Jump to content

Bord Tico

Recommended Posts

Offtopic

Exista vreo sansa sa-mi trimita prin curierat iar eu sa le trimit banii prin ramburs?

Cel mai bine ar fi daca cineva s-ar duce sa-mi cumpere unul si sa-l trimita iar eu platesc taxele de transport si trimit banii inapoi cu ramburs, dar nu vreau sa fiu asa de comod si nici nu mi-as permite sa intreb pe cineva...

Edited by AAdorjan

Cei din musetesti nu. Cel putin mie imi par genul care lucreaza intr-un garaj (maricel)fara contabilitate, genul de comercianti care nu-ti dau factura si care vor "banu jos". Nu cred ca s-ar complica cu rambursuri. Poti da totusi un telefon sa intrebi.

• 4 weeks later...
Cei din musetesti nu. Cel putin mie imi par genul care lucreaza intr-un garaj (maricel)fara contabilitate, genul de comercianti care nu-ti dau factura si care vor "banu jos". Nu cred ca s-ar complica cu rambursuri. Poti da totusi un telefon sa intrebi.

Am fost si eu azi sa intreb acolo pe musetesti,de un ceas pentru tico(kilometraj) si mi-au cerut 1500.000 pe el.Mi s-a parut cam mult.Stiti cam cat ar fi unul in magazin???

• 3 months later...
  • 1 year later...

Incercarea moarte n-are :mrgreen: .Daca vrei sa te apuci vezi ca e un tutorial cu demontarea bordului .

inainte sa il vopsesti faci astea:

-il cureti bine

-dai cu smirghel de 600 sau 800 pe el (preferabil sa fie umed sa nu-l sgarie prea tare)

-degresezi bine

-dai cu primer pt plastic...Plastofix se numeste

-dai cu vopsea peste primer...binenteles dupa ce s-a uscat.

Se dau straturi subtiri de primer si vopsea de la 20-25 cm de piesa.

Ps:sa folosesti negru mat pentru a nu avea reflexii in parbriz.

Am vrut si eu sa mi-l vopsesc fiind foarte zgariat...dar lenea asta invinge mereu! :spumelagura:

Daca te apuci de treaba sa ne arati si noua poze cu ce a iesit.

Ar mai fi cate ceva de spus dar mai bine te documentezi cu google.