florinbad Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Tolin a avut dreptate: daca va uitati la motor, rezonatorul a facut pa-si-pusi! Link to comment
serghei Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 ... Se zice ca, koreenii astia au minutele mai mici fata de europeni si au prostu obicei sa stringa bine toate surubele . ... Tocmai mi-a cazut un surub de la polita de sub volan Link to comment
Satori Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Si mie de la scrumiera. PS: E adevarat ca l-am strans cu mana ca nu imi incape surubelnita acolo Link to comment
guru Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Pai asta e cel mai mare avantaj... ca pot sa tin compresorul si cricul sa nu mi se mai balangane prin masina.Cred ca am mai scris despre cum vreau sa fac pe la Imbunatatiri Matiz. Ba e cineva care chiar a comis-o. Eu sunt ala care a comis-o. E adevarat, poti depozita cate ceva pe acolo, si nu se mai balangane prin masina, in schimb se balangane mult mai al dracului prin roata Eu am rezolvat-o cu o bucatica de patura, dar tot nu am scapat total de balanganeli. Link to comment
Recommended Posts