MethodRO Posted January 19, 2006 Author Share Posted January 19, 2006 @iulia : Felicitari! Sa o stapanesti samatoasa! Am uitat sa-ti zic mie imi place mult si culoarea si masina orice ar spune rau alti despre ea. In rest s-a mai consumat o intalnire in spatele Polivalentei. Cam frig dar am rezistat de 18:40 pana la 23. In reste toate bune si frumoase. Sper ca ati vazut ce bine m-am inteles cu mama soacra. @mcojo: Pana la urma a iesit bine cu mama soarca, stai linistit. Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 De data asta ai smecherit-o dar ce faci data viitoare? Link to comment
ileana Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 l-am lasat eu sa creada ca m-a smecherit! am ajuns si eu acasa...drumul a fost bun, cam lucea el in lumina lunii, dar am mers cuminte Link to comment
VIPER Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Pai a fost cuminte ginerica deoarece pentru ca fiin'ca era nashu' de fatza!!! Asa-i, cumatra? Una peste alta, frig, nene, chiar daca erau -2 grade... Dar frumos, si lume foarte multa. Inclusiv unii pe care nu mai credeam sa-i vad la fatza! Link to comment
alx Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Raportez! Stingerea s-a dat la 23-25! Executantii operatiunii fusera io, peshtanu' si pedalieru'! SA TRAITI! Bine! Link to comment
nexxus Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 @alx- oricum, tarziu, tarziu ati aparut domnu', ca aveam treaba cu niste roti... Link to comment
vio.p Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 am inteles ca a fost si dsign. ce a facut la smart? arata bine? a facut cineva poze? Link to comment
NFS Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Ce umbla vestile... Care smart? Poze nexam! Link to comment
sebian Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 (edited) Alezz, parca vroiai sa ma vezi...sper ca nu din cauza mea nu ai mai aparut )"> cum o fo' la petrecere? Edited January 20, 2006 by sebian Link to comment
MCojo Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 (edited) @mcojo: Pana la urma a iesit bine cu mama soarca, stai linistit. Asta te-am lasat pe tine sa crezi... Stau foarte linistit, tu esti cel nelinistit! l-am lasat eu sa creada ca m-a smecherit! Ileana, intelegerea ramane valabila! )"> Edited January 20, 2006 by MCojo Link to comment
Alezz Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 (edited) Imi pare rau ca nu am putut sa ajung si sa sufar alaturi de voi in parcare dar cred ca am voie si eu macar odata sa trag un chiul . Toata lucrarea a inceput pe la 4 seara si din pacate s-a incheiat pe la 12 noaptea ca de unii din noi mai au si servici iar mie o sa-mi intre un tico pe mana la la 12 cu defectiuni la frana. Edited January 20, 2006 by Alezz Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Iti intra pe mana pentru ca tu nu ai intra in el? Link to comment
tatabobu Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Unde ai fost, unchiule, ca nu te-am vazut? Sau am plecat eu asa repede ca nici nu apucasei sa ajungi? Link to comment
VIPER Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Nepoate, io am tot fost de pe la 9 pana pe la 11... Link to comment
remix Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 (edited) In lipsa cronicarului oficial ma notez si eu aci pe foaia de prezenta, am fost, am vazut, am vorbit, am glumit, am inghetat la degetelele de la picioruse si dus am fost. Salut prezenta nou venitilor cat si, dar mai ales, a vechi venitilor cu cipilica ! Numai de bine tuturor si pe data viitoare ! Edited January 20, 2006 by remix Link to comment
sebian Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Remixule, noroc ca ti-ai desfacut geaca, sa te vad cum esti in realitate ca initial am crezut ca esti varul Maniakului Link to comment
remix Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Stiu tata, mi s-a mai spus ca sunt foarte inselator in aparente. Dar tie iti arat toate secretele mele. Link to comment
sebian Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 )"> Am vazut...mai era un secret in spatele tau, de care eu nu stiam ) Link to comment
Maniaku Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 (edited) Asaaaaaaa sa revenim la intalnirea de aseara!!! Am dat o tura cu Stilo-ul lui Pedala-faiana masinuta cu multe gadjeturi si prostioare(raportul pret-dotari m-i sa parut exceptional) In schimb nu mi-a placut suspensia(un pic cam tare pt. gusturile mele)si pozitionarea franei de mana pt. care daca nu ai cotiera rabatata i-ti trebuie o mana foarte fina ca sa ajungi la ea! In sfarsit l-am intalnit pe sebiuzar face2face si mi-a facut o parere buna (pt. moment). Ma asteptam sa fie un pic mai dezvoltat avand in vedere ca spunea ca a facut rugby dar m-am inselat Am cedat masina mea pt. un drive-test lui tatabobu(sper ca ti-a placut?!) Am vazut masina noua a Iuliei-draguta foc si masina si proprietara! Dar cam scumpa totusi masinuta (parerea mea, care este! ) In rest lume buna si nebuna inclusiv baietii de la ClubOpel--mi-a facut placere si sper sa mai reveniti Gata, am terminat! Edited January 20, 2006 by Maniaku Link to comment
sebian Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 (edited) Bre, m-am lasat cand am terminat facultatea, acum 7 ani ( gizasss, ca batrin sunt ). Atunci aveam 117, acum am 95...22 de kg se vad, crede-ma...daca esti baiat cuminte cand ajung la ctza caut si iti trimit o poza cu mine in echipament Sar'na inca o data pentru calatorie Edited January 20, 2006 by sebian Link to comment
tatabobu Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 (edited) ...Am cedat masina mea pt. un drive-test lui tatabobu(sper ca ti-a placut?!) ... Super confortabila pentru categoria grea (si ma refer la soferi, nu la masini > ). Da nu-mi place ca e diiiizeeeel! A mea e mai tare! Mwuahahahahahahaha! EDIT: e super masina, multam pentru test. Edited January 20, 2006 by tatabobu Link to comment
Brainiac Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Super confortabila pentru categoria grea (si ma refer la soferi, nu la masini > ). Da nu-mi place ca e diiiizeeeel! A mea e mai tare! Mwuahahahahahahaha! EDIT: e super masina, multam pentru test. Si ce daca e dizel? Dizel e buuuuuuun . Uite, sa-ti spuna alx-u' daca i-a placut dizelul. Motorul, nu spatiul de la sofer ) . Link to comment
iulia Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Multumesc si eu celor care au fost de fata la prima iesire "oficiala" in lume a asteia mici si rosii (inchis), care si-au dat mai mult sau mai putin cu parerea @Maniaku - merci de apreciere; eu sunt multumita si nu mi se pare prea scumpa avand in vedere ca e un diesel si este varful de gama ca dotari (plus optionale) @ MethodRO - multumesc de urari; totusi n-am auzit pe nimeni sa zica nimic de rau de ea (macar nu direct) - nici nu vad ce s-ar putea spune de rau Una peste alta, m-am bucurat sa ma intalnesc cu lume pe care n-o mai vazusem de multa vreme, si as putea spune ca s-a stat destul de mult avand in vedere frigul atoatecuprinzator. Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Sa-ti traisca oricum si sa o mai scoti prin lume! (Zic asta cu speranta ca poate ma dai si pe mine o tura ) Link to comment
Recommended Posts