paul_marines Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Suna bine amenintarea. Este o confirmare a zicalei:" De cat un prieten trufas , mai bine un dusman destoinic!" >- Link to comment
iulia Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 N-o sa vezi nici una, nici alta...deci nu vad legatura Si gata, nu ma mai las provocata ca nu mi se potriveste - gasesti tu prin Constanta victime daca vrei Link to comment
paul_marines Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 (edited) BTW Iulia ai schimbat avatarul? Opelul este o noua posesie? Are si numar provizoriu vad. Edited January 24, 2006 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 In aceste conditii de urari reciproce hai sa-ti vand un pont (pssst, nu spune la nimeni!!!), care ti se potriveste numai tie si este complet gratuit 100%. As fi putut paria pe 20l de vin din Moldova ca vei fi primul care o sa reactionezi la sfaturile mele, de altfel binevoitoare. Multumesc oricum de urari si vorba romanului va doresc ce-mi doriti si voi mie. Link to comment
VECTOR Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 la ce viscol a inceput afara,cred ca cel mai bun loc de intalnire ar fi parcarea subterana de la tomis mall.acolo e bine si cald si avem si destule optiuni pentru ingurcitarea unei cafele fierbinti. Link to comment
sebian Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Voi stati la birfe in loc sa incercati sa convingeti membrele sa vina la intalnire ...ia uitati aici http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showuser=2673 Link to comment
MethodRO Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Mutumesc Sebiane pt sustinere. Mai baietii hai sa ne apucam de treaba. Nu e pacat? Link to comment
mike.omega Posted January 25, 2006 Author Share Posted January 25, 2006 (edited) Am placerea de a va anunta ca o particica mica din intalnire s-a consumat deja Azi pe la orele pranzului era subsemnatu zgribulit si inghetat pe la cazino cu aparatu foto dupa mine sa surprind marea alba si cand colo aud pe cineva care ma intreaba de sanatate... cine era?! Greul M Cojo care era si el prin zona sa filmeze fenomenul Bineneteles asta nu inseamna ca sambata nu vin sa va bat la cap Edited January 25, 2006 by mike.omega Link to comment
dreamlike Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Pana la urma unde ne intalnim? Link to comment
paul_marines Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Cum unde? Nu vorbiram? In portul Tomis. Poate facem si niste poze, ca tot ne roaga amicii de pe forum. Link to comment
mike.omega Posted January 25, 2006 Author Share Posted January 25, 2006 Locul de intalnire ramane acelasi ca si pana acum! In fata la Cafe D'art! ora 14:00 Dupa ce ne intalnim vedem noi ce facem Link to comment
MCojo Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 (edited) Eheee pozele sunt facute de mult de mine si de Mike...ca sa nu mai spun ca am si cam o juma' de ora de filmat valuri si gheata si tot ce a fost pe acolo... mama ce am mai inghetat... saracul Mike era alb la fata parca muma lui era marea... Edited January 25, 2006 by MCojo Link to comment
mike.omega Posted January 25, 2006 Author Share Posted January 25, 2006 Lasa ca dupa aia am urcat mai sus la caldurica spre bucuria mea Link to comment
ga^dele Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Lume ...lume...a dat strechia in oameni de cand cu "fenomene de condensare"...."banchiza de gheata pe mare" chiar si "tornada" si cu toate astea cu mic cu mare, copii, batrani si invalizi s-au prezentat "burdusiti" cu cate 3 plovere sa vada minunea. Citea prin topic...dorally...hai sa uitam...mai bine ne vedem la autoklass...facem si scandal...si au si bar..saptamana viitoare mergem la alt dealer...si uite asa ne reparam masinile.. Daca ramane Cafe D'art ..fine whit me...il astept pe Topser cu stergatoarele, ca pe ale mele le blestem...cat despre ideea cu acul...la mine si-au revenit dupa ce a urcat temperatura de minus 15 grade hai ca ne vedem sambata..oriunde ar fi... pana atuncea la cei care nu stiu sa se uite la poze si sa vada "minunea" si citez din protv " daca aces glob solar ar fi un glob magic, toata lumea si-ar dori sa vina caldura" nici asta nu stiu ce sa mai inventeze...asa cum ziceau ca in Cta zapada este de 15 cm...doar pe la colturile blocurilor poate... Link to comment
ToPser Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 (edited) Vin numai daca mi-ati luat actuator! Cineva mi-a promis si astept ! Edited January 26, 2006 by ToPser Link to comment
iulia Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 BTW Iulia ai schimbat avatarul? Opelul este o noua posesie? Are si numar provizoriu vad. Daaaaaaaaaaaaaaaaa...evidement Link to comment
mike.omega Posted January 26, 2006 Author Share Posted January 26, 2006 Vin numai daca mi-ati luat actuator! Cineva mi-a promis si astept ! Tu vrei cam multe! Cred ca trec eu si-ti cumpar dar lasa un mesaj pe pm sau pe ym despre cate fire tre sa aibe dracia si unde gasesc Link to comment
ga^dele Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 actuator cu 5 fire...il gasesti ori pe poporului...ori la magazinul de la trocadero de scule audio... Link to comment
dreamlike Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 (edited) @Topser: Eu ti-am promis ca-ti iau actuator si ma tin de cuvant. Merci de ajutor mike, dar il iau eu. Edited January 26, 2006 by dreamlike Link to comment
test_driver Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 intrebare: ce este acela un actuator? dar lasa nu-mi spuneti ca mereu cand aflam o piesa noua se strica, mai bine raman prost, aaaa, dar stai ca nu mai am mancatorul de bani in fatza curtii ). Link to comment
mike.omega Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 N-ai tu atat tehnologie nici pe bemveu ) Link to comment
iulia Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Tot de pe la voi...de fapt de la Mamaia [attachmen =10630:attachment][att chment=10633:attachment] Link to comment
MCojo Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 @Iulia Am inteles ca vrei sa ne faci o surpriza si sa vii maine pe la intalnirea noastra, nu-i asa?! Link to comment
mike.omega Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 fftopic: Persoana care a facut pozele s-a gandit putin sa tina aparatul drept a.i. sa fie linia orizontului cat de cat dreapta ??? fftopic: Link to comment
MCojo Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 (edited) Hai mai, ca aici nu esti la sectiunea "Pasiunea mea fotografia" ... le-a facut si fata cum a putut, asa ca pentru blonzi si blonde... Later edit: alte poze... tot pentru blonzi Edited January 27, 2006 by MCojo Link to comment
Recommended Posts