cataboss Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 cand dau semnal dreapta in loc de lampa de semnalizare se aprinde intermitent lampa de ... pozitie. Mentionez ca ritmul e mult mai rapid, iar lampa de semnalizare nu se mai aprinde de loc. A mai patit cineva asa ceva??? Link to comment
steph Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 laser frate !!! chiar sunt curios si eu care e explicatia. Link to comment
AAdorjan Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Mi s-a intamplat si mie acum vreo 2-3 luni. Dar numai la semnalizarea stanga. Chiar vroiam sa ma duc la electrician dar dupa 2 zile si-a revenit. Habar n-am ce a fost... Link to comment
AAdorjan Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Mi s-a intamplat si mie acum vreo 2-3 luni. Dar numai la semnalizarea stanga. Chiar vroiam sa ma duc la electrician dar dupa 2 zile si-a revenit. Habar n-am ce a fost... Link to comment
tribunul Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Pot sa te ajut doar cu juma' de problema, atunci cand ritmult e mai rapid (tacane releul mai repede) ai un bec de semnalizare ars. Link to comment
cataboss Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 aadorjan si mie mi s-a intamplat inainte dar si a revenit, acum am o saptamana de cand o tine asa Link to comment
Pedala Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Posibil sa ai un scurt undeva. Daca nu dispare tre sa verifici incepand de la maneta de semnalizare pentru ca acolo este un montaj unde se gaseste si comutatorul pentru lumini de pozitie, de drum, faza lunga. Link to comment
ticolino Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Si eu as merge tot pe mana scurtului... Link to comment
ToPser Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Nu e scurt are o leg de masa slabita si oxidata si becul de semnalizare isi ia masa de la cel de pozitie (se inseriaza ) ,cel de pozitie fiind mai mic ca putere absoarbe un curent mai mic si se aprinde ,daca ai sa te uiti mai atent ai sa observi ca cel de semnalizare se inroseste si el un pic!!! >- 1 Link to comment
vioelectric Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 da este un fir de masa si nu sc ci. cum se spune mai sus .rezolvare rapida :prinde un fir pe caroserie si introdul in soclu impreuna cu becul de semnalizare(masa becului) Link to comment
cataboss Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 chiar ma voi uita cu atentie sa vad daca becul de semnalizare simte si el ceva la faza asta. si contactul slab la masa pe unde ar trebui sal gasesc oare? la bec?? teoretic daca scoatem masa la becul de semnal se intampla isprava asta a mea? Link to comment
Recommended Posts