mad_voly Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Shaorma buna se gaseste in regie , langa MAXX iar alta la domenii, pe o straduta la niste arabi. Pofta Buna! Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Shaorma aia de langa regie e uscata. Si nu ma refer aici la carne (care ar trebui sa fie uscata) ci la cartofi, lipsa sosului si lipia casabila. Dar fiecare cu gustul lui... Link to comment
steph Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Parca s-au tampit toti. NU am mai mancat o shaorma buna de multa vreme. Link to comment
Wolfman Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 In Iasi, Complexul Tudor Vladimirescu, terasa Class bag shaorma de cate ori sunt prin zona, cred ca cea mai buna din oras, la fel si aripioarele de pui. Andreib stie! >- Link to comment
hawkeye Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Acum vreo 2 luni era o shaorma foarte buna in Dr. Taberei la Orizont. Cea mare era 18 lei cred dar nu putea fi dovedita de o singura persoana Link to comment
Gica Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Da, mai e inca, am luat eu una inainte de Craciun, a fost buna, insa am mirosit toata ziua a ceapa ... . Asta se intampla cand le spui "cu de toate" si mai ai de mers in alte locuri apoi... Link to comment
CristiP Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Acum vreo 2 luni era o shaorma foarte buna in Dr. Taberei la Orizont. Cea mare era 18 lei cred dar nu putea fi dovedita de o singura persoana Am reusit sa dovedesc una, imi era o foame de lup si este foarte buna "> Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Dar cartofii? Cum sunt cartofii? Ultima data cand am fost acolo se simtea uleiul folosit intensiv o saptamana si neschimbat. Link to comment
CristiP Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Nope, mananc destul de des acolo si n-am sesizat asa ceva. Link to comment
iulia Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Desi nu sunt chiar fan shaorma, totusi iau de multe ori (uneori des, apoi fac cate o pauza mare). Le-am incercat pe toate si m-am saturat de toate pe rand. Ultima incercata (si placuta) a fost atunci cand am luat pentru intalnirea saptamanala (de langa Tineretului, straduta cu Gossip). Am mai luat apoi de vreo 2 ori si raportul pret calitate mi se pare bunicel. Link to comment
LYM Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Da, aia de la Tineretului ERA super. Acum cea MARE este cat era inainte cea mica si nici nu mai e asa buna. Nu mai iau de la ei ... dai 115.000 pe o gura de shaorma Link to comment
iulia Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Dupa o cercetare atenta am ajuns la concluzia ca cea MARE e de fapt mijlocie, si nu merita banii Deci tot cea mica merge. Link to comment
ticodriver Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 La burta mea, pe mine cele mici nu ma satisfac...si sa fie clar ca vorbesc despre shaorma Link to comment
MCojo Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 11,5 lei o shaorma?!!! In Constanta cea mare este 6 lei, iar cea mica 4 lei... La "calibrul" meu una mare de-abia o termin... Link to comment
sebian Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Cat au termen de garantie? ca mi-as face si eu provizii pentru vreo 2-3 saptamani cand mai ajung pe acasa Link to comment
ticodriver Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 La Piata la Salajan, shaorma de calitate la 90 cea mare si 70 cea mica. Gustul e asemanator cu cea din Dristor, parca un pic mai buna si fara coada aia interminabila. Link to comment
dreaQ Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Gustul e asemanator... Pai cam toate seamana la gust. Daca nu e asemanator inseamna ca e hamburgăr )"> Marea buba la unii saormari e ca nu stiu sa le ruleze cum trebuie. Sa le "impacheteze". Curge zeama, pica varza te boiesti de toate cele pe maini... Link to comment
alex22 Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 am descoperit si eu una la dinamo,dar la fel trebuie sa precizezi:fara ceapa si usturoi.am fost vara trecuta,aveau o terasa frumusica...inchetata erea delicioasa,cu multa frisca Link to comment
pesteimputit Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 (edited) pe mihai bravu vizavi de liceul hasdeu ISHKENDER KEBAP de vita, cu toate condimantele, fara rosii, ketchup si slata (nu varza, ca aia e buna ci salata verde ) e geniala. btw unde la domenii??? pe ce straduta? Edited February 3, 2007 by pesteimputit Link to comment
Cumnatu Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Una buna era pe Calea Floreasca, ceva mai sus de Spital. AM mancat de acolo acum cam 1 an , la vremea aia era excelenta. Ma bate gandul sa o revizitez Link to comment
silviustel Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Si este buna in continuare, shaormeria se numeste Genin, si eu zic ca este un concurent redutabil pt renumita shaorma de Dristor. O poti vizita cand vrei, e non-stop si e lume la coada si la 3 dimineata . Combinatia de aur este o saorma mare sau mica, cu un pahar de lapte de capra dupa reteta lor, servit in pahar de cola, gen McDonald's . Pofta buna! Link to comment
octaviu Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 (edited) Dupa mine cea mai buna shaworma este cea de la Maverick (la Orizont, Dr. Taberei), daca nu ma inseala memoria 12ron mica, 14ron media si 16ron mare... iar super shaworma costa 250 dar trebuie sa va imaginati ca este cat sticla de 2.5L de pepsi... la fiecare shaworma primeste o cutie de pepsi la 0,33 gratuita si pe langa servetelele traditionale primesti si un servetel umed. Shaworma mica de la ei arata ca una mare de la multe shawormarii... Mananc de cativa ani acolo si nu m-au dezamagit niciodata Pofta buna! Edited February 3, 2007 by octaviu Link to comment
mad_voly Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 btw unde la domenii???pe ce straduta? Vis-s-vis de piata domenii , un pic mai sus , pe una din stradutele ale. Dar intrebi pe cineva ca toata lumea stie. Am inteles ca arabii aia ar fi din 90 acolo Link to comment
NFS Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Daca tot vorbim de shaworma... stie cineva unde pot gasi AIRAN ? Da' airan ca lumea, cine a fost prin Turcia si a gustat, stie despre ce vorbesc... Nu-mi spuneti de airanul de la Dristor... ca e o prostie! Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Si este buna in continuare, shaormeria se numeste Genin, si eu zic ca este un concurent redutabil pt renumita shaorma de Dristor. O poti vizita cand vrei, e non-stop si e lume la coada si la 3 dimineata . Combinatia de aur este o saorma mare sau mica, cu un pahar de lapte de capra dupa reteta lor, servit in pahar de cola, gen McDonald's . Pofta buna! Ah, nu aia, aia e pur si simplu in-gro-zi-toa-re. Odata m-am dus pe la pranz, nu mancasem nimic toata ziua si am cerut una mare (nu e exagerat de mare) si nu am putut sa mananc decat jumate, restul am aruncat-o desi muream de foame. Pur si simplu e foarte nasoala. Nu stiu ce ii pun in sosul ala dar e gretos rau de tot. PS: am refacut experimentul si pentru un moment cand nu eram lihnit de foame, dar de data asta am luat una mica. La fel, marea parte din ea a luat drumul cosului de gunoi. Cred ca e singurul loc din Bucuresti de unde nu pot manca o shaorma intreaga, si asta nu e din cauza ca e prea mare. Link to comment
Recommended Posts