NFS Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Eeee, altceva! Bravos! Ti-as recomanda sa dai jos scrisul cu Racing de sub oglinzi (poti sa pui unul cu DaewooClub, daca tii neaparat )"> ), aripioarele de la stergatoare... si as mai adauga ca mie personal nu-mi place forma capotei cu chestiile alea care tin loc de pleoape. Auzi, da' tamburii tot "rosi" ii ai? Link to comment
ct86kel Posted September 20, 2006 Author Share Posted September 20, 2006 (edited) Mersi pt tot sunteti niste draguti ))) trebuie munca sa nu rada lumea ))) acum ma pregatesc sa imi iau noua masina mini one cu motor 1,6 210 kai Capota a fost prelungita cu fibra ... asta e fiecare cu gusturile lui poate ne vedem la o cafea pana la urma ca de cand tot ne mintim Ciao numai bine Eu n-o sa mai fiu dragut daca continui sa scrii asa Edited September 20, 2006 by Mircea Link to comment
Englishman Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Capota mi se pare mie sau nu e vopsita, ci foliata ? daca ma uit la faruri, vad ceva ciudat... Link to comment
ct86kel Posted September 20, 2006 Author Share Posted September 20, 2006 mai bine zis e vopsita cu negru mat si dat 3 maini de lac peste ) Link to comment
Satori Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Din fata masina arata suparata intr-un mod funny... imi place. Bravo Link to comment
Apocalips Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 As sugera sa-ti prinzi statia cu suruburi de metalul banchetei, si asta nu pt ca arata neaparat mai estetic ci pentru ca nu-ti zdrangane statia si nu se miscafirele odata cu ea. Link to comment
nrares Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Eu iti scriu doua versuri improvizate chiar de mine: Kitch mai mare n-am vazut, De cand mama m-o facut. Link to comment
zbardoiul Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Varianta a doua a masini arata bine fata de prima care se inscria in designul celor din Giurgiu ! Ce nu inteleg eu este de ce ai dat cu lac peste negru mat ?! Ideea este ca daca folosesti negru mat nu ii mai dai lac o lasi asa !!! Link to comment
Recommended Posts