AAdorjan Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 (edited) Offtopic Exista vreo sansa sa-mi trimita prin curierat iar eu sa le trimit banii prin ramburs? Cel mai bine ar fi daca cineva s-ar duce sa-mi cumpere unul si sa-l trimita iar eu platesc taxele de transport si trimit banii inapoi cu ramburs, dar nu vreau sa fiu asa de comod si nici nu mi-as permite sa intreb pe cineva... Edited January 22, 2006 by AAdorjan Link to comment
dreaQ Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Cei din musetesti nu. Cel putin mie imi par genul care lucreaza intr-un garaj (maricel)fara contabilitate, genul de comercianti care nu-ti dau factura si care vor "banu jos". Nu cred ca s-ar complica cu rambursuri. Poti da totusi un telefon sa intrebi. Link to comment
radu52 Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Cei din musetesti nu. Cel putin mie imi par genul care lucreaza intr-un garaj (maricel)fara contabilitate, genul de comercianti care nu-ti dau factura si care vor "banu jos". Nu cred ca s-ar complica cu rambursuri. Poti da totusi un telefon sa intrebi. Am fost si eu azi sa intreb acolo pe musetesti,de un ceas pentru tico(kilometraj) si mi-au cerut 1500.000 pe el.Mi s-a parut cam mult.Stiti cam cat ar fi unul in magazin??? Link to comment
ZLI Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 adezivul ăla se îndepărtează cu GAZ!! extraordinar de uşor, de pe orice suprafaţă numai să incerci întâi undeva pe dedesupt să nu lase urme Link to comment
AAdorjan Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Am rezolvat altfel problema. Am degresat zona, am dat cu primer si am vopsit dreptunghiul acela in negru. Mie imi place cum a iesit. >- Ce parere aveti? Link to comment
ToPser Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 o solutie buna , a iesit ft bine !! Link to comment
luchigabi Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 In poza nu vad chiar cat de bine a iesit dar eu as vrea sa imi fac bordul in intregime negru fara sa dau 3 mil sa il cumpar de culoarea asta nou. Oare ar iesi impecabil si ar sta pe el vopseaua? Link to comment
vasiledintomis Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Incercarea moarte n-are .Daca vrei sa te apuci vezi ca e un tutorial cu demontarea bordului . inainte sa il vopsesti faci astea: -il cureti bine -dai cu smirghel de 600 sau 800 pe el (preferabil sa fie umed sa nu-l sgarie prea tare) -degresezi bine -dai cu primer pt plastic...Plastofix se numeste -dai cu vopsea peste primer...binenteles dupa ce s-a uscat. Se dau straturi subtiri de primer si vopsea de la 20-25 cm de piesa. Ps:sa folosesti negru mat pentru a nu avea reflexii in parbriz. Am vrut si eu sa mi-l vopsesc fiind foarte zgariat...dar lenea asta invinge mereu! Daca te apuci de treaba sa ne arati si noua poze cu ce a iesit. Ar mai fi cate ceva de spus dar mai bine te documentezi cu google. Link to comment
Recommended Posts