shake_man Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Pretul unei flanse amortizor este de 60 mii .Schimbare costa 850 mii la service radacinii ( aproape cat unul nou).O recomandare pt un service mai ieftin.merci Link to comment
ticolino Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 ca sa iti schimbe flansa aia tb sa dea jos amortizorul, de asta costa atat de mult. se poate si sa te chinui pe sus, dar dureaza mai mult. ai putea sa incerci la autonet, eu unul mi-am schimbat rulmentii de la amortizor. nu mai stiu cat au costat, dar impresia mea a ramas ca n-a fost mult. Link to comment
NFS Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 La Autonet. Cu factura in fata, pt ca am schimbat de curind flansele la amortizoare, 33,14 roni demontarea/montarea fiecarui amortizor fata! Flansele = 6,56 ron amandoua!!! Link to comment
Senna Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Daca ai o presa de arc te pot ajuta eu free of charge. Am avut si eu presa dar cred ca mi-au furat-o tiganii cu fier vechi Link to comment
adostar Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Am schimbat si eu flansele amortizor..mai bine zis gogosile Acum merge volanul mult mai usor. Din ce am observat gogoasa mare se cam taseaza. Pentru cei care nu stiu cum arata gogosile am pus doua poze. Link to comment
Recommended Posts