ileana Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 (edited) POImaine e joi...voi nu aveati de gand sa mai deschideti topicul asta?!...sa vedem care are curaj sa vina joi, la minus multe grade! Edited January 24, 2006 by ileana Link to comment
masterbobs Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 maine e joi in japonia...ca acolo rasare mai repede si apune la fel...deocamdata la noi maine e miercuri...sogunule... Link to comment
ticolino Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 (edited) si dupa ce ca maine nu-i joi nu-i nici macar februarie "> Edited January 24, 2006 by ticolino Link to comment
JMu Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Si pe deasupra ia-i rapit si placerea "ginerelui" de a deschide topicul de intalniri... Ia sa vedem cine are curaj sa vina joi... macar ne formam grupuri de cate 4-5 si stam in masini (cu rotirea evidenta a "elementelor" la fiecare cateva minute). Link to comment
ileana Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 rog un admin, moderator sau supermoderator sa se indure de mine si sa modifice titlul topicului..nu ma lasati prada "uliilor" [-O Link to comment
ileana Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 P.S. promit portie dubla de ceai celui care o va face Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Pai eu zic ca de la ceai se trage. Link to comment
ileana Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 sar'na, anonimule! Link to comment
alx Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 rog un admin, moderator sau supermoderator sa se indure de mine si sa modifice titlul topicului Talk 2 Superman or Wonderwoman... Link to comment
xenna Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Trebuie sa recunosc ca mi-e tare dor sa vin la o astfel de intalnire,dar ...imaginati-va ca pana acum ma plangeam de frig si nu veneam,deci,joia asta clar n-am nici o sansa sa va vad.Poate doar daca se schimba locul intalnirii cu un local dragut si calduros!Eu inca mai sper la asa ceva.Oricum pana atunci,urmaresc cu viu interes topicul intalnirilor de joi si va duc dorul tuturor. "> Link to comment
MethodRO Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Mama soacra stai linistita! Atata timp cat deschiderea topicului de intalniri ramane in famile e O.K. cu mine. Da sa sti ca tot astept sa vi cu aia mica dupa tine! Spune-i ca imi este tare dor de ea! Link to comment
Brainiac Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Mama soacra stai linistita! Atata timp cat deschiderea topicului de intalniri ramane in famile e O.K. cu mine. Da sa sti ca tot astept sa vi cu aia mica dupa tine! Spune-i ca imi este tare dor de ea! Adu-o pe aia mica pentru method si adu ceaiul pentru noi. Si fiindca tot nu recunoaste nimeni ca ti-a modificat titlul, eu cred ca poti sa ne dai tuturor portie dubla de licoare calda si parfumata (a se citi CEAI ). Nu de alta, dar sa rezistam macar o ora-doua, ca eu, cand ma gandesc la acele multe grade sub zero care vor fi...ma simt ca un pinguin fara jumatate din pene S"> Link to comment
Shenck Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 eu l-am modificat dar nu beau ceai Link to comment
MethodRO Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 @ shenck : Un vin sau o tuica fiarta ti-ar prinde bine? Sincer mie da. Oricum noi 2 venim pe jos. Link to comment
john Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Iti prepari o tzuica cofeinizata, cu alintaroma Link to comment
Satori Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Cola fiarta? Asta ar fi interesant. Link to comment
strumfuadi Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 n'aveti idee, dar o doza de cola fiarta in baie marina si apoi racita e bomba ptr musafirii nepoftiti.. ii pui in fund.. cola sufera o mutatie prin fierbere si te imbeti grupa mare. nici macar nu te prinzi de asta! asa ca shenckule, beware! ) Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Asta e pentru Myth Busters! Cine aduce cola fiarta la intalnire? Link to comment
iulia Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Cola nu, dar un ceai chiar ca ar merge!!! Daca reusesc sa plec mai devreme de la munca ma ocup eu, ca tot stau aproape. Cred ca lumea care vine de obicei va veni oricand in orice conditii. Link to comment
VIPER Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Vin sa-ti fac poze la buburuza! Link to comment
iulia Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 DAAAAAAAAA! Vreau!!!! Ca tot n-am facut prea multe (a se citi prea artistice)...si merita mai mult. As fi spalat-o ca deja are stratul de noroi pe ea, dar ce putem face oare?! Mai asteptam! Link to comment
MethodRO Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Vin si eu cu aparatul sa facem poze! Link to comment
Recommended Posts