VIPER Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Da, tin sa te mai vad si pe tine! Hai, ca nici eu nu veneam, dar daca se aduna "lume buna" incerc sa ma misc! Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Am zis ca bat la cap ca masina de cusut: nu uita, te rog, USeBurile, nenea! "> Link to comment
MethodRO Posted January 18, 2006 Author Share Posted January 18, 2006 Zmeule si tu nu uita pachetu de acasa (sti tu la ce ma refer). Link to comment
Alezz Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Cred ca o sa plec de la bairam ca sa vin sa il vaz pe seby ,dar gaca bairamu e prin Brasov am cam puso S"> . Link to comment
MethodRO Posted January 18, 2006 Author Share Posted January 18, 2006 Alezz sa ma anunti daca vi maine de la 18. Daca e atunci am sa apar si eu la aceeasi ora! Link to comment
aztec Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 daca apuc sa dorm putin la servici, sau macar sa ma odihnesc... apar si eu poate si +1... dar daca apuc sa ajung acasa neodihnit...nu mai vin Link to comment
abaducu Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Pot veni la intalnire si membrii care abia s-au inscris (de ex eu "> ) ? Daca da, imi spuneti si mie pe la ce ora sa vin ... ca am vazut prin celelalte posturi ca se pomeneau orele 18 si 19 Link to comment
tatabobu Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 (edited) Oficial e de la 20:00, dar sunt si membri care vin mai devreme. Bineinteles ca poti veni, dar trebuie sa te pregatesti de botez Edited January 18, 2006 by tatabobu Link to comment
remix Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 (edited) Vine sebiauzerul... atunci vin si eu. Poate ne tragi in tzeapa bah ca te tund !!! Edited January 18, 2006 by remix Link to comment
nexxus Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 @Abram Burel - URAAAAAAAA!!!! Atunci, in jur de 19 ne vedem acolo! Link to comment
sebian Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Vine sebiauzerul... atunci vin si eu. Poate ne tragi in tzeapa bah ca te tund !!! Sebizaurul poate ) ...nu trag tzeapa. Negocierile pentru transportul mirificei mele persoane (adica deplasarea hoitului) s-au incheiat aseara, in jurul orei 10...Iar de tuns, poate doar cu lama, ca parul il am No.1 (nu, nu de la Carrefour, ci marimea 1) Link to comment
abaducu Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Si in ce anume consta "botezul" ca sa ma pregatesc macar sufleteste ... Link to comment
remix Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 @sebi* - stiam bre cum iti shade parul... era gluma... in caz ca m-ai uitat (nu vad cum ai fi putut face una ca asta) noi totusi ne-am mai cunoscut, mancatz-ash cipilica ta de jamaican. Link to comment
Leutzu Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Jegoasa? Nu ai vazut-o pe a mea... Ce-i drept acum am spalat geamurile si (minune!!!!) vad prin ele! Stai sa o vezi pe a mea Si in ce anume consta "botezul" ca sa ma pregatesc macar sufleteste ... Pai la intalnire exista o tufa ce macese, se ia noul venit si se initiaza precandu-l prin tufa de macese (bineinteles ca pantalonii sunt in vine). Este un fel de juramant al sangelui. Link to comment
sebian Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 (edited) @ remix: Nenea, cum as putea sa te uit, ar fi o greseala de neiertat Edited January 18, 2006 by sebian Link to comment
tatabobu Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 (edited) Leutzu, ai uita de test-drive! Nou-venitul da masina celui mai greu membru al forumului pentru un test-drive! (intamplator nu cred ca-mi disputa careva suprematia, eu luptand la clasa 120+). Abaducu, ce zici? > Edited January 18, 2006 by tatabobu Link to comment
Tommy Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 esti nebun.. fuge lumea cu fisele de la bujii.. Link to comment
Brainiac Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Stai sa o vezi pe a mea Ma bag si eu la concursul asta. Am mari sanse la locul 1 Pai la intalnire exista o tufa ce macese, se ia noul venit si se initiaza precandu-l prin tufa de macese (bineinteles ca pantalonii sunt in vine). Este un fel de juramant al sangelui. @abaducu stai linistit, ca leutzu vrea doar sa te inspaimnte, macesii aia nu au ghimpi, sunt "coafati" special pentru ritualul asta. E de fapt doar un test al curajului. Adevarata proba este aia cu pantalonii, cand ti-i lasi in vine. Afara e frig...poate si ninge un pic... Link to comment
totti Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Mei, iar ati inceput cu concurs de masini jegoase? ) Joia asta cred ca ma bag si eu Link to comment
abaducu Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Leutzu, ai uita de test-drive! Nou-venitul da masina celui mai greu membru al forumului pentru un test-drive! (intamplator nu cred ca-mi disputa careva suprematia, eu luptand la clasa 120+). Abaducu, ce zici? > @tatabobu : La starea amortizoarelor mele nu cred ca ar fi o idee buna ... dar in cazul in care totusi asa se face sa-mi spui macar sa vin cu un geamantan mai mare la mine (eu nu obisnuiesc sa las masina pe unde se strica) Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Buey, uratilor! Nu e corect. Mi-am spalat geamurile ("> . Oricum si asa va rog, pardon, va invit sa va rezemati de ea, nu de alta dar mie mi-e un pic tarsha sa o deshid ca ma murdaresc pe mana. Link to comment
Maniaku Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Cred ca o sa plec de la bairam ca sa vin sa il vaz pe seby ,dar gaca bairamu e prin Brasov am cam puso S"> . Unde ai vazut tu bairam sa inceapa inainte de orele 22:00??? Poate in clasa a 4-a mai faceam bairam la amiaza dar de atunci... Tu esti pedo si eu nu stiam??? Link to comment
Recommended Posts