Satori Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Nu mai pune numarul de telefon. Daca se ofera cineva din zona sa ti aduca, o sa te contacteze prin mesageria privata. Link to comment
ileana Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Sunt la moda si vizitele pe bicicleta la intalniri! iti dai seama cate persoane trebuie sa se puna in miscare ptr tine? Persoana la care sunt suportii trebuie sa se intalneasca, cu persoana care e disponibila sa vina sa se intalneasca la metrou cu tine dar care trebuie sa vina si joia la intalnire sa aduca banii pe care ii vei da pentru suporti. O adevarata telenovea. Mai bine fa un efort si vino joi si se rezolva toate dintr-un foc. Link to comment
danker62 Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 (edited) Se pare ca si aici, tot fetele au ultimul cuvant! Adevarul e ca de ce telenovela am avut eu parte la achizitionarea acestei masinutze... nici nu ma mai mir Renunta la limbajul IRC Edited October 12, 2006 by Mircea Link to comment
danker62 Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Eu limbaj IRC?? eu sunt prea batran pentru asa ceva, nici nu-l cunosc, faptul ca pe acest forum se foloseste ( pe cat posibil ) limba literara, iar moderatorii tin la treaba asta, reprezinta unul din motivele pentru care apreciez acest forum( asa mai inteleg si eu ce se vorbeste ) Ca mi-am alintat un pic "trotineta" cu un diminutiv nevinovat... Link to comment
lexu` Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 (edited) Vreau si eu suporti. Sunt din Craiova. La cine apelez? M-ar interesa Chevrolet Club. Edited October 24, 2006 by lexu` Link to comment
Satori Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Ai rabdare sa ti trimit cu prima ocazie sau sa ti dau cand ajung eu sau vrei sa ti trimitem prin posta? Link to comment
popclaus Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Vreau si eu suporti. Se poate? Sunt cam departe dar sper ca pot sa intru in posesia unui set. Sunt din Oradea. Aici nu avem club Daewoo... Oricum, eu sunt in asteptarea detaliilor pentru intrarea in posesie a unui set de supotri de numere "DAEWOO CLUB" Link to comment
Satori Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Scrie-i lui Mircea, ti trimitem prin Posta. DaewooClub a ajuns si pe acolo ) Link to comment
popclaus Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Si, am o intrebare intrebatoare.. Unde il gasesc pe acest "Mircea"? Link to comment
hawkeye Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 La un click departare: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?a...=4&MID=1012 Link to comment
Englishman Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Si, am o intrebare intrebatoare.. Unde il gasesc pe acest "Mircea"? Pai e o intreaga intreprindere : gasirea sediului, fixarea unei audiente, mituirea secretarei...Oare UNDE se poate gasi Mircea decat aici, printre noi ? Extrem de tare, nu m-am putut abtine, scuze... Link to comment
SMS Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Ca si la autocolante, intreb: suporti cu GMClub.ro se fac? Eu vreau un set. Link to comment
Mircea Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Radux, suportii si autocolantele tale au plecat azi. Probabil luni ii vei primi, plata o faci in cont. Pentru bucuresteni: Care aveti folie cu bule? din aia de o sparg psihopatii prin filme )"> Am nevoie de o bucata, intrucat ce aveam s-a gatat si nu mai pot expedia colete cu suporti. Daca aveti, va rog faceti in asa fel incat sa ajunga la Satori sau Vijelia pe la intalniri, ca de la ei ajunge usor la mine. PS Vreun metru patrat imi ajunge pentru 5-6 expeditii, asa ca n-am nevoie de 20 m, ca m-apuc sa sparg la bule Link to comment
uskt2005 Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 @>Laurentiu83 Ai facut rost de suporti sau trebuie sa il rog pe tata Mircea sa imi trimita? Link to comment
Englishman Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Radux, suportii si autocolantele tale au plecat azi. Probabil luni ii vei primi, plata o faci in cont. Pentru bucuresteni: Care aveti folie cu bule? din aia de o sparg psihopatii prin filme )"> Am nevoie de o bucata, intrucat ce aveam s-a gatat si nu mai pot expedia colete cu suporti. Daca aveti, va rog faceti in asa fel incat sa ajunga la Satori sau Vijelia pe la intalniri, ca de la ei ajunge usor la mine. PS Vreun metru patrat imi ajunge pentru 5-6 expeditii, asa ca n-am nevoie de 20 m, ca m-apuc sa sparg la bule Merci frumos, Mircea ! abia astept ! Link to comment
feryci Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Vreau si eu un set suporti numere si un autocolant! Astea pot fi luate doar de la intalnirile de joi sau pot intra in posesia lor si altfel? Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Pai daca esti din Bucuresti de ce sa fie mai complicat cand poate sa fie simplu? Hai sa ne cunosti! Link to comment
feryci Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Atunci ne vedem joi la ora 20.00? Sper sa gasesc sa cumpar si suporti numere si autocolant. Link to comment
Catalin99 Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Salutare! Sunt din Piatra Neamt, nou membru si as dori si eu autocolant si suporti numere. Cum as putea intra in posesia lor si cum as putea achita contravaloarea lor? Scuze pentru nepricepere, este pentru prima data cand intru pe forum Link to comment
Wolfman Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Daca ai drum prin Bacau gasesti la mine autocolante. Cat despre suporti, va trebui sa astepti pana la intalnirea de la Bicaz. Link to comment
Catalin99 Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Nu cred ca ajung prin Bacau in viitorul apropiat, dar o sa le iau la intalnirea de la Bicaz. Cu stima! Link to comment
uskt2005 Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 Rog sa se aduca si pentru mine la intalnirea de la Bicaz o pereche de suporti cu Daewooclub Multumesc si sa ne vedem sanatosi in 2 saptamani "> Link to comment
hawkeye Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 fftopic: Am vazut in trafic un suport de numar foarte misto. Scria in partea de jos sec si fara nici un logo: POLITIA RUTIERA ) Era o motocicleta BMW de politie, in mod evident. Link to comment
Mircea Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Maxim, suportii si autocolantele tale au plecat ieri catre Galati. Scuze pentru intarziere, dar nu mai am folie cu bule ("> Reinnoiesc apelul de mai sus: care aveti folie cu bule? Link to comment
uskt2005 Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Sa dea dracii in ei de suporti ca mie nu au vrut sa-mi intre numerele in ei, a incercat si laurentiu am incercat si eu se pare ca am ghinion, o solutie ar fi sa mai tai din numar dar nu prea ma incanta treaba asta A mai patit cineva asa ceva? Cum a gasit rezolvarea? Link to comment
Recommended Posts