Jump to content

Intalnire De Iarna, vineri 27 ian

Recommended Posts

Se hotari o mica intalnire de iarna, la o ciocolata calda ca sa ne mai plangem amarul legat de cele -20 de grade de afara. Se anunta prezenti:

@andreib

@cristaky

PS: pentru membri noi care vor sa vina la intalnire pentru a ne recunoaste mentionam ca avem autocolante pe luneta masinilor. AR fi indicat sa va anuntati prezenta si masina cu care veniti ca sa va putem repera :) .

Pe luneta la masini avem lipit autocolant cu daewooclub.ro . Micut, in partea de jos a lunetei. Te asteptam, daca ai venit odata o sa-ti intre in sange :P .

Pardon, al meu nu e micut, si sta in sus ... in stanga :D

Si-al meu e tot stinga sus, ca asa ne-au prins vremurile pe mine si pe cristi! :)

Cu Hertzurile nici o problema, probam de mama focului, numa' ca si eu sint posesor de sony (radio cd) asa ca sint juma-juma la oftica si alte sentimente vis-a-vis de tehnica audio.

Iar de intrat in singe, zic io ca e cam greu cu diluarea, ca la -19 grade (cite au fo' azi dimineata), singele curge asa de lenes, gros ca vinu' rosu' de 30 de ani!... :D

Leone, daca "Herturile" tale bat "Pioneer-ele" mele promit solemn ca investesc in statie + woofer

P.S. CD pt test aduc eu ... "Parazitii" ruuuulllzzzzz (va imaginati ca eu la 8,30, gatit cu camasa, cravata si alte cele intru in firma cu "Parazitii" bubuind de mama focului ? :-> ... I LOVE MY JOB)

Bah, la mine, probe facem direct pe "oale", fara alte statii, statiuni si pensiuni :D ca nu am asa ceva, de la sony, sunetul se duce direct la hertz si bubuie acolo (mie mi-e de-ajuns cit e!).

Si, draga Cristi, de dragu' diversitatii, facem asa: Parazitii pe Pioneer si DJ project pe Hertz, da? Ca am si io cd-uri cit cuprinde! Poate mutam discoteca Ethos afara, in parcare! :) )

Facut, mers, vazut reparat pb lui Leone (9 mil :P ), vizitat portbagajul cielo-ului lui alb eu , cristi si insasi proprietarul.Inghetat de frig, baut ciocolata calda, o intalnire de povestit la nepoti :P .

Lista cu prezenta a continut pe subsemnatul, Cristaky, Leone, Aoprea (cu matizelul lui nou).

• 2 weeks later...

Salutare! Uite ca se mai intereseaza cineva de intalnirile clubului din Iasi.Se mai tin sau nu? Oricum, am sa fiu pe faza cand se hotaraste ceva. Chiar daca sunt nou pe acest forum, contati pe mine si pe cielo meu pentru urmatoarea intalnire.

Sa precizati din timp data si locul!

Probabil saptamana viitoare ne adunam. De obicei, in parcarea Romtelecom, dar de cand a ajuns iarna la Iasi, ne intalnim in fata la Ethos (in fundatie, Casa Studentilor - sunt muuulte taxiuri acolo) si coboram in "beci" la o ciocolata calda. Bine ai venit in Club ! :) >-

Saluty! Tare m-ar interesa cand e urmatoarea intalnire in partea asta a Iasului, ca tare as veni si eu. Si daca are cineva autocolant de interior de prisos, vin si cu banii. Daewoo am, Daewoo vreau...

Eu propun sfarsitul saptamanii viitoare pentru o intalnire. Din pacate ne confruntam cu o criza de autocolante, voi aduce eu dar dupa intalnirea de la Moeciu de pe 24 feb (momentan nu mai am nici unul :( . In decursul sapt viitoare ne vom hotara axact in ce zi si la ce ora si vom face un topic nou :) .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...