sedon20dis Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 masina nu este gata in aceste poze...iar pozele nu au fost facute de mine si sunt de calitate f. proasta fiind facute cu un telefon mobil...asha daca vedetzi ca pragurile sunt strambe sau ondulate sau nu mai stiu cum e din cauza fotografiilor! Am sa fac niste fotografii k-lumea si am sa le postez...pana atunci astept parerile voastre! merci! de culoare ce spunetzi? "> pe masina vin puse tobele ,eleronul,distantierele...si multe alte acareturi! apropo vreau sa-mi faca cineva niste pleoape de espero sau sa-mi spuna de unde pot cumpara asha ceva!!merci frumos! la interior am retapitzat scaunele cu o combinatie de piele crem cu negru! fetele la portiere sunt vopsite tot o combinatie de crem si ornamete negre!sunt multe schimbari!pe duminica asta poate postez poze cu interiorul... Link to comment
Mircea Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Ca sa dea si mai bine iti trebe niste roti mult mai mari si mult mai late. In plus griul de pe stopuri nu da deloc bine. Parerea mea, n-o lua ca pe o ofensa personala. Pune mai multe poze cu interiorul, fata de usa alba arata frumos, desi nu prea e practica. Link to comment
EXE Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 (edited) Tuningul e fain facut numai ca roata din spate nu e la mijlocul pasajului rotii ci mai in spate, asta arata tare nasol, dar per ansamblu e ok. Culoarea imi place dar stopurile spate nu. Fara suparare Edited January 24, 2006 by EXE Link to comment
Satori Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Bravo, o priveliste deosebita. Cele mai mari probleme sunt imbinarea la portiera spate din punct de vedere al liniilor si jentile. Stopurile nu mai conteaza. Link to comment
john Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Mie imi place doar capitonajul usilor. Tot bodykitul e exagerat, in plus am inteles ca e facut din ghips, nu fibra... Culoarea e ok Link to comment
Frankie_Carbone Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Culoarea e foarte ok combinata cu albul din interior, foarte misto. felicitari. Keep up the good work si banuiesc ca urmatoarea achizitie sunt niste jante mai ca lumea. Succes. Link to comment
BAD_MF Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Mult mai dureaza espero asta..tot urmaresc evolutia pe diverse forumuri!! SA VEDEM rezultatul fina l... Cred ca o sa arata fain pana la urma! Link to comment
NFS Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Nu-mi plac spoilerele alea... sunt prea mari si parca sunt disproportionate. O masina cu o linie atit de eleganta se termina acum de parca ar fi fost taiata cu toporul. Apropos, cit iti consuma acum? Ca de aerodinamicitate cred ca nu se mai pune problema. Borduri nu urci cu ea? Link to comment
strumfuadi Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 saracul bertone, se rascoleste in mormant.. o masina asa de eleganta, cu o linie superba, facuta terci.. fix o strutocamila a iesit! Link to comment
john Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 sedon20dis cred ca e din Iasi, poate ne confirma BAD_MF Link to comment
steph Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 urat urat urat. Mult prea evazat, seamana cu o palarie cu roti. Spoilerul spate are aerisirile alea ca spoilerele alea de 2 lei din vitan, roata spate se vede urat nefiind pe mijloc, roti mici bagate in interior... bani aruncati pe geam. Link to comment
remix Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Felicitari pentru efort. Nu pot spune ca este pe gustul meu dar apreciez efortul depus si investitia facuta. Sper ca la final sa arate mult mai bine, mai unitar si mai inchegata masina. Mai mult, sper ca la "final" masina va avea si o motorizare pe masura look-ului. Doar un filtru sport si o evacuare sport ar fi prea putin fata de investitiile din bodykit. Mult succes in continuare si asteptam cu interes evolutiile ulterioare ! Link to comment
tuf5075 Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Cum te descurci cu gropile din Rom???? Poti merge cu masina? Link to comment
MethodRO Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Sincer sa fiu mie imi place cum a iesit masina. Ce as schimbar jentilile si le-as inlocui cu niste jenti BBS cu spite. Iar ca element final i-as monta un eleron sport cu geometrie variabila din aluminiu. Link to comment
zet Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 saracul bertone, se rascoleste in mormant..o masina asa de eleganta, cu o linie superba, facuta terci.. fix o strutocamila a iesit! espero - singura masina daewoo cu adevarat eleganta, gratioasa, fluida... nu am putut intelege de ce a fost scoasa din fabricatie atat de repede, prin 98-99 parca... si "gogosarul" cielo a fost bagat in prelungiri, pana in zilele noastre... nu vreau sa se simta ofensati cei cu cielo, imi place cielo mai mult decat logan de ex, pur si simplu compar cielo cu espero... si nu prea am ce compara... Link to comment
strumfuadi Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 ca si cum ai compara clio cu megane. irelevant ps: m'am mai uitat odata pe poze. ma duare okiiiii Link to comment
zet Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 (edited) irelevant? ba e relevant! pt ca eu as fi pastrat espero in oferta! o masina cu adevarat deosebita... pur si simplu mi-a parut rau ca s-a oprit. Nu cita mesajul anterior in intregime. Edited January 24, 2006 by Satori Link to comment
sedon20dis Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 acum ce pot spune ...am vazut parerile voastre...eu am facut o schimbare majora deja espero fiind imbatranit!am vrut sa fac ceva care sa atraga privirile...unii spun ca nu le-ar place dar nu cred ca nu ar vrea sa fie masina lor..da si intr-adevar saracul espero e mai bun doar la dezmembrari..suspensii proaste...forma aerodinamica varza...ce pot spune..no offence si eu iubesc espero..dar in felul in care este acum..eu sunt din Iasi! si body kitul de din fibra finisarile fiid facute binenteles cu kit de fibra si normal..!!! si daca cineva se crede asha meserias sa-mi arate si mie un site unde pot gasi spoilere si alte accesorii numai fibra pt espero!!! nu am gasit nicaieri spoilere sa se potriveasca pe espero. Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Inteleg, suspensiile sunt proaste dar cu forma aerodinamica ce ai /ai avut? Link to comment
sedon20dis Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 pe masina am jenti 17" j8 cu cauciucuri 225/45! vor fi schimbate cum se termina iarna..cu niste croame tot pe 17 ca mai mari nu incap!!am incercat cu 18" dar nu mai pot vira o sa fie un oxygin ceva nu stiu...o sa gasesc ceva sa-mi placa!! ma descurc cu craterele din oras... si daca se strica ceva se poate repara..asha ca..bani sa ai! masina nu a fost facuta pt intreceri ci pt inimioara mea si ca sa nu mai aiba nimeni una la fel!! o sa vina si eleronul si multe alte chestii...dar cum stitzi e cam scum sa faci tuning in Romania!! Link to comment
tolin Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Peste tot in lume, nu doar in RO, tuningul se face doar cu foarte multi bani. Link to comment
sedon20dis Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 (edited) @EXE > e din cauza fotografiei..am spus doar ca sunt proaste!roata din spate e la locul ei stopuri nu am gasit sa se potriveasca si nici alta idee nu am avut!am facut culoarea asta ca sa se potriveasca cu culoarea sitei..! masina arata cu tutol altfel decat in poze...poate daca o sa vedetzi masina inrealitate o sa va schimbati parerile!! Nu mai cita postarile anterioare si lasa sal-urile, ca nu esti pe chat aici. Edited January 24, 2006 by tolin_afc Link to comment
alx Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 bai, sa moara cici daca asta nu e... esperooooooo frateeeeee! Link to comment
sedon20dis Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 Peste tot in lume, nu doar in RO, tuningul se face doar cu foarte multi bani. da ai dreptate! am sa pun si o lista cu toate dotarile pe care le are masina acum...ca sa va convingetzi!! Inteleg, suspensiile sunt proaste dar cu forma aerodinamica ce ai /ai avut? nu stiu, e prea ascutzita...si degeaba parerea mea...trebuia facut ceva...de forma aerodinamica depinde consumul si alte chestii ...la espero nu e valabil..la fel se comporta... Nu-mi plac spoilerele alea... sunt prea mari si parca sunt disproportionate. O masina cu o linie atit de eleganta se termina acum de parca ar fi fost taiata cu toporul.Apropos, cit iti consuma acum? Ca de aerodinamicitate cred ca nu se mai pune problema. Borduri nu urci cu ea? spoilerele nu sunt disproportionate...parerea mea "o linie asha eleganta se termina de parca ar fi fost taiata cu toporul" dupa mine a dat o tenta de "agresivitate..si daca urmaresti mai bine continiutatea curbelor nu e chiar taiata ...dar astea sunt gusturile mele... Link to comment
Recommended Posts