expero 16V Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Propun ca toti cei care au postat un topic nou la Probleme Tehnice CNE sa spuna si cum s-a rezolvat problema care au avut-o...chiar daca o rezolva dupa 2,3 luni.Pt. ca am observat niste chestii interesante care se dezbat si este bine de stiut si rezolvarea lor, poate vreun membru se va mai lovi in viitor de aceasta chestiune. P.S. ana la urma ideea constructiva a acestui forum este sa acumulam informatii noi in privinta problemelor de care ne-am putea lovi in timp si sa stim si de unde sa apucam rezolvarea problemei respective. Sper ca nu v-am plictisit... Link to comment
Nu_stiu_totul Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Propunerea mi se pare buna, doar daca discutam vrem sa stim si daca am fost de ajutor. Link to comment
dj_sorin Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Gasesc acest forum mai mult decat constructiv.Am rezolvat aici cel putin 2-3 probleme majore.Am primit sfaturi bune din partea tuturor.Va multumesc ca existati si intru in fiecare zii cu o placere deosebita aici. Link to comment
rexpopuli Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Fratilor, ce sa zic? am aflat acu doua zile ca exista forumul asta, si deja multumesc celor care l-au creat ca exista...eu de abia am intrat in clubul Daewoo, mi-am luat un Cielo din 96 acum cateva luni, si pe forumul asta am primit explicatii la multe probleme pe care mi le-am pus, mai ales ca inainte nu am pus mana decat pe Dacie... si nici acolo nu ma prea bagam la mecanica, era tata tartorul... va multumesc pentru tot1 si continuati sa postati 9probleme mai ales, ca vad ca raspunsuri au de unde sa vina!) aveti grija cum conduceti! "> Link to comment
Recommended Posts