iuzar Posted July 1, 2004 Share Posted July 1, 2004 Bai... voi sunteti oameni seriosi, sau ce mama naibii? Astea sunt chestii pe care daca chiar vrei sa le vorbesti, vorbeste-le la un pahar, nu asa... de-a'm'poolea! Azi toata ziua numa' cu asta v-ati delectat, sa'nnebunesc! Servici aveti? Prost eu, ca stau sa citesc... Sergiu, se pare ca aici e Clubul Burlacilor deci tu n-ai loc... ...glumesc. daca te-ai suparat, scuze anticipat Link to comment
Leutzu Posted July 1, 2004 Author Share Posted July 1, 2004 Sfaturi pt o femeie ca se se apropie ce cel putn unul din punctele mai sus enumerate ) http://www.resursadefun.ro/pov_ele_catre_femei.htm Link to comment
Instinkt Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 Super adevarat !!! Daca ar citi si frienda mea... Link to comment
hitman Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 Bai... voi sunteti oameni seriosi, sau ce mama naibii? Astea sunt chestii pe care daca chiar vrei sa le vorbesti, vorbeste-le la un pahar, nu asa... de-a'm'poolea! Azi toata ziua numa' cu asta v-ati delectat, sa'nnebunesc! Servici aveti? Prost eu, ca stau sa citesc... 1. Daia e cafenea 2. Uite asha a aparut cenzura in lume 3. Te-ai dat cumva cu dusmanu' de clasa? Link to comment
expero 16V Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 Fratilor singurele concluzii dupa ce-am citit tot topicul sunt ca femeile se implica mai putin ca barbatii, is mai indiferente si ca nu prea merita... Sunt curios sa citesc si un topic al tipelor despre subiectul asta ca la fel or sa zica...despre noi Link to comment
florinbad Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 Credeti ca suntem mai guralivi si mai bârfitori decât femeile? Yes, baby, asa este nenica! Baremi, ele au simtul supravietuirii mai dezvoltat decât al nostru! D'aia ne tot schimba între ele si ne tot testeaza, doar-doar... Link to comment
expero 16V Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 Ce sa faca????Sa ne schimbe intre ele?Daca si ele gandesc asa, se afla intr-o mare eroare... Link to comment
iuzar Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 Credeti ca suntem mai guralivi si mai bârfitori decât femeile? Yes, baby, asa este nenica! Baremi, ele au simtul supravietuirii mai dezvoltat decât al nostru! D'aia ne tot schimba între ele si ne tot testeaza, doar-doar... frate, cu riscul de a te intrista sau de a te supara, la mine nu se intimpla asa...eu le rulez, si am un feeling dat dracului...chiar inainte sa se hotarasca ele sa-si ia aavint spre alte tarimuri...le fac eu vint de la spate... Link to comment
expero 16V Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 Da' ce zici de una careia i-am dat pasi de 2 ori si a vrut a treia oara cu mine, doar ca sa-mi faca ea vant ca sa vezi... Link to comment
hitman Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 Da' ce zici de una careia i-am dat pasi de 2 ori si a vrut a treia oara cu mine, doar ca sa-mi faca ea vant ca sa vezi... Nu te stradui sa intzelegi acest comportament. Mintea sexului frumos este twisted shi atipica in acelashi timp :? . Deci da? Deci intzelegi? In other words, de aici vine cuvintul 'matriarhat'. Adica the ladies vor sa ne conduca. Adica un fel de 'their way or the highway'. Shi pt. on record: nu sintem misogini aici, ci doar discutam framintari existentziale ale barbatziilor. Am auzit intimplator frinturi dintr-o discutie intre doua ladies: 'Prietenul meu a facut ...etc... Dar stai sa vezi ce a facut sotzul meu...etc...' Adicatelea ma intreb retoric: iele de ce sa discute despre noi? Ce, noi nu avem voie sa discutam despre ele? Imediat sintem etichetatzi 'misogini'. Link to comment
panzer Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 O chestie tehnica (spuneam ca am o prietena buna care trece printr-un divort najpi foc acu si mai stiu tehnicalitati dinastea) dupa nustiucati ani de casnicie in lipsa unui "prenup" (cine draq stia de asa ceva in '90) si ce a fost alt tau devine al vostru! "> Nu-i nici un avocat printre noi? (de fapt e evident; astia conduce audi, nu daewoo "> si nici n-are net in general) Cum mai spuneam: unul din doi se va frige! (romeo si julieta au existat doar pe hartie) Asa ca merg pe principiul lui "decat sa planga mama mai bine sa planga masa!" Si totul e fain pana se prinde si incepe cu jocul ala: io te ignor tu nu ma bagi in seama! Oricum linistiti-va; rau de tot nu v-o puteti lua decat de la prima! Dupa aia poate mici regrete care se rezolva cu cateva sticle de vin... Si mai stiu ca cui pe cui se scoate! Intelegeti voi ca sunteti isteti! ps: toate dezacordurile din acest post este intentionate! Link to comment
VAXXi Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 "Prenup"-urile nu sunt recunoscute de lege la noi, aşa că dacă-l faci, se cheamă doar că ai o hârtie inutilă în casă. Împărţirea averii şi "cine ia copiii" se decide la partaj, de către judecător. Link to comment
iso Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 Hai mai copii sa ne jucam cu mashinutzele , lasatzi barbatziile pentru cind vom creste mari !!! Nu-i asa ca nu avem barbatzi printre noi ?! Link to comment
hitman Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Inca un sfat pentru cei care stau mult prin baruri si nu numai Link to comment
expero 16V Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 O chestie tehnica (spuneam ca am o prietena buna care trece printr-un divort najpi foc acu si mai stiu tehnicalitati dinastea) dupa nustiucati ani de casnicie in lipsa unui "prenup" (cine draq stia de asa ceva in '90) si ce a fost alt tau devine al vostru! "> Nu-i nici un avocat printre noi? (de fapt e evident; astia conduce audi, nu daewoo "> si nici n-are net in general) Cum mai spuneam: unul din doi se va frige! (romeo si julieta au existat doar pe hartie) Asa ca merg pe principiul lui "decat sa planga mama mai bine sa planga masa!" Si totul e fain pana se prinde si incepe cu jocul ala: io te ignor tu nu ma bagi in seama! Oricum linistiti-va; rau de tot nu v-o puteti lua decat de la prima! Dupa aia poate mici regrete care se rezolva cu cateva sticle de vin... Si mai stiu ca cui pe cui se scoate! Intelegeti voi ca sunteti isteti! ps: toate dezacordurile din acest post este intentionate! Eu sunt cons.juridic si nu avocat ( de-aia nu conduc audi ci daewoo ) si vreau sa-ti spun ca ce-i al tau ramane al tau si in timpul casatoriei.Numai daca il instrainezi si cumparati altceva in comun sau daca ii vinzi jumate este "al nostru", altfel...Deasemenea bunurile daca ai o mostenire in timpul casatoriei va fi bun propriu si nu comun. Link to comment
claz Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Doua casnicii soldate cu divort. 6 luni si 8 ani. Punct! Am acumulat la experienta... dar se pare ca nu stiu sa o aplic... :? Dau si meditatii... 8) Link to comment
zalmoxis Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Iti fac concurentza la meditatii sa sti!!! )))) Link to comment
Tommy Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Patru odata? Exagerat si obositor efort, raport supraunitar cu satisfactia. Plagiind si eu ca tot romanul, as spune ca mult mai bine-i.. "cate una si pe rand". Link to comment
Recommended Posts