florinbad Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Era sa ramânem fara Gigi Becali! Un tir sau autocamion i-a sters partea dreapta a masinii. Maybach-ul va sta cel putin 2 luni pe tusa. Stirea a fost data pe Antena1, în dimineata aceasta. Link to comment
vlad35 Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Nu stiu daca l-ati vazut dimineata la stiri. Noaptea trecuta, in Pipera, un TIR l-a harjait pe lateral din faaaaaaaaaaaaata pana-n spate. Link to comment
laurentziu83 Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 (edited) Agein? ) Edited January 25, 2006 by laurentziu83 Link to comment
MethodRO Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Propun sa ii facem un autocolant pe care sa scrie " Atentie! Jiji in trafic!" si sa il punem pe caruta! Link to comment
ticodriver Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Se pare ca, de data asta, Jiji a fost inocent - tiru a fost de vina. Imi inchipui ce o fi patit bietu sofer de tir, ce i-or fi auzit urechile Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Poate o fi fost vreun turc si i-a mai f... tras si una in nas. Link to comment
vlad35 Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 "Se pare ca, de data asta, Jiji a fost inocent - tiru a fost de vina. Imi inchipui ce o fi patit bietu sofer de tir, ce i-or fi auzit urechile" Asa ziceau si aia de la PRO in stirea cu pricina va, vezi doamne, soferul TIR-ului n-a fost atent la manevre da' dupa cat de vesel si nonsalant era Jiji io cred ca are si el, cel putin, o parte din vina. Poze n-am da' masina e sifonata binisor. Link to comment
NFS Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Ptiu... si camionagii astia, nu-s in stare sa faca o treaba pina la capat! Link to comment
ticodriver Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Pana si pe Antena1 (ca astia au dat primii stirea) l-au scos nevinovat pe Jiji - si doar se stie ce se iubesc Voiculescu cu Jiji. Ma rog, mai ales Jiji il iubeste pe Voiculescu pe cai orale Link to comment
john Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 @nfs: poate i-au aratat si lui un demo Link to comment
tolin Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 da' dupa cat de vesel si nonsalant era Jiji io cred ca are si el, cel putin, o parte din vina. Vina lui Jiji e ca s-a nascut, dar daca n-o facea el, acum trebuia sa-l inventam. Link to comment
Frankie_Carbone Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Am vazut azi dimineata la stiri, am inteles ca tirul facea o intoarcere iar don jiji nu s-a oprit ... si si-a continuat drumul, astfel producandu-se incidentul. Evident ca jiji avea prioritate ... dar ... daca vezi un troleu, tir, autobuz ... etc ca se baga ... il lasi si il injuri dupa ... nu te duci la risc ... pt ca e MAI MAREEEEE. Link to comment
remix Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Oameni buni, voi nu v-ati plictisit de Jiji asta??? Aseara a fost la National sau B1, nu mai stiu exact pe ce post. Toata familia mea, inclusiv catzaua, se uitau la televizor. Ce mare valoare are nenea asta de face asa rating, starneste atatea pasiuni ? Pe mine a inceput sa ma sece felul in care este bagat in seama. Mai vedeti-va si de viata voastra si lasati-l in pace de oier. Link to comment
SORAN Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Eu cred ca e mana in mana cu soferu si a vrut sa-si vopseasca portierele pe CASCO! ) Link to comment
tolin Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 dar ... daca vezi un troleu, tir, autobuz ... etc ca se baga ... il lasi si il injuri dupa ... nu te duci la risc ... pt ca e MAI MAREEEEE. Pai, tocmai aici e problema, ca nimic nu-i mai mare ca Jiji. Link to comment
vlad35 Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 "Mai vedeti-va si de viata voastra si lasati-l in pace de oier" Io n-am nimic cu oieru' da' mi-e taaaaaaare mila de atelaju' lui Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Eu cred ca e mana in mana cu soferu si a vrut sa-si vopseasca portierele pe CASCO! ) Claaaar. Singura problema e ca nu are CASCO. Link to comment
adrian_r5 Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 "Era sa ramânem fara Gigi Becali!" pai ati vazut ce s-a aratat la OTV: (poate ca se apropie momentul anuntat ...) Link to comment
AAdorjan Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 (edited) Poze cu Maybachul sifonat: http://www.gsp.ro/index.php?a=32700&shift=1&p=2 Jiji are numaru: BKL ) Edited January 25, 2006 by AAdorjan Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 IF-02-BKL daca e important. Dar din ce mama naibii e facuta tabla la ala de s-a gaurit in modul in care a facut-o? Pare ca e din material de Trabant. )"> Link to comment
Tommy Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 cred ca e tabla dubla si cu "Z" intre ele, e o tehnologie tare, greutate mica si rezistenta foarte mare (se obtine prin procedee chimice/termice etc) Link to comment
sebian Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 IF-02-BKL daca e important. Sigur nu e IF-02-OER? )"> Link to comment
tuf5075 Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 (edited) Lumea de prin alte parti vb despre mari savanti laureati, despre noi descoperiri si implicit ii lauda pe descoperitori...deci fiecare isi etaleaza valorile...unii se mandresc cu muzicieni, altii cu matematicieni...iar la romani...e Becali... Edited January 25, 2006 by tuf5075 Link to comment
AAdorjan Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Cu IF-01-BKL e Rollsul lui Giovanni ) Link to comment
Recommended Posts