mikken Posted January 31, 2006 Author Share Posted January 31, 2006 Da...chestia cu 100.000 km la rodaj mi se pare si mie extrem de trasa de par. Ca motoarele de BMW tin lejer 3-400.000 km mi se pare normal, sunt motoare extraordinare. Dar asta cred ca se aplica la functionare normala a motorului...si nu cred ca e normal sa tii turometrul numai pe rosu...chiar si la un BMW. De putut poate...dar viata motorului scade drastic zic eu. Si mai e o chestie...cand vad pe la noi BMW-uri seria 5 din 90-92 cu sub 250.000 km mi se pare suspect, e clar ca sunt manariti km. In Germania se fac minim 30.000 km pe an...si asta la cei care nu prea merg cu masinile. Am vazut VW golf 4 de 2 ani cu 200.000km, deci...sunt alergate nu gluma! E adevarat ca sunt super intretinute cu uleiuri bune si tot tacamul...dar tot sunt multi km. Concluzia era ca tre sa te mai uiti si pe la km cand iei o masina, ca altfel nu stii cand iti pica motorul...si atunci e cheltuiala si mai mare decat o aripa, un far sau o usa. Parerea mea Link to comment
BAD_MF Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 La masinile de curse BMW, la F1 vin cu motoare rulate 100 de mii , pentru ca nu prezinta riscul sa crape ca unul nou, cand e solicitat la maxim. Si mai este si un mit ca le tin in curtea fabricii si muncitorii BMW isi mai fac nevoile "lichide" pe ele tot ca sa reziste. Pe bune, am vazut un documentar unde au zis toate astea.. Link to comment
Tommy Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 (edited) adica unde.. pe masina lui webber? Edited January 31, 2006 by Tommy Link to comment
BAD_MF Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Probabil ca si pe masina lui ) Link to comment
Bobby Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 La masinile de curse BMW, la F1 vin cu motoare rulate 100 de mii , pentru ca nu prezinta riscul sa crape ca unul nou, cand e solicitat la maxim. Si mai este si un mit ca le tin in curtea fabricii si muncitorii BMW isi mai fac nevoile "lichide" pe ele tot ca sa reziste. Pe bune, am vazut un documentar unde au zis toate astea.. Atunci se poate ca tovarasul meu sa se fii referit la Formula 1. Cred ca ai dreptate BAD_MF! Va da-ti seama? Muncitorii sunt platiti sa se urineze pe motoarele F1. Care e prins la baie e suspendat cateva zile ) ??? Link to comment
Recommended Posts