminica viitoare, daca nu se inmatriculeaza masina nici sa nu va ganditi la mine, ca nici la scoala nu mai plec, nici soarecele nu-l dau afara din casa ). afara e criogenie, ne conservam in gheatza bafta! Link to comment
Recommended Posts