Jump to content

Intalnire Joi, 26 Ianuarie, Sala Polivalenta

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

S-a mai consumat o intalnire. Primul care a ajuns la locul cu pricina a fost ca de obicei dom Alezz care a vrut sa vada cat rezista in frig. Urmatorii au fost ZDB si sumsebnatul. Am ajuns in jur de 18:40. Pe la 7:15 a mai aparat inca un mebru (imi cer scuze dar nu ti-am retinut numele), dupa care a aprut JMU si asa mai departe. Cam putini la aceasta intalnire. te intrebi cine iti raspund in data :Alezz, ZDB, MethodRO, JMU, Maniaku, Brainiac, NFS, Pedala , Sharpe, Leutzu, Peste, Ileana aka Mama soacra, Iulia, Bruce Lee, Pepino, Alx si Zmeul. Era sa uit tipi noi din CL. Ca de obicei s-au facut poante s-au iscat discutii de mecanica si a fost laudat presedintele Basescu. Dupa care am depanat amintiri de la sprituri monstroase pe care le-am comis in aceasta viata. In cele din urma rapusi de frig am fost nevoiti sa plecam spre casele noastre.

P.S. Rusinica celor care s-au anuntat si nu au venit!

Edited by NFS
Cica noi toti (sau aproape toti) am plecat prea devreme si am ratat o pasare rara, cea mai rara. :D

Nu e chiar asa rara...a mai aparut :)

Ce-i drept tarziu de tot, cand am crezut ca plecase toata lumea...am ajuns iar acolo din intamplare, ca imi faceam plimbarea de seara obisnuita cu masina noua, si Polivalenta intra in "imprejurimi" pentru mine :)

Face si el pe Zmeul pe unde poate. Zmeule inainte sa continui dute la ministerul sanatatii si verifica daca zmeii din categoria ta sunt imuni la Gripa aviara! Iar daca nu esti zi-mi mie ca iti dau eu Antidootul.

Ia terminati Zmeilor cu caterinca!! Pasarea avea un cuib visin si foarte caldut!!!!!

@Pedala Sa dea dracu' nu puteai sa pui si tu poza aialalta!! Acum ma vede lumea aplecat!!! :D

LOL!Ce sa fac de ras?Eu prin Calarasi trec odata la cateva luni. Stau de ceva ani in Bucuresti. Sa pun Calarasi la locatie ar fi degeaba avand in vedere ca eu stau in Bucuresti. Am pus Bucuresti la locatie.

Edited by danutzzul
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...