pesteimputit Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 daca sapai nitel gaseai si niste poze cu volanul meu momo pus pe tico: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?a...pe=post&id=8463 volanele sport sunt universale... butucii sunt specifici fiecarei masini... la tico am luat butuc de suzuki alto Link to comment
dreaQ Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Very nice peste. Poti pune si aici un pret la volan si/sau butuc? Link to comment
stryder Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 si mai ales unde ai gasit butucul de suzuki alto Link to comment
ToPser Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 cred ca in vitan l-a gasit Link to comment
Pedala Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Asta-i al meu. Butuc din Vitan. Volan Raid. Link to comment
degea Posted January 18, 2006 Author Share Posted January 18, 2006 peste...ce interior ai la tico... ...marfa rau...imi place...e cu stil ...as vrea si eu sa arate gaza mea la fel...respectele mele cat ai dat pedala pe volanul ala?...si unde la vitan? care este interesat...in METRO au la oferta alarma + 4 motorase pt deschidere centralizata la doar 110 RON...e super pret Link to comment
dreaQ Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 (edited) Pai de al lui pepino ziceai ca nu-ti place. E cam la fel ca al lui peste. Sau te-ai sucit... Sau vorbeai in general si nu in special de volan... Edited January 18, 2006 by dreaQ Link to comment
degea Posted January 18, 2006 Author Share Posted January 18, 2006 vorbeam in general interiorul...nu de volan...merge la urma urmei si volanul, dar interiorul imi place mult Link to comment
Pedala Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 (edited) Butucul este din Vitan. Volan nu cred sa gasesti exact ca al meu. Mie imi plac volanele sport old-school si asta e model din anii '80. Dar poti cauta daca iti place si poate gasesti ceva asemanator. Io l-am luat de la un prieten care a avut un Golf I GTI si era montat pe el. Edited January 18, 2006 by Pedala Link to comment
pesteimputit Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 butucul e 400.000 in targ la vitan pe la magazinele alea... volanul este un momo millenium si pretul lui in magazine este 180e eu la-m luat de pe forum ceva mai eftin Link to comment
baby_boy Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 stie cineva cum se da jos volanul de matiz?,am incercat vreo 2 ore si nu am reusit sa il scot ("> Link to comment
cookie Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Am si eu o intrebare pentru ToPser: cat a costat imbracarea volanului si daca mi-l poate face si mie cine ti l-a facut? Merci mult Link to comment
ToPser Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 se poate , problema e ca tu stai in bucuresti ...pe cand mesteru sta la un bloc de mine , cel care mi-a imbracat volanu ...se face cu materialul clientului... Link to comment
vialy Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 stie cineva cum se da jos volanul de matiz?,am incercat vreo 2 ore si nu am reusit sa il scot ("> Tragi tare de el ! dai cu un ciocan in timp ce cineva trage de el ! ... sau dai cu putina solutie .. e un spray special ! o sa iasa pana al urma .. tragi tare ! Link to comment
Recommended Posts