Jump to content

Meeting 28.01.2006

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

In aceste conditii de urari reciproce hai sa-ti vand un pont (pssst, nu spune la nimeni!!!), care ti se potriveste numai tie si este complet gratuit 100%.

As fi putut paria pe 20l de vin din Moldova ca vei fi primul care o sa reactionezi la sfaturile mele, de altfel binevoitoare.

Multumesc oricum de urari si vorba romanului va doresc ce-mi doriti si voi mie.

Am placerea de a va anunta ca o particica mica din intalnire s-a consumat deja :P

Azi pe la orele pranzului era subsemnatu zgribulit si inghetat pe la cazino cu aparatu foto dupa mine sa surprind marea alba si cand colo aud pe cineva care ma intreaba de sanatate... cine era?! Greul M Cojo care era si el prin zona sa filmeze fenomenul :)

Bineneteles asta nu inseamna ca sambata nu vin sa va bat la cap :P

Edited by mike.omega

Eheee pozele sunt facute de mult de mine si de Mike...ca sa nu mai spun ca am si cam o juma' de ora de filmat valuri si gheata si tot ce a fost pe acolo... mama ce am mai inghetat... saracul Mike era alb la fata parca muma lui era marea... :)

Edited by MCojo

Lume ...lume...a dat strechia in oameni de cand cu "fenomene de condensare"...."banchiza de gheata pe mare" chiar si "tornada" si cu toate astea cu mic cu mare, copii, batrani si invalizi s-au prezentat "burdusiti" cu cate 3 plovere sa vada minunea.

Citea prin topic...dorally...hai sa uitam...mai bine ne vedem la autoklass...facem si scandal...si au si bar..saptamana viitoare mergem la alt dealer...si uite asa ne reparam masinile.. :D

Daca ramane Cafe D'art ..fine whit me...il astept pe Topser cu stergatoarele, ca pe ale mele le blestem...cat despre ideea cu acul...la mine si-au revenit dupa ce a urcat temperatura de minus 15 grade :D

hai ca ne vedem sambata..oriunde ar fi...

pana atuncea la cei care nu stiu sa se uite la poze si sa vada "minunea" si citez din protv " daca aces glob solar ar fi un glob magic, toata lumea si-ar dori sa vina caldura" nici asta nu stiu ce sa mai inventeze...asa cum ziceau ca in Cta zapada este de 15 cm...doar pe la colturile blocurilor poate...

post-745-1138252736_thumb.jpg

post-745-1138252780_thumb.jpg

post-745-1138252846_thumb.jpg

post-745-1138252887_thumb.jpg

post-745-1138252946_thumb.jpg

post-745-1138253020_thumb.jpg

Hai mai, ca aici nu esti la sectiunea "Pasiunea mea fotografia" ... le-a facut si fata cum a putut, asa ca pentru blonzi si blonde... :P

Later edit: alte poze... tot pentru blonzi :D

post-490-1138371803_thumb.jpg

post-490-1138371840_thumb.jpg

post-490-1138371959_thumb.jpg

Edited by MCojo
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...