Pepinno Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Salve..nu cred ca ar fii o idee noua ,dar cred ca ar fii bine ca din cand in cand sa ne dezmortim oasele trrudite Asa ca propun sa organizam in fiecare " MARTI " seara campionolor ) la fotbal evident.. In concluzie , baietii fotbal ( de calitate sper) ,fetele galerie...cu aceasta ocazie se vor cunoaste mai bine si soatele noastre intre ele,vor face ceaiuri calde ( pe vremea asta ) sau vor aproviziona cu bere rece pe timp de vara De teren cred ca as putea sa ma ocup personal in zona berceni sau poate shtie careva altul mai la indemana tuturor... Cat despre echipe am putea sa tragem la sorti pe Forum in asa fel in cat sa fie cat mai echilibrate... Ar fi o idee buna ca cei ce pot venii in fiecare marti sa anunte aici ,in acest fel am putea stii sigur cam cate echipe facem , in functie de asta sa rezerv timp la teren , banuiesc ca 2 ore ar fii suficiente sa cadem morti in adidasi.. Astept pareri ,idei,eventual sponsori.. ).... PS: Primul pe lista sant eu...PEP`u 1`PEP`u In speranta ca marti v-a fi zii de sport ...spor la ADUNARE!!!!!!!! Link to comment
Alezz Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Ma bag si eu,poate mai dau jos niste kg . Link to comment
sebian Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Eu m-as baga, dar in uichend...in timpul saptamanii sunt mort Link to comment
Pepinno Posted January 28, 2006 Author Share Posted January 28, 2006 (edited) Hai sa gasim o ora convenabila tuturor...propun 20:30 alte idei? 1` PEP`u 2`Alezz Edited January 28, 2006 by Pepinno Link to comment
MethodRO Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Pai daca e vb de miscare vin si eu. 1` PEP`u 2`Alezz 3` MethodRO Link to comment
Vlad Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 1` PEP`u 2`Alezz 3` MethodRO 4 Vlad Link to comment
coffy Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 poate mai scap de burta, ma bag si eu Link to comment
cristi.a Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Idee super, dar cam nasol cu timpul liber. E musai ca incepe sa creasca burta..asa ca nu promit, dar incerc sa ma bag. Prefer week-end, ca oricum saptamana asta nu sunt in Bucuresti. Link to comment
NFS Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 M-as baga si eu la un fotbal. Totusi , nu ne cunoastem atit de bine la capitolul asta incat sa facem direct de pe forum echipe echilibrate, cum suna o ideie mai sus. Ne adunam, ne bagam in echipe care cum nimereste (sau ne tragem la sorti) si vedem mai incolo care, ce si cum. Da' ar trebui sa facem un si pt acolo, adica nu mi-ar place sa vin cu masina si sa plec cu scaunul cu rotile de acolo! Link to comment
Pepinno Posted January 28, 2006 Author Share Posted January 28, 2006 (edited) Multam mult NFS...REPRODUC Pepe, te iubim, Că ca tine nu gasim! 1` PEP`u 2`Alezz 3` MethodRO 4 Vlad 5`coffe Inca se mai fac inscrieri...CU TUPEU BAIETI!!!!!!! Edited January 28, 2006 by Pepinno Link to comment
NFS Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Multam mult NFS...REPRODUC Pepe, te iubim,Că ca tine nu gasim! Nu era vorba de tine omule... am fost la o nunta la care a venit si-a cintat Pepe in persoana si am fost citiva care i-am facut galerie! )"> PS. Si trebe colorat si T-ul! Link to comment
Brainiac Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Daca e dupa 8 seara, e perfect, in orice marti, in principiu. So... 1` PEP`u 2`Alezz 3` MethodRO 4 Vlad 5`coffe 6. Brainiac Hai ca avem o echipa, ne mai trebuie una Link to comment
Pepinno Posted January 29, 2006 Author Share Posted January 29, 2006 Una`i gata!!! Altcineva? Link to comment
MCojo Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 (edited) Facem o echipa si noi constantenii si apoi jucam o saptamana la Cta una la Buc... sau undeva pe la mijloc... ... anyway just kidding... ... no offence... Edited January 29, 2006 by MCojo Link to comment
Maniaku Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 1` PEP`u 2`Alezz 3` MethodRO 4 Vlad 5`coffe 6. Brainiac 7. Maniaku Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 (edited) 1` PEP`u 2`Alezz 3` MethodRO 4 Vlad 5`coffe 6. Brainiac 7. Maniaku 8. Zmeul cel rau care da la gioale Edited January 29, 2006 by Zmeul cel rau Link to comment
Brainiac Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Uraaaaaa,avem portar > . Da, avem portar. Dar eu cred ca ne-ar mai trebui totusi inca o echipa. Macar una...Ca ma gandesc cum o sa alergam ca bezmeticii doua ore in continuu, fara opriri, fara "realimentari", ma apuca febra musculara de pe acum. Ideal ar fi sa strangem de 3 echipe (fie ele si de 5 oameni fiecare), ca sa ne rotim, sa nu jucam asa, ca mustele turbate. Hai baieti (si fete ), nu mai sunt doritori de alergatura pe-aici? Link to comment
MethodRO Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Baietii sa stiti ca avem si majorete! Deci are cine sa ne faca galerie! Asa ca incrieti-va nu o sa regreta-ti! Link to comment
steph Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 cred ca o sa ma bag si eu uneori Link to comment
dreaQ Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Sunt dispus sa ma bagati pe orice post (cat mai putin rezerva). Daca mai aveti un post liber sunt disponibil (de martea viitoare ca am fost pe munte si-s mort ) Link to comment
Gica Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Ma trec si eu pe lista, dar nu m-am lamurit unde jucam, stie cineva o sala libera martea la ora aia ? Ca nu cred ca e indicat sa o comitem tot la locul din spatele polivalentei (nu de alta, da' s-ar putea sa racim unii ... care nu avem caciulitza) Link to comment
Alezz Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Merge jucat si in Carol sus la mausoleu,acolo joc de obicei vara. Link to comment
exmil Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 1` PEP`u 2`Alezz 3` MethodRO 4 Vlad 5`coffe 6. Brainiac 7. Maniaku 8. Zmeul cel rau care da la gioale 9. Emil Dar pana la urma unde mergem..stie careva vreo sala_..ca numai azi nu e marti Link to comment
keluboss Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 in functie de ziua si ora de disputare cownt me in. Link to comment
Recommended Posts