andreib Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Se hotari o mica intalnire de iarna, la o ciocolata calda ca sa ne mai plangem amarul legat de cele -20 de grade de afara. Se anunta prezenti: @andreib @cristaky PS: pentru membri noi care vor sa vina la intalnire pentru a ne recunoaste mentionam ca avem autocolante pe luneta masinilor. AR fi indicat sa va anuntati prezenta si masina cu care veniti ca sa va putem repera . Link to comment
Leone Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Vin si eu sa-mi arat luneta dincolo de care se vad "oalele" Hertz A naibii frig, n-am apucat sa le acopar cu ceva acolo! Link to comment
andreib Posted January 26, 2006 Author Share Posted January 26, 2006 Au, ti-ai montat hertz-urile, presupun ca o sa ne dai voie sa le probam si sa ne ofticam posesorii de Sony/pioneer. Link to comment
zet Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 vineri 26??? sau joi 27 ??? adica a fost azi? sau va fi maine? Link to comment
Cristaky Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Intalnirea va avea loc pe data de 27 ianuarie 2006, la orele 18.00 trecute fix, in parcarea de la Ethos. Link to comment
andreib Posted January 26, 2006 Author Share Posted January 26, 2006 Ups , am reparat greseala facuta. PS: Zet, ne onorezi cu prezenta? Link to comment
zet Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 nu promit, am sa incerc. despre ce autocolante faceti voi vorbire? Link to comment
andreib Posted January 26, 2006 Author Share Posted January 26, 2006 Pe luneta la masini avem lipit autocolant cu daewooclub.ro . Micut, in partea de jos a lunetei. Te asteptam, daca ai venit odata o sa-ti intre in sange . Link to comment
MCojo Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Mai ales pe frigul asta intra bine de tot in sange... Link to comment
Cristaky Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Pe luneta la masini avem lipit autocolant cu daewooclub.ro . Micut, in partea de jos a lunetei. Te asteptam, daca ai venit odata o sa-ti intre in sange . Pardon, al meu nu e micut, si sta in sus ... in stanga Link to comment
Leone Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Si-al meu e tot stinga sus, ca asa ne-au prins vremurile pe mine si pe cristi! Cu Hertzurile nici o problema, probam de mama focului, numa' ca si eu sint posesor de sony (radio cd) asa ca sint juma-juma la oftica si alte sentimente vis-a-vis de tehnica audio. Iar de intrat in singe, zic io ca e cam greu cu diluarea, ca la -19 grade (cite au fo' azi dimineata), singele curge asa de lenes, gros ca vinu' rosu' de 30 de ani!... Link to comment
Cristaky Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Leone, daca "Herturile" tale bat "Pioneer-ele" mele promit solemn ca investesc in statie + woofer P.S. CD pt test aduc eu ... "Parazitii" ruuuulllzzzzz (va imaginati ca eu la 8,30, gatit cu camasa, cravata si alte cele intru in firma cu "Parazitii" bubuind de mama focului ? ... I LOVE MY JOB) Link to comment
andreib Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 Deci se vor face si probe la scule azi (audio ). Aduc si statia ea sa o vedeti ce frumoasa e? Deocamdata nu am bani de sw pentru ea . Link to comment
Leone Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Bah, la mine, probe facem direct pe "oale", fara alte statii, statiuni si pensiuni ca nu am asa ceva, de la sony, sunetul se duce direct la hertz si bubuie acolo (mie mi-e de-ajuns cit e!). Si, draga Cristi, de dragu' diversitatii, facem asa: Parazitii pe Pioneer si DJ project pe Hertz, da? Ca am si io cd-uri cit cuprinde! Poate mutam discoteca Ethos afara, in parcare! ) Link to comment
andreib Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 Facut, mers, vazut reparat pb lui Leone (9 mil ), vizitat portbagajul cielo-ului lui alb eu , cristi si insasi proprietarul.Inghetat de frig, baut ciocolata calda, o intalnire de povestit la nepoti . Lista cu prezenta a continut pe subsemnatul, Cristaky, Leone, Aoprea (cu matizelul lui nou). Link to comment
Leone Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Ai uitat sa spui ca am ramas intr-un papuc! ) Si unde n-as da sa fie vara si sa dansam pe muzica data de Hertz! Plus Pioneer (9 mil.)! Link to comment
Cristaky Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Cam cat credeti ca va vor costa toate aceste remarci rautacioase, indreptate "oarecum subtil" impotriva mea ? Va credeti mari si tari, ca sunteti doi ... las' ca va fac eu Link to comment
Leone Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Da' tot am uitat ceva - cu sau fara TVA? Link to comment
nicksididi Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Salutare! Uite ca se mai intereseaza cineva de intalnirile clubului din Iasi.Se mai tin sau nu? Oricum, am sa fiu pe faza cand se hotaraste ceva. Chiar daca sunt nou pe acest forum, contati pe mine si pe cielo meu pentru urmatoarea intalnire. Sa precizati din timp data si locul! Link to comment
Cristaky Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Probabil saptamana viitoare ne adunam. De obicei, in parcarea Romtelecom, dar de cand a ajuns iarna la Iasi, ne intalnim in fata la Ethos (in fundatie, Casa Studentilor - sunt muuulte taxiuri acolo) si coboram in "beci" la o ciocolata calda. Bine ai venit in Club ! >- Link to comment
nicksididi Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Daca este saptamana viitoare sa fie in weekend daca se poate pentru ca pana vineri sunt plecat din Iasi. Oricum sper sa va intalnesc cat mai curand! P.S. Poate donati si la mine un autocolant. Link to comment
stefan_a Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Saluty! Tare m-ar interesa cand e urmatoarea intalnire in partea asta a Iasului, ca tare as veni si eu. Si daca are cineva autocolant de interior de prisos, vin si cu banii. Daewoo am, Daewoo vreau... Link to comment
Cristaky Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Invazie la Iasi ... trebuie neaparat sa ne intalnim, altfel va pierdem pe drum. Vorbesc cu andrei, si postam data si locatia intalnirii. Tineti aproape! Link to comment
andreib Posted February 11, 2006 Author Share Posted February 11, 2006 Eu propun sfarsitul saptamanii viitoare pentru o intalnire. Din pacate ne confruntam cu o criza de autocolante, voi aduce eu dar dupa intalnirea de la Moeciu de pe 24 feb (momentan nu mai am nici unul . In decursul sapt viitoare ne vom hotara axact in ce zi si la ce ora si vom face un topic nou . Link to comment
Recommended Posts