Jump to content

Intalnire Joi, 26 Ianuarie, Sala Polivalenta

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sebiane lasa ma ca poate vin gagici si are cine sa ne incalzeasca. Poate in seara asta rasare soarele si la noi pe strada.

Daca nu vrea vreo membra sa ma incalzeasca ma multumesc cu un pahar de ceai fierbinte.

Am vb cu Xenna si a zis ca vine dar nu poate sa mai mult de 15 minute, am putea sa ne mutam in barul de pe Vacaresti unde am mai fost si iarna trecuta cand ne-a prins ninsoarea la intalnire? Mie unul mi-a placut mult atunci, localul este dragut, cu mult lemn cald...

Edited by Senna

Eu o sa ajung pe la 18:00 si o sa plec pe la 21:00 asa ca la mine varianta cu pizzeria o sa cada.De fapt cred ca o sa plec la 20 min dupa ce o sa sune telefonul.

Edited by Alezz

Bre, depinde cat dureaza traba la care merg in seara asta... Am un interviu cu cei de la Alcatel :D de la ora 18...si avand in vedere ca baietii vin tocmai din Temesvaro, o sa fie toate 3 interviurile cumulate...cum termin te sun, ok?

Recunosc,pe langa ceaiul ala ar merge si o bucata de carne :mrgreen: .

La dracu! De aia nu vine membrele la intalniri. Le mananci tu...

Treci la lectii la Sebian sa te invete el...

La dracu! De aia nu vine membrele la intalniri. Le mananci tu...

Treci la lectii la Sebian sa te invete el...

Mda...deci se ia una bucata membra, se pune la loc cald sa !@%@$!@#$^!...bre, ma cenzureaza cineva > :) ...lasa alezz ca iti povestesc eu cum e cu membrele, mai ales cu una anume > :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...