Zmeul cel rau Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Da. Esti bulangiu. Comentezi? Link to comment
MethodRO Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 (edited) S-a mai consumat o intalnire. Primul care a ajuns la locul cu pricina a fost ca de obicei dom Alezz care a vrut sa vada cat rezista in frig. Urmatorii au fost ZDB si sumsebnatul. Am ajuns in jur de 18:40. Pe la 7:15 a mai aparat inca un mebru (imi cer scuze dar nu ti-am retinut numele), dupa care a aprut JMU si asa mai departe. Cam putini la aceasta intalnire. te intrebi cine iti raspund in data :Alezz, ZDB, MethodRO, JMU, Maniaku, Brainiac, NFS, Pedala , Sharpe, Leutzu, Peste, Ileana aka Mama soacra, Iulia, Bruce Lee, Pepino, Alx si Zmeul. Era sa uit tipi noi din CL. Ca de obicei s-au facut poante s-au iscat discutii de mecanica si a fost laudat presedintele Basescu. Dupa care am depanat amintiri de la sprituri monstroase pe care le-am comis in aceasta viata. In cele din urma rapusi de frig am fost nevoiti sa plecam spre casele noastre. P.S. Rusinica celor care s-au anuntat si nu au venit! Edited January 27, 2006 by NFS Link to comment
ileana Posted January 26, 2006 Author Share Posted January 26, 2006 ce tipi noi din CL ??..care erati?!..desconspirati-va Link to comment
MethodRO Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Mama erau 2 noi veniti. Dupa fete studenti. Da am si eu o intrebare. Voi toti aia din CL aveti Matiz? Link to comment
danutzzul Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 ce tipi noi din CL ??..care erati?!..desconspirati-va Despre mine era vorba. Mai exact despre mine si fratele meu. O sa incerc sa vin si la intalnirile urmatoare daca am timp. In rest toate cele bune si mai vorbim. Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Cica noi toti (sau aproape toti) am plecat prea devreme si am ratat o pasare rara, cea mai rara. Link to comment
VIPER Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Asa mi-a zis si mie, care nici nu am fost. Pasarea ghetii la cat o fi aterizat? Link to comment
ileana Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 Despre mine era vorba. nu face judetu' de rusine!..si asa suntem putini...completeaza-ti profilul cum trebuie..cel putin la locatie Link to comment
Alezz Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Cica noi toti (sau aproape toti) am plecat prea devreme si am ratat o pasare rara, cea mai rara. Baga detalii. Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Pai sa zica dumnealui. @Viper, cred ca a fost unul dintre cei care m-au chiorat cu farurile la plecare. Link to comment
Brainiac Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Pai sa zica dumnealui. Pai zi tu, ca tu ai adus vorba > . Ce pasare domn'e? Pe frigul ala au aparut pasari? Rare?? Lumineaza-ne si pe noi Link to comment
iulia Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Cica noi toti (sau aproape toti) am plecat prea devreme si am ratat o pasare rara, cea mai rara. Nu e chiar asa rara...a mai aparut Ce-i drept tarziu de tot, cand am crezut ca plecase toata lumea...am ajuns iar acolo din intamplare, ca imi faceam plimbarea de seara obisnuita cu masina noua, si Polivalenta intra in "imprejurimi" pentru mine Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Pai zi tu, ca tu ai adus vorba > . Ce pasare domn'e? Pe frigul ala au aparut pasari? Rare?? Lumineaza-ne si pe noi Nu zic din cauza gripei aviare ca s-ar putea sa o ardeti si nu vreau sa imi iau ban. Link to comment
NFS Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 danuzzzzul > Completeaza-ti locatia ca lumea, te rog. Nu "Acasa", nu "pe scaun", nu "in fata monitorului"! Got it? Link to comment
VAXXi Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 @Zmeu: pe cine faci tu pasare ?!?!? Link to comment
sebian Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Intrebarea mai degraba e: In fata carei pasari faci pe Zmeul? Link to comment
MethodRO Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Face si el pe Zmeul pe unde poate. Zmeule inainte sa continui dute la ministerul sanatatii si verifica daca zmeii din categoria ta sunt imuni la Gripa aviara! Iar daca nu esti zi-mi mie ca iti dau eu Antidootul. Link to comment
Maniaku Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Ia terminati Zmeilor cu caterinca!! Pasarea avea un cuib visin si foarte caldut!!!!! @Pedala Sa dea dracu' nu puteai sa pui si tu poza aialalta!! Acum ma vede lumea aplecat!!! Link to comment
Maniaku Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Neee, era legat cu sfoara!!!! ) Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 @Pedala Sa dea dracu' nu puteai sa pui si tu poza aialalta!! Acum ma vede lumea aplecat!!! Ii cam sclipesc ochii lui Alezz in spatele tau. (Chiar ii sclipesc ) Link to comment
danutzzul Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 (edited) LOL!Ce sa fac de ras?Eu prin Calarasi trec odata la cateva luni. Stau de ceva ani in Bucuresti. Sa pun Calarasi la locatie ar fi degeaba avand in vedere ca eu stau in Bucuresti. Am pus Bucuresti la locatie. Edited January 27, 2006 by danutzzul Link to comment
Pedala Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 @Maniaku': Domne asta e. La celelalte a focalizat pe masina peste care faceam poze. Oricum nu e normala pozitia pe frigul ala Link to comment
Recommended Posts