degea Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Am si eu o intrebare...pot pune volan de matiz pe tico ca ce-l de tico este prea subtire si volanele sport nu ma atrag, imi plac cele "pline"...binenteles ca la tico nu s-ar potrivii prea plin din cauza bordului simplu asa ca ma intrebam daca a incercat cineva sa puna volan de matiz pe tico si daca a mers?. Link to comment
john Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Pai si volanul de Matiz e foarte subtire, multi folosesc din cauza asta huse pentru volan. Ai incercat la volanul de Tico asa ceva? Link to comment
degea Posted January 17, 2006 Author Share Posted January 17, 2006 (edited) nu am incercat...nu ma incanta...imi place volanul de matiz Nu se citeaza ULTIMUL mesaj. Edited January 17, 2006 by NFS Link to comment
dreaQ Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Eu nu cred ca se potriveste volanul de matiz pe tico. Nu ma refer la dimensiuni, prindere ci la cum se integreaza ca aspect. Fiecare cu gusturile lui pana la urma. .. Link to comment
SORAN Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Volanele care se vand separat si care sunt adaptabile pe orice masina nu sunt neaparat "sport". Pot fi cu imitatie de lemn si cu piele sau doar cu piele sunt o groaza de modele. Link to comment
degea Posted January 17, 2006 Author Share Posted January 17, 2006 dati-mi si mie niste poze cu bord de tico cu alt volan inafara de ce-l obijnuit Link to comment
john Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 http://www.daewooclub.ro/forum/foto/displa...album=75&pos=21 Link to comment
degea Posted January 17, 2006 Author Share Posted January 17, 2006 nu-mi place volanul care mi l-ai postat...dar asa in mare e dragut tunat tico...zic dragut ca nu sunt adeptul sa imi tunez ticutul...nu mi se pare o masina de tunat... )"> ...ca si dacia berlina de ex..sunt groaznice tunate Link to comment
dreaQ Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Sunt cateva tico aranjate daca nu-ti place termenul de "tunat". Iar asta albastru facut de pepino este un exemplu de masina aranjata cu mult bun gust, pasiune si sigur a costat destul. Mai este si al lui Topser. Sunt mai multe facute bine nu stiu cum le poti compara cu dacia "tunata" cu aripioara de rechin sau autocolant imitatie furnir. Cat despre volan iti respect opinia pe mine unul m-ar coafa un astfel de volan micut tenta sport. Numai ca sa fie cu rosu... Link to comment
tico_RS Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 (edited) Auzi? dar de ce nu te uiti pe autodaewoo.ro, avea nicu barbu la un moment dat nishte volane de tico o idee mai groase si moi, gen matiz, dar pt tico? ps. am vrut si eu volan sport, dar pe la noi nu prea se gaseste asa ceva, sunt numai imitatii incomode, chiar ma gandeam sa il modific pe al meu, deoarece mie mi se pare ca e mai sport ca multe altele vazute prin poze... Edited January 17, 2006 by tico_RS Link to comment
dreaQ Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Da chiar...imi aduce aminte de cel de Oltcit... Link to comment
degea Posted January 18, 2006 Author Share Posted January 18, 2006 (edited) ...e urat volanul...si eu am avut olticit inainte...vreau volan de matiz ("> ...pana la urma se potriveste? uite am o poza cu un tico intradevar TUNAT cu foarte mult bun gust, imi place de mor, ce-l al lui pepino siner...nu ma incanta (nu te poti caca in gusturile omului) ...este prea pompos...imi plac cele simple si cu gust si vreau volanul asta pe tico ...glumeam uite ce frumos e ce-l de matiz...mie imi place Edited January 18, 2006 by degea Link to comment
dreaQ Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Eu cred ca volanul de matiz bombat si rotunjior cum e el vione foarte bine pe matiz. Atat. Cu liniile de la tico nu s-ar potrivi. Succes in continuare. Link to comment
Maxx Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 (edited) Prieteni buni, nu va mai agitati ca nu merge volanul de matiz pe tico pt ca am incercat eu. 1 este prea mare si nu ai loc sa stai de el si 2 NU SE POTRIVESTE pentru ca nu are acelasi butuc, cel de matiz este mai mare. Visand la nebunii. eu ziceam ca sa ii fac un colier, dar cel mai sfant este sa nu te joci cu directia, asa ca m-am trezit la realitate. Concluzia mea ar fi ca tot alt volan si nu neaparat sport puteti sa puneti in locul celui existent. Important este butucul care este (de mazda) sa il aveti ca volane cu sistem de prindere prin suruburi cu nimbus sunt o gramada, chiar si de mahon am vazut, dar cred ca la un tico ii sta bine cu un volan mic sport, nicidecum prostia existenta pe el. Este parere personala si inafara de asta eu mi-am schimbat volanul cu unul sport si arata de 1000 de ori mai bine si este mai comod (asta fiind cu forma ergonomica) BTW Puteti sa considerati topicul inchis zic eu ca nu isi are rostul avand in vdr ca nu se portriveste ce vrea lumea si anume volan de matiz pe tico Edited January 18, 2006 by Maxx Link to comment
Pedala Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Omul a mai cerut poze cu alte volane pe Tico deci tpicul poate ramane deschis. O sa pun si eu o poza dupa amiza cu al meu Link to comment
degea Posted January 18, 2006 Author Share Posted January 18, 2006 mersi MAXX pt informatie ...asta este ...imi iau gandul de la volan de matiz si am sa ma orientez spre un volan care se va potrivii ...daca aveti poze, preturi si de unde pot lua ...va multumesc Link to comment
ToPser Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 dar iti place cum sta invelit in piele ? >- Link to comment
stryder Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 aoleo, ce-s cu stergatoarele alea albastre? Link to comment
degea Posted January 18, 2006 Author Share Posted January 18, 2006 aoleo, ce-s cu stergatoarele alea albastre? ) este stelist...rosu-albastru...lasa mai baiatul in pace... Link to comment
stryder Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 n-am nimic cu el, doamne fereste chiar imi place cum si-a aranjat masinutza insa m-au zgariat putin pe retina stergatoarele Link to comment
ToPser Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 stergatoarele au fost albastre ) nu mai sunt . poza e veche Link to comment
stryder Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 apropo, daca tot vorbim de volane and stuff, daca vreau sa-mi pun unul custom( gen momo) de ce trebuie sa tin cont?...adica ce sanse sunt sa nu se potriveasca etc...ce se mai cumpara in afara de volan si butuc? Link to comment
dreaQ Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Mai poti tine cont de culoare, din punctul asta de vedere sunt sanse sa nu se potriveasca...sincer. "> Link to comment
stryder Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 ok, sa inteleg ca ar fi cam universale? Link to comment
Recommended Posts