ducug Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Va rog frumos sa-mi spuneti ce fel (model) de bare suport pentru plafon se potrivesc la ESPERO. Ce am gasit eu pe piata nu se potrivesc din cauza picioarelor. La Cielo este mai simplu deoarece are santurile speciale. Va multumesc anticipat. Link to comment
mikken Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 cauta pe pe site-ul thule romania, la sisteme de prindere...au vreo 5 tipuri de sisteme de prindere, poate merge ceva de acolo. eu n-am espero si nu prea imi dau seama daca s-ar potrivi sau nu Link to comment
ducug Posted January 29, 2006 Author Share Posted January 29, 2006 cauta pe pe site-ul thule romania, la sisteme de prindere...au vreo 5 tipuri de sisteme de prindere, poate merge ceva de acolo. eu n-am espero si nu prea imi dau seama daca s-ar potrivi sau nu Multumesc pentru raspunsul tau. Astept raspuns de la Meteor. Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Dupa ce primesti raspuns zi-ne si noua ca poate-poate... Link to comment
raskala Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Pai si pana la urma ai aflat 'au ba? Link to comment
ionutz17 Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 -incearca in hipermarket Carrefour acolo am vazut bare portbagaj matiz si cielo cu preturi de la 150 ron , s-ar putea pentru espero sa se potriveasca cele de matiz Link to comment
Maniac22 Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Un Link => http://www.portbagaj.ro/index.php?FormName...;gyarto_id=8729 Daca se considera reclama poate fi sters. Oricum o pe Google dupa "thule romania" va va afisa informatia dorita. Link to comment
Recommended Posts