alex1971 Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Sint nou pe aici .Buna ziua. "> > Intentionez sa-mi cumpar un Cielo standard cu GPL prin credit.Am tot cautat pe net citeva informatii care ma intereseaza: La caroserie ofera garantie? Cit timp? Standard are turometru? Cei care au cumparat de curind ii rog sa ma indrume care ar fi cel mai bun deler daewo in Bucuresti. Cit costa casco anual? Daca ii montez casetofon,inchidere centralizata si alarma pierd garantia? La ce ar tebui sa ma uit atunci cind o ridic de la deler? Multumesc anticipat pentru raspunsuri. )"> Link to comment
Lao Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 DOUĂ răspunsuri ţi le dau eu: NU are turometru şi NU pierzi garanţia dacă montezi cele enumerate de tine. Link to comment
Tommy Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 dar sa fie montate la atelier autorizat, in caz de vreo defectiune raspund si ei. garantia e de 60 mii sau 2 ani, iar la motor/cutie, suspensii frane 3 ani sau 100 mii km Link to comment
CieloFan Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 (edited) ARE Turometru, poti sa montezi ce vrei pe ea, dar ai face bine sa le montezi la ei (ca sa nu ai probleme la garantie), uneori preturile de la ei pentru montaj sunt mai mici decat in oras. Cazul meu. Cass 400.000 + Boxe 200.000lei. Inchiderea si alarma le-am montat tot la ei. La ce sa te uiti...la nimic practic, numai sa tii minte sa cumperi presuri si stingator, in rest, are tot ce trebuie. Garantia este: Citat din Ghidul de Service "Pentru autoturismele Cielo, Matiz, Tacuma si alte modele noi, se acorda o garantie suplimentara pana la 36luni dar nu mai mult de 100k km pentru subansamble si in conditiile descrise in anexa 1" Subansamble acoperite de garantia extinsa de la 24 luni (60.000km) la 36 luni (100.000km) Ansamblu: - Motor - Cutie de viteze manuala - Vutie de viteze automata - Frane - Ambreiaj - Sistem de racire - Sisteme electrice - Sistem alimentare carburant - Directie - Transmisie - Sistem rulare Edited January 21, 2006 by cielofan Link to comment
danny27 Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 (edited) eu am cumparat un cielo standard cu aer si cu gaz. Are turometru, garantia este de 3 ani sau 100000Km, prima revizie e la 1500Km api din 10.000 in 10.000km sau din 6 in 6 luni (care vine prima). Sa te uiti foarte bine ca dealerul cand ti-o vinde trebuie sa execute o pregatire pentru vanzare care include deceruire a masinii, exfolierea foliei de protectie de pe ornamentele de nichel de pa bari si usi, sa verifici daca functioneaza toate comenzile masinii inclusiv capacul de deschidere la busonul de benzina, are tendinta sa nu se mai inchida bine dupa cateva deschideri simultane. Imediat dupa ce o iei sa te duci sa bagi si benzina si gaz pentru ca cei de la magazin nu iti dau nimic. Apropos cand o ridici de la dealer sa nu aiba mai mult de 50 Km inregistrati la bord ca nu e normal, daca are mai mult inseamna ca s-au dat si ei putin cu masina ta. Sunt obligati sa o livreze cu max 50 km la bord. Fi tigan cu ei indiferent de unde o cumperi, tipa cat mai tare si cere cat mai mult, nu ii lasa sa te calareasca sau sa te fraiereasca ca asa si pe dincolo...texte de vanzatori. In rest felicitari si sa o stapanesti sanatos cand o vei lua...sa stii ca eu sunt super multumit de ea Iti pot recomanda un dealer...fara sa fac reclama dar din cautarile mele la ei m-am oprit pentru ca sunt cel mai pretentios om din lume. Pe partea de vanzari cei de la City Center Dorobanti se poarta foarte frumos cu tine si iti dau covorase numerele rosii cu suporti trusa medicala triunghi (mie mi-au dat o alarma gratuita dar cred ca era o promotie). Dar dupa aia la partea de service si servicii in general pana acum eu m-am oprit la Grand Garage din Militari, sunt super profesionisti daca stii sa stai de vorba cu ei si nute duci cu gura mare, te servesc cu tot ce ai nevoie. Apropos de inchidere si casetofon, cei de la City Center lucreaza cu o firma care le monteaza lor inchiderea si casetofoane alarme etc, dar percep tarife mult mai mari decat daca te-ai duce direct la firma respectiva sa instalezi la ei, si sunt agreati daewoo. Daca te intereseaza mai multe detalii da-mi un PM Edited January 27, 2006 by danny27 Link to comment
Moshu Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Deci trebuie sa punctam: in toate punctele esentiale si de dotari, nu exista nici o diferenta intre exec si std. Diferentele apar la accesorii (geamuri el, inch centr, antena automata, lampi ceata, scaun sofer fara regl. pe inaltime, fara boxe spate-dar are instalatie) . Bord, motor, rulare, habitaclu idem la amandoua. Asa ca ia-l sanatos si fara sa eziti. Nu uita de presuri. Link to comment
alex1971 Posted January 28, 2006 Author Share Posted January 28, 2006 Multumesc pentru rasspunsuri.I-mi sint de mare ajutor.Saptamina viitoare o sa merg la City center.Sper ca intr-o sapatamina sa o ridic. Link to comment
Moshu Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Bafta. Sa ne tii la curent. Si apropos de km de la bord cand o ridici, depinde de unde o aduce. Daca vrei un anume model si culoare, s-ar putea sa ti-o aduca din depozitul de la Constanta (sa zicem). Te vor anunta de unde o aduc, iar nr. de km va fi cel Constanta-Buc + vreo cativa facuti pe pista de incercare de la fabrica. La mine a avut vreo 3 km in plus, + drumul. De obicei o aduc pe roti. Vorbeste cu ei si pune-i alarma si inchidere inainte de a pleca din service. Si nu uita sa dai de baut! Link to comment
alex1971 Posted February 14, 2006 Author Share Posted February 14, 2006 In citeva zile o sa ridic masina de la deler.Am fost la City Center.Foarte amabili plus ca imi dau gratis inchidere centralizata,alarma(dar ma costa montajul),covorase si pacheetul legislativ. Nu stiu la ce firma sa fac casco. Voi unde ati facut? Si cit a costat? Link to comment
Recommended Posts