ToPser Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Cum ramane?Ora 14 mai devreme nu pot! Aaahh uitam sa va spun vedeti ca vin cu Loganu asa ca opriti un loc in parcare !!! Link to comment
MCojo Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Ora 14 bineinteles... dar trebuie sa vii la 13:45 ca sa gasesti loc de parcare pentru Logan... Link to comment
mike.omega Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 Mai ales ca vin si eu cu dacia, tre sa apari neaparat mai devreme sa rezervi locuri de parcare Link to comment
MCojo Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Maine va fi se pare Dacia contra Daewoo... ... care pe care Link to comment
MethodRO Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Si la capitolul membre cum se mai sta? Mi-am adus aminte. De ce nu mergeti la Cin Cin? Mancati si o Shaorma o fotografiati si pune-ti pozele pe net sa vada lumea ce Shaorma e la CT. Link to comment
mike.omega Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 (edited) La Cin Cin e al naibii de aglomerat si shaormele sunt mici fata de ce au descris colegii din buc Plus ca am mancat pizza de la ei saptamana asta si parca nu mi-a priit, asa ca... Edited January 27, 2006 by mike.omega Link to comment
MethodRO Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Mike shaormele mari din buc sunt cat alea mici de la Cin Cin. Sa faci poza la o shaorma deaia mare de la Cin Cin sa vada lumea ceea ce inseamna shaorma mare. Link to comment
test_driver Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 SA TINETI LOC DE PARCARE PT MINE, o sa vin pe jos, deci e mare nevoie. Masina e inca neinmatriculata. RAR-ul masii. Trebuie sa o si omologheze, ca aia de la BMW vand carute cu tractiune balegoasa, si cine stie, poate nu se poate omologa, poate nu e masina. offf. Mai am putin si o iau razna. dar se pare ca miercurea viitoare am NUMERE LA MASINA. Link to comment
dreamlike Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Vin numai daca mi-ati luat actuator! Cineva mi-a promis si astept ! Problema rezolvata! Mike - recensamantul mai tarziu sau il lasi pe dimineata. Link to comment
mike.omega Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 (edited) Ah da! stai asa ca uitasem Deci: 1. subsemnatu 2. Dreamlike 3. Topser 4. M Cojo 5. Safari Hunter 6. Gadele(?) 7. Test Driver(?) 8. Iulia(? ca tot postezi pe aici ) 9. Vector(?) 10. ct86kel(?) E bine domne?! Edited January 27, 2006 by mike.omega Link to comment
VECTOR Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 eu trebuie sa zic pas si saptamana asta ,dar inca mai am mult de invatat.urmeaza cel mai naspa examen si chiar tin neaparat sa-l iau ca o sa am altele si in vara si nu are sens sa ma aglomerez. in plus maine e posibil sa vina si maica-mea tocmai de la braila...asa ca Link to comment
dreamlike Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Cam multe semne de intrebare, ce-i vizati sa se hotarasca si sa confirme / infirme participarea, va rog. Link to comment
iulia Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 @Iulia Am inteles ca vrei sa ne faci o surpriza si sa vii maine pe la intalnirea noastra, nu-i asa?! Acum nu, dar sincer ma bate gandul de o mare intr-un weekend - viitorul sau peste 2; vreau sa-i fac masinii rodajul ca lumea si vreau un drum lung, nu ca pana pe Valea Prahovei ca in fiecare weekend. Cand vin, oricum te anunt Link to comment
MethodRO Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Pai sa ma anunti si pe mine Iulia. Ca sa vin si eu! Nu de alta da vreau sa te pup si pe meleaguri natale! Link to comment
iulia Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Ia vezi ca iar te gaseste mama soacra...ai vazut cum te cauta aseara Link to comment
paul_marines Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 (edited) Persoana care a facut pozele s-a gandit putin sa tina aparatul drept a.i. sa fie linia orizontului cat de cat dreapta ??? Mike.Omega @ sunt sigur ca pozele sunt realizate cu precizie si in concordanta cu axele rectangulare, insa trebuie sa mai reglezi parametrii monitorului la functia "TILT . Dreamlike, nu se poate sa nu ne vedem maine. Edited January 27, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 OF! Si azi mi-am spalat parbrizul dar las ca pana maine e la loc murdaria )"> Asa ca Dreamlike sa nu ne dezamagesti >- Link to comment
test_driver Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 (edited) Eu aveam un semn de intrebare, asa ca mort copt, congelat sau nu, am chiulit de prea multe ori si mi-e frica de exmatriculare, asa deci si prin urmare in concluze tre' sa vin. . Daca mai primiti un posesor de masina ilegala, fara numere de inmatriculare, dar care circula regulamentar cu autobuzul. Oricum nu stau prea departe de locul de intalnire, aproximativ 22 Km. Edited January 27, 2006 by test_driver Link to comment
MCojo Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 @MethodRo Promisiunea facuta de mine "soacrei" tale va fi dusa la indeplinire indiferent de mijloacele folosite... Dupa cate vad momeala e foarte usor de inghitit din partea ta, asa ca misiunea mea e una din cele mai simple... @Ileana Pregateste sticla de whisky caci la Sancrai visul ti se va indeplini... Link to comment
MethodRO Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Alo domnu Mcojo cu cine tine-ti ? Macar daca ti cu lupu adu momeala mai multa sa vad de ce ma lipesc! Link to comment
paul_marines Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 (edited) Alo domnu Mcojo cu cine tine-ti ? Macar daca ti cu lupu adu momeala mai multa sa vad de ce ma lipesc! Fara comentarii pentru cele de mai sus!? Edited January 27, 2006 by safari hunter Link to comment
ileana Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 whisky, tuica, vin..tot ce poteste sufletelul tau @MCojo Link to comment
dreamlike Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 (edited) Sa fie atunci maine la 14 la locul cunoscut. Mai baieti n-ati reusit sa convingeti fata? MCojo macar tot s-a ales cu o promisiune. S"> Edited January 27, 2006 by dreamlike Link to comment
MCojo Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 (edited) Fara comentarii pentru cele de mai sus!? De remarcat ca toate "subiectele" in cauza sunt blonde... )"> MethodRo te plangeai ca nu ai de unde alege... Edited January 28, 2006 by MCojo Link to comment
MethodRO Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Mcojo fi atent cum sta treaba. Daca ma ajuti sa ajung ginerele Ilenei eu iti dau o sticla de tequila. Si daca stau bine sa ma gandesc pot sa iti zic si Nasule ! Link to comment
Recommended Posts